Rengørings service med Flyttefirma Sjælland

Hos Flyttefirma Sjælland tilbyder vi naturligvis en lang række ekstra servicer, der skal lette flytningen for dig som kunde. Det handler hos os om, at gøre mere for kunden, så vi skaber en god oplevelse og vi tror på, hos Flyttefirma Sjælland, at tilfredse kunder er tilbagevendende kunder. Det vil altså sige, at vi strækker os utroligt langt, for at gøre vore kunder tilfredse, og dette afspejler sig i vores ekstra servicer. Vi står derfor hellere end gerne for slutrengøringen af din lejlighed eller din bolig.

Gigantisk Trækker flyttebil
Erhvervsflytning

Når man snakker om ekstra servicer hos Flyttefirma Sjælland vil vi gerne gøre lidt ekstra ud af disse, og dette har gjort os yderst konkurrencedygtige på dette område. Vi vasker både gulve, pudser vinduer, renser gulv, ordner affald og vi tager sågar gerne opvasken, hvis det er nødvendigt. Det handler for os om, at gøre så meget vi kan, for at lette flytningen for kunden og dette prøver vi på med vores rengørings service og vores andre ekstra flytteservicer. Det eneste vi faktisk har brug for, for at kunne klare en komplet rengøring af hele boligen er, at du sørger for rengøringsudstyret. Flyttefirma Sjælland er den eneste flytteservice, der yder en række så omfattende ekstra servicer ved en flytning, og vi har derfor hos Flyttefirma Sjælland specialiseret os i opgaver udover den egentlige flytning.

Service i meget høj kvalitet

Vi lægger selvfølgelig stor vægt på, at rengørings servicen bliver udført på et ligeså højt niveau som de professionelle udbydere af dette, så vi sørger hos Flyttefirma Sjælland derfor for, at vores flyttemænd alle har fået den nødvendige uddannelse i at varetage rengøring. Med vores brede produktvifte af servicer hos Flyttefirma Sjælland er der et stort udvalg for vore kunder, men vi sørger altid for, at alle disse servicer bliver udført på et ligeså højt kvalitetsmæssigt niveau som vore flytninger. Vi opnår på den måde det bedste resultat og skaber en utrolig stor kundeværdi.
Ikke nok med dette, så sparer vi også vore kunder for en masse tid, ved, at de hverken selv skal varetage rengøringen eller, de skal ringe efter et helt andet firma, der kan varetage en rengøring. Hos Flyttefirma Sjælland lægger vi også stor vægt på kommunikation mellem kunden og vor kundeservice, så du er naturligvis mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 50 99 99 99. På denne måde kan du fortælle os om, hvilke ekstra servicer du har behov for ved din flytning. Vi gør hos Flyttefirma Sjælland alt, der står i vores magt for at gøre din flytning til en oplevelse.

Kan over 21000+ kunder tage fejl?

Vi har masser af glade kunder på StarDriver

Mads Sørensen

Underskrevet: 15:38:45 15-08-2022

.

Vurdering:

Jens Hartvig Larsen

Underskrevet: 13:03:50 15-08-2022

.

Vurdering:

Maria Bjerg

Underskrevet: 15:16:39 13-08-2022

Ingen kommentar tilgængelig

Vurdering:

Martin Gudmandsen

Underskrevet: 11:30:11 13-08-2022

.

Vurdering:

Peter Pagh-Schlegel

Underskrevet: 14:26:00 12-08-2022

.

Vurdering:
Scroll til toppen