Forsikring

Flyttefirma Sjælland er total forsikret dette gælder både mandskab, møbel gods og biler. For erstatningspligtig skade, sket under færdselsloven, gælder den lovpligtige motoransvarsforsikring. For erstatningspligtig skade, der ikke hører under færdselsloven, har Flyttefirma Sjælland tegnet en særlig fragtfører ansvarsforsikring, som sikrer godset ud over de i CMR konventionen gældende regler.Møbel gods:
kr. 400.000 pr. tons lasteevne, min. kr. 1.000.000 og maks kr. 3.200.000 pr. transport.

Erhvervsansvar: 

Max. kr. 2.000.000 pr. skade.Antikviteter, kunstgenstande og lignende:
Max. kr. 10.000 pr. kolli.

Vin, tobak og spiritus: 

Max. dækning på kr. 10.000,- pr. transport, derudover dækker kundens egen godsforsikring.

Forsikringen dækker ikke skade på eller tab af ædle metaller, penge, værdipapirer, dokumenter, juveler, ædelstene, radio, tv og andre kostbarheder. Supplerende forsikringer kan tegnes.

Forsikring – International transport
Internationale transporter udføres i henhold til CMR-konventionen.
Erstatningsbeløbet er pt. 8,33 sdr/kg.

Forsikringerne er tegnet gennem First Brookers.

Forsikringen giver Tryghed

Vidste du at det ikke er lovpligtigt for flyttemænd at forsikre opståede skader? Derfor skal man altid være opmærksom på, at man vælger flyttefirma der har orden i sagerne på den front. Nogle steder kan man måske ikke finde informationen, men der vil det være tilrådeligt at kontakte den pågældende flyttemand og forhøre sig om virksomhedens forsikringsforhold.

Det er dog også vigtigt, at du i tilfælde af at der er særligt kostbare ting i din flytning, gør os opmærksomme på det. Her vil det være tilrådeligt at fortælle os, hvis din flytning indeholder eksempelvis Antikviteter, Kunst eller hele din vinkælder. Ved at gøre os opmærksomme på det, sikrer det også dig hvis uheldet er ude.

Hos Flyttefirma Sjælland oplever vi meget sjældent at der er behov for vores forsikringer, alligevel har vi dog valgt at tegne ekstra forsikringer, af den simple grund at vi ikke vil risikerer noget med dine ejendele. Oftest har ting en reel værdi, men derudover så kan det have en speciel høj affektionsværdi for dig personligt, dette er noget man skal have med i overvejelserne, og derfor ligger det os meget på sinde at sørge for dit gods er sikret under hele flytningen. Flyttefirma Sjælland stræber efter at opnå din fulde tillid i forbindelse med flytningen, på den måde er vi sikre på at vores virksomhed er bedst sikret i fremtiden – vi går udelukkende efter god omtale.

Hvis dine ting ikke alle sammen kan være på din nye adresse, så vil vi have mulighed for opbevaring af disse for dig. I den forbindelse gælder samme store krav fra vores egen side, dette kommer i særdeleshed til udtryk i form af vores sikkerhed installeret på vores lager. Her har vi både kameraovervågning, tilknyttet vagtfirma og udendørs hegn m.v. der gør vores lager til noget nær et fort. Derfor kan vi også opbevare dine genstande sikkert og trygt.

VN:R_U [1.9.16_1159]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)