Flyttelift fra Flyttefirma Sjælland

Flyttelift

Har du brug for en flyttelift til din flytning? Selv hvor andre flyttefirmaer må give op, melde pas – eller ganske enkelt ikke kan magte opgaven, der kan Flyttefirma Sjælland sandsynligvis gøre en forskel. Vi har en omfattende pakke af maskiner og redskaber til rådighed, derfor opleves det tit og ofte at vi kan klare opgaver ingen andre flyttefirmaer kan håndtere.

Vores diamant i samlingen af maskiner til billig og effektiv flytning, må uden den store tvivl, være vores special fremstillet flyttelift der kommer ind over alt. Vi har endnu ikke oplevet at havne i en baggård hvor den ikke kommer ind i, her i firmaet går den derfor også under navnet “baggårdskatten”. Der hvor denne flyttelift adskiller sig væsentligt fra andre, er primært på parametret med plads, vores flyttelift skal kun bruge 1,20×1,60 meter for at komme ind – hvilket vi endvidere også er det eneste flyttefirma i Danmark der kan præstere på nuværende tidspunkt. Umiddelbart kunne man foranlediges til at tænke, at en så ”lille” lift, ikke har en særlig høj ydeevne, men her formår liften også at overraske positivt, i og med kapaciteten på denne model kan klare op til 250 kg. Sidst men ikke mindst, så kan flytteliften klare flytninger op til 4 sal. Som det er reglen hos vores firma, vil man ikke skulle betale for kørsel til og fra flytningen, heller ikke når man bestiller en flyttelift hos Flyttefirma Sjælland.

  • Mål B: 1.20 x H: 1.60.
  • Bruger 220 volt.
  • Tager op til 250 kg.
  • Ingen støj
  • Ingen forurening
  • Tager 10 – 15 flyttekasser af gangen
  • Spare dig tid og penge
  • Kan stilles op indenfor
  • Kan let flyttes rundt ved hjælp af håndkraft

Du kan bestille flytteliften ved at trykke på denne knap, det tager cirka 2-3 minutter at lave en bestilling via vores online formular.

Hvornår kan det betale sig med flyttelift og kan det lade sig gøre til min flytning?

Flyttelift til 4 sal

Flyttelift til 4 sal.

Tit og ofte er kunderne i tvivl om hvornår det kan betale sig med en flyttelift. Her har vi selvfølgelig nogle grundlinjer der bør guide jer til en passende afgørelse – har i tvivl er i mere end velkommen til at kontakte os, som altid. Grundlæggende vil det kunne betale sig at benytte den hvis, der er tale om 3 værelses lejligheder, eller større, samt man er forholdsvist højt oppe. Hvis bygningen har elevator, så vil det typisk ikke kunne betale sig med en flyttelift. Der hvor den virkelig kan spare penge for kunderne, er når den sparer flyttefolkene for høje trappe flytninger. Vi har hjulpet store private- og erhvervs flytninger, hvor vi har eksempler på flere tusind kroners besparelse, en besparelse som man tydeligt kan mærke.

Hvis du går med tanken omkring at bruge en flyttelift til din flytning? Så kan det sagtens betale sig at bestille i god tid. Vi oplever en stor efterspørgsel på møbellifte, og derfor anbefaler vi man bestiller så snart man er klar over hvornår den skal bruges. Book din møbellift allerede i dag, som altid er det uforpligtende at kontakte os og forhøre sig om en pris på din flytning.

Tryk her for at indhente et gratis, uforpligtende tilbud på netop din flytning. Hvor vi inkludere en flyttelift i flytningen. Husk at skrive i kommentar feltet du ønsker flyttelift.

Grøn miljøvenlig lydløs flyttelift fra Flyttefirma Sjælland

Vi gør meget ud af at være miljørigtige hos Flyttefirma Sjælland, og derfor er vi også de eneste i Danmark der tilbyder miljøvenlig flyttelift til din flytning på nuværende tidspunkt. Sagen er nemlig den, at vores baggårdskat af en flyttelift kører på strøm. Selv hvis du ikke er så bekymret for miljøet, vil du opleve det som en fordel, alene på baggrund af at du slipper for en larmende benzinmotor der står og kører under hele flytningen. Så naboerne klager og ringer efter Politiet, det er en ubehagelig situation som vi helt har bortskaffet her hos os. Ikke nok med flytteliften ikke forurener, samtidig så er den også helt lydløst, hvilket gør du kan snakke og arbejde lige ved siden af vores flyttelift, på den måde tager du også hensyn til dine naboer, vores flyttemænd, og selvfølgelig miljøet. Dette er godt for begge parter, vi sparer dig en masse penge passer på miljøet + du ingen klager får. Det må man sige er en god professionel aftale som du kun får hos os.

VN:R_U [1.9.16_1159]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Flyttelift fra Flyttefirma Sjælland,
5.0 / 5 baseret ud fra 1 stemme