Flyttefirma Sjælland | Eksklusiv flytteservice | Over 20 års erfaring

Flyttefirma Sjælland tilbyder billig kvalitets flytning og opbevaring og er et af landets førende flyttefirmaer, vi er medlem af DMF og det er din garanti for effektiv flytning. Hos os er det vigtigt du som kunde får en kvalitet flytteoplevelse ud af din flytning, det er hjerteblod at gøre alt ting bedre end konkurrenterne og vi er stolte af at have nogen af branchens bedst lønnede flyttefolk, det gør ligeledes vores krav til kundeservice til vores flyttemænd tårnhøje.

PrivatKUNDE

book & tilbud

Erhvervskunde

book & tilbud

Udlandsflytning

Tilbud

Bestil flyttekasser​

Afhent & Levering

Tunge løft

Opbevaring

Information

Vores informationsmenu indeholder alt du behøver af ekstra informationer omkring vores virksomhed her hos Flyttefirma Sjælland. Hos os har vi en målsætning om at være så gennemsigtige overfor dig som kunde, som det overhovedet kan lade sig gøre. Ved at have en gennemsigtig virksomhed, hvor du har let adgang til alt relevant information her på siden, så føler vi at vi giver dig som kunde de bedste muligheder for at træffe et ordentligt valg i forbindelse med valg af flytteservice

Flyttefirmaet cover information

Vores miljøpolitik er den grønneste i flyttebranchen

Miljøpolitik her hos Flyttefirma Sjælland er en vigtig bestanddel, af vores forretning. Vi ser nemlig transport markedet som et af de områder hvor det i særdeleshed er værd at holde øje med miljøet, der er ingen tvivl om at markedet generelt er et af de områder hvor der bliver syndet mest, men vi gør vores for at skåne miljøet i så stort omfang som overhovedet muligt.

Ved at have flyttebiler der køre på AD Blue, så lever vi allerede nu op til EU’s krav, der ellers først træder i kraft langt ude i fremtiden. I øjeblikket er kravende i Danmark at man skal benytte Euro 3, men vi har allerede valgt at opgradere vores flyttebiler til Euro 5 motorer. For kort at forklare hvad AD Blue teknikken faktisk går ud på, så kan vi sige at diesel i vores flyttebil bliver blandet med AD Blue, hvorefter det adskiller tung metallerne fra resten, og gør de falder til jorden, fremfor at ryge ud i luften og forurene mere.

Hvis du har tanker på miljøet, og skal flytte – så har vi en klar forestilling om at vi er markedets bedste valg, hvis du har din tvivl kan du prøve at kontakte vores konkurrenter og høre hvad de kører på, for hos Flyttefirma Sjælland mener vi det alvorligt, når vi siger vi har tanker på miljøet hele vejen.

Information

Vores priser er så vidt muligt i den lave ende af markedet, og vi har det som en af vores primære forcer at vi giver dig en fast pris inden flytningen. Derudover så ser vi det også som det mest fair overfor dig, at du ikke skal betale for vores flyttemands kørsel til din adresse, eller når han har læsset af, så skal du selvfølgelig heller ikke betale for hans videreforløb. Dette er et af de områder hvor vi virkelig prøver at gøre det så let for dig som kunde, som det overhovedet er muligt for os.

Vi sidder altid klar til at give dig et tilbud.

Flytteservice og alt relevant herom

Endvidere kan du her på vores informationsside i bjælken i toppen, finde links til relevante artikler som omhandler nogle af de ting vi beskæftiger os med, hvad enten du har behov for gode flytteråd, anbefalinger, ankomsttider, forsikringflyttekasser eller er interesseret i størrelsen på vores flyttebiler, så er det her du kan finde alt information du har behov for.

Stor lastbil den nye gigaspace
Glad flyttemand
Scroll to Top