Computer service til din flytning og i er hurtigt online igen

Flyttefirma Sjælland varetager naturligvis også opsætning af nye kontorpladser. Dette indebærer alt lige fra opstilling af computere til at stripse alle ledningerne, så de ikke ligger og flyder, alt sammen uden ekstra beregning. Vi sætter hos Flyttefirma Sjælland stor pris på, at vi er i stand til at levere denne service og endda på et kvalitetsmæssigt højt niveau. Vi lægger meget stor vægt på, at alle vores ekstra servicer, lige fra vores rengørings service til computer opsætning, lever op til vores flytteservices høje kvalitet. Vi har hos Flyttefirma Sjælland it-personale til rådighed, hvilket gør os i stand til, at foretage vores computer opsætnings service på et ligeså højt niveau, som virksomheder der udelukkende arbejder med dette.At vi hos Flyttefirma Sjælland er i stand til, at samle så mange forskellige ydelser et sted, giver os en utrolig stor kundeværdi.

Vi sparer ikke blot vore kunder for en masse penge, men også en masse tid. Som kunde hos os, har du mulighed for at samle alle de servicer, du måske skulle ringe og bestille andre steder fra, ét sted. Dette sparer dig for tid både før og efter flytningen, hvilket gør produktet meget interessant. Samtidig med, at det sparer dig for tid, yder vi også denne service uden ekstra beregning. På den måde sparer du penge og får sat gang i virksomheden igen hurtigere.

Gigantisk Trækker flyttebil

Flytning af serverskabe med sikkerhed og service i top

I Flyttefirma Sjælland flytter vi serverskabe og det er her vigtigt man har god til at foretage sådan en computer flytning, vi filmer altid alle moduler og giver 3 lags flyttetæpper i lastbilen på den måde beskytter vi de meget dyre og vigtige server mod stød, vind og vejr og det er “fjenden” ved flytning af serverskabe, af samme grund er vores lastbil 100% luftaffjedret så stød fra vej er minimal under kørsel med serverskabe.

Tilfredse kunder er vigtigere end hurtigt udførte opgaver

Den brede vifte af ekstra servicer vi tilbyder hos Flyttefirma Sjælland, er et meget godt udtryk for, at vi mener det, når vi siger, at vi er med dig hele vejen gennem flytningen. Dette gælder naturligvis også computer opsætning, hvor vi ikke går før det hele fungerer som det skal. Det vidner om, at vi hos os ikke blot vil have opgaven overstået, men vi går langt højere op i, at vore kunder er tilfredse med det produkt vi har leveret. Vi mener vi nemlig, at tilfredse kunder vender tilbage. Hvis vi hos Flyttefirma Sjælland kan være en medvirkende faktor til, at dit firma kommer op og kører hurtigere igen efter en flytning, er dette i vores største interesse.

Det er af denne grund, at vi tilbyder disse ekstra servicer uden nogen form for ekstra beregning. Det eneste du som kunde behøver at gøre, er at tage kontakt til vores kundeservice på 50 99 99 99 og fortælle os, hvilke behov du behøver dækket. Vi sætter stor pris på kommunikation med vore kunder og der er efter vores helt klare overbevisning størst chance for succes, hvis kommunikation mellem leverandør og kunde er god.

Kan over 21000+ kunder tage fejl?

Vi har masser af glade kunder på StarDriver

Stanley Richards

Underskrevet: 17:17:43 14-06-2024

Kunden var yderst tilfreds .

Vurdering:

M Laursen

Underskrevet: 20:21:20 30-05-2024

Kunden har haft den bedste oplevelse med flyttefirma Sjælland .

Vurdering:

Charlotte Camitz

Underskrevet: 21:22:58 30-04-2024

💪

Vurdering:

Michael Matzon

Underskrevet: 22:54:24 03-04-2024

Kunden er mega tilfreds med flytningen .

Vurdering:

Søren Sandorff

Underskrevet: 19:21:10 15-03-2024

Flytningen gik perfekr.

Vurdering:
5 mand flytning af Datarack og Serverrack
Scroll to Top