Affald service og du spare penge på skralderegningen

Hos Flyttefirma Sjælland tilbyder vi også kørsel af dit affald til genbrugspladser og lossepladser. Derudover varetager vi også gerne dit computer affald på den mest hensigtsmæssige måde. Denne service gælder både firmaer, kommuner, private og generelt alt slags erhverv. Vi har meget stor erfaring med affald service kørsel og det betyder ofte meget for vore kunder. Det er vigtigt, at vore kunder kan vide sig sikre på, at det affald de giver os, bliver behandlet på den rigtige måde. Det er naturligvis vigtigt, at du kan stole på, at vi behandler dit affald rigtigt, da der kan være værdipapirer eller lignende i mellem, der ikke må komme i de forkerte hænder.

Gigantisk Trækker flyttebil

Varetager gerne fortroligt affald, brug gerne vores affald service

Vi varetager også gerne fortroligt affald hos Flyttefirma Sjælland. Her er det vigtigt for kunden, at vide med 100 % sikkerhed, at affaldet bliver destrueret og det ikke falder i de forkerte hænder, og det sikrer vi os, hos Flyttefirma Sjælland, at det gør. Vores flyttemænd følger hele processen og hælder personligt dine fortrolige papirer ned i flammerne til forbrænding. På denne måde er du helt sikker på, at dine fortrolige papirer ikke falder i de forkerte hænder. Vores erfaring med fortroligt affald finder man ikke ved nogle af vore konkurrenter, og det faktum, at vi i vores lange levetid ikke har haft nogen kontroversielle sager med hensyn til fortroligt affald vidner om, at vi er utroligt omhyggelige.

Det vil altså sige, at det ved denne slags opgaver er respekt og omhyggelighed, der er nøgleord hos os. Ved destruering af fortrolige papirer er det vigtigt, at du kontakter os i god tid og bestiller tid hos vores kundeservice på telefon 50 99 99 99, så vi kan forberede os til opgaven. Dette vil naturligvis være i alles interesse og det er derfor stærkt anbefalet.

Vandskade til udsmidning

Vi har derfor en stor fokus på dette område, og sørger altid for, at vi er 100 % bevidste om, at affaldet er blevet behandlet til perfektion. Du skal være meget velkommen til at kontakte os på telefon 50 99 99 99 eller via vores hjemmeside, hvis du har et gammelt arkiv, et loftrum, en kælder eller andet gammelt affald, der skal ryddes op i, så vil Flyttefirma Sjælland hellere end gerne komme og varetage opgaven for dig. Det eneste du som kunde faktisk skal have fokus på, er at fortælle os, hvad der skal ud og så varetager vi resten af opgaven – meget nemmere bliver det vidst ikke. På samme måde som ved vores andre ekstra servicer, udføres dette i den samme høje kvalitet som vores flytteservice.

Kan over 21000+ kunder tage fejl?

Vi har masser af glade kunder på StarDriver

Per Christiansen

Underskrevet: 13:45:59 07-06-2023

Super god flytning.

Vurdering:

Charlotte øhlenschlæger

Underskrevet: 18:35:54 27-05-2023

Det gik som det skulle hurtige og effektive

Vurdering:

Jacob lund

Underskrevet: 15:16:58 27-05-2023

Det var super: hurtigt, fleksibelt og hjælpsomme flyttefolk!

Vurdering:

Tanja

Underskrevet: 21:35:45 26-05-2023

Mega fin service. Søde og høflige folk. Hurtige og effektive. Arbejdsomme!! Kan varmt anbefales!!

Vurdering:

Lars Kolind

Underskrevet: 20:53:12 25-05-2023

Fint

Vurdering:
Affald-Service