Vognoversigt med kubik og størrelser

Hos Flyttefirma Sjælland har vi flere forskellige flyttebiler, derved har vi den bedste mulighed for at bruge den rigtige størrelse flyttebil til din flytning. Ved at have 3 forskellige varianter, så kan vi også sikre at vores kunder ikke behøver betale for mere plads, end hvad man reelt har behov for i forbindelse med sin flytning. Nedenfor kan du se en oversigt over hvad vi har at tilbyde.

Vi har sat alle priser ned så det kan mærkes, skynd dig book idag - inden tilbuddet stopper

Der er minimum 4 timer på alle takster.

Alle priser er inkl. moms.

Vi flytter ikke med medhjælpere, af forsikringsmæssigeårsager.

Flyttebil

Information

10 kubik

Lille Lastbil

Information

20 kubik

Stor Lastbil

Information

60 kubik

Giga Lastbil

Information

80 kubik

Gigantisk Flyttetrækker

Gigantisk Trækker flyttebil

Information

125 kubik

Alle vores flyttebiler har den nyeste miljøskånende teknologi installeret, samtidig med at vi benytter os af fartspærre som gør at vores chauffører maksimalt kan køre den tilladte hastighed. Alt dette gør at vi sikrer miljøet så godt som muligt. Teknologien der er installeret i vores flyttebiler er AD Blue, dette gør at vores vogne får blandet diesel med AD Blue, som gør at tungmetallerne der ellers er en af de store miljøsyndere, adskiller sig og falder til bunds, dermed ryger disse metaller ikke ud i luften som normalt. Vi har hos Flyttefirma Sjælland endvidere valgt at opgradere vores teknik, hvor det i Danmark er lovpligtigt at benytte sig af AD Blue 3, så er vi allerede længere ude i fremtiden og har sikret os, ved at benytte AD Blue 5.

Det er ikke alene vores flyttebiler, som holder et højt teknologisk niveau, i forhold til mange konkurrenter. Vi har også valgt at have flyttelift, som ikke benytter sig af Benzin, dette er ellers normalen i branchen. Vores el flyttelifter gør at man kan benytte dem indenfor, uden at der er nogen form for sundhedsmæssig risiko forbundet med dette, hvad der ville være pga. af os’ og røg ved brug af de ældre benzin modeller.

Scroll to Top