Opbevaring med Gratis flyttekasser og Gratis indpakning i tæpper og strækfilm

Danmarks bedste opbevaringHer på Flyttefirma Sjællands side om opbevaring, vil vi gennemgå præcist hvad du kan forvente dig i forbindelse med opbevaring af dine ejendele hos os. Som med alle andre områder af vores forretning, har vi et altoverskyggende mål, vi vil nemlig gøre alt for at du som kunde hos os, oplever en gennemført og konstant høj service. Hvis du er interesseret i at lade os opbevare nogle af dine private ejendele, hvad end det måtte være en campingvogn eller bøgerne i reolen, så kan du med fordel kontakte os med det samme, hvorefter vi i løbet af ganske kort tid, vil vende tilbage med et bud på hvad din opbevaring vil koste. Du kan benytte formularen til højre for en simpel forespørgsel eller blot læse om vores priser og bestille en flytning direkte på vores lager, nemmere bliver det ikke.

Hvis du gerne vil vide mere omkring hvad vi helt præcist kan tilbyde dig indenfor opbevaring, så kan du med fordel læse videre her på siden, hvor vi gennemgår alle aspekter der er forbundet med selve opbevaringen. Lad os starte med hvad vi har at tilbyde dig helt konkret, hvis du vælger at blive få din opbevaring klaret her hos os.

Få vurderet din månedlige pris på opbevaring ved at trykke her Se vores priser på opbevaring ved at trykke her

Brug professionelle pakmestre til stuvning af indbo og spar op til 70%

Vores professionelle pakmestre vil altid pakke dit indbo så det fylder mindst muligt, noget indbo fylder mindst på paller, andet indbo kan måske ikke stables og fylder mindst i møbelcontainere. Vi forsikre dig om vi kan få dit indbo til at fylde op til 70% mindre end hvis du selv skulle stable det i et rum, der er begrænset af højde og plads – Vi har professionelle flyttetæpper til hver enkelt ting og indpakningsfilm til ekstra høj pakning af paller og containere samt mange års daglig erfaring med pakning af indbo til opbevaring. Vi oplever ofte kunder der har haft præcis samme mængde i “Self-storage” rum til ca. 2000 kr. Komme ind på vores lager til kun 600-1000 kr. Denne besparelse kan hurtig betale flytningen både ind og ud af lager, samt give yderligere besparelser til kistebunden.

Gratis flyttekasser til din opbevaring kan spare dig flere tusind kroner

Gratis flyttekasser til din opebavaringHusk du kan bestille gratis flyttekasser som kunde hos Flyttefirma Sjælland også selvom du skal på opbevaring i flere år, det er en af de mange fordele ved af Flyttefirma Sjælland står for flytningen til og fra lager, selvfølge slipper du også selv for flytte bøvlet og de mange ridser/skader der kan opstår når man ikke flytter dagligt og ikke har det rigtige udstyr og de flere hundrede flyttetæpper det kræver af pakke på flyttebil og opbevaring. Du er selvfølgelig også forsikret under ind og udflytning ved af bruge Flyttefirma Sjælland til flytningen til og fra lager, yderligere vil din opbevaring fylde op til 70% mindre ved pakning af paller og møbelcontainere med kompetente og professionelle flyttemænd – Det kan vi sige med garanti!

 

 • Gratis flyttekasser til din opbevaring
 • Gratis indpakning i tæpper og strækfilm
 • Gratis opbevaring første påbegyndte måned
 • Danmarks billigste priser på kvalitets opbevaring
 • Dit indbo fylder op til 70% mindre med professionel pakning
 • Opvarmet lager
 • Videoovervåget lager
 • Skadedyrssikret lager
 • Gratis vurdering af opbevaring

Vigtig information om håndteringen af din opbevaring hos Flyttefirma Sjælland

Her kan du se en hel Villa pakket ned og sat på paller klar til opbevaring hos os, dette er pakket er professionelle flyttemænd. Vores flyttefolk har mange års erfaring med opbevare folk ejendele og passe på dem.

Opbevaring af villa

Her kan du se en møbelcontainer eller også kaldet flyttelift af ældre flyttefirmaer, hvis du ikke har særlig mange ting kan det godt betale sig at tage en container til din opbevaring da du så kan få leveret containeren til din næste flytning. Derved spare en masse penge :)

Møbelcontainer

Opbevaringen vil foregå i vores industrilager der er beliggende på Hovedgaden 501 A, 2640 Hedehusene ved afkørsel 8 Fløng, nabo til Roskilde og kun 10 minutter fra København på motorvejen, hvilket må siges af være absolut central beliggenhed for kunder over hele Sjælland. Faktisk ligger indkørslen til lageret kun 900 meter fra afkørslen og med vores helt nye motorvejsnetværk med 3 spor i begge retninger – Ja, så kan vi nå til alle afkørsler på Sjælland på kun 5-30 min også i myldretid.

Som sagt, har vi her hos Flyttefirma Sjælland stor fokus på hvordan vi beskytter dine genstande bedst i forbindelse med opbevaringen, derfor vil alt blive pakket ind i tæpper, blive total filmet med plastic i top og bund, forseglet i specialbygget møbelcontainere så det ikke udsættes for støv, snavs og står sikkert selv under f.eks. skypumper, alt dette helt uden ekstra beregning for tæpper eller film. Dit indbo vil blive placeret på paller eller i møbelcontainere alt efter de behov dine ejendele måtte have, vi pakker altid så dit indbo fylder mindst muligt og vores mål er altid af du står så billigt som overhoved muligt på vores lager, dog er det essentielt vigtigt der bliver pakket på paller og i møbelcontainere på en professionel og forsvarlig måde, så dit indbo ikke lider last i vores varetægt, her vil du opleve en af de helt store forskelle på af pakke selv i selfstorage opbevaring, frem for at lade professionelle flyttefolk med flere års erfaring og oplæring i at pakke dit bohave for dig. Vores lager er opvarmet, skadedyrssikret, videoovervåget, indhegnet med den nyeste lagerstyring og selvudviklet computerteknologi, alt sammen for af skabe de bedste betingelser og optimal sikring af dine ejendele – Her er vi ganske enkelt i eliten hele vejen rundt.

Opmærkning af din opbevaring er essentielt vigtig for os

Her ses Flyttefirma Sjællands palle reol, vi bruger paller til vores opbevaring samt containere. Når din flyttemand har hentet dine ting på din flytning, kører de ud til vores lager og pakker det forsigtigt på paller og pakker alt ind i film og tæpper. Når alt er klar gjort bliver du indregistreret i vores lager og dine ting er nu klare til at bliver sat på palle reoler til opbevaring.

Pallereol

For at vi hele tiden har overblik over præcist hvor dit gods er placeret i vores opbevaringsfaciliteter, har vi valgt at mærke alle kunder op, dette hjælper både os med at få overblik, men på den måde sikres du også at der altid er 100% styr på din opbevaring når du flytter ind på Flyttefirma Sjællands lagerhotel, da alt der er om bord på den bil du kommer med bliver pakket på henholdsvis paller og møbelcontainere mærket med dine informationer, dette gør af der aldrig kan opstå tvil om tilhørsforholdet omkring paller og møbelcontainere. Fylder dit indbo f.eks. 8 paller vil dine paller blive opmærket med 1 ud af 8, 2 ud af 8 osv. på den måde vil du have en talkæde der hænger sammen, igen for af sikre dig og dine ejendele den bedste opbevaring hos os.

Vores nye lagerhotel med opbevaring til private, erhverv og offentlige instanser i Hedehusene er det oplagte valg for dig der bor på Sjælland. Vi har fornyeligt udvidet vores lagerhal og dette er kommet vores kunder til gode med over 25-50% rabat på bla. paller og møbelcontainere, dette var ikke fordi vi manglede kunder men for os er det vigtigt af kører en flytteforretning med lille fortjeneste og høj kundeservice med andre ord så er vores lagerhal i den grad bygget op efter princippet “mange bække små giver en stor å” og det kommer i den grad dig til gode som kunde hos os.

Fast fakturering over mail hver måned evt. fast bankoverførsel

Vi har lavet en samarbejdsaftale med et professionelt revisions firma der står for alt fakturering af din opbevaring, på den måde er der 100% styr på alt fakturering af din opbevaring og regningen kan aldrig blive væk med postbuddet. Vi har stor fokus på at have rene linjer, så man som kunde hos os har en sikkerhed for at der er styr på faktureringen både kommer til tiden og altid på rette beløb – dette kommer også til udtryk ved betalingen af opbevaring. For at skåne miljøet bedst muligt kører alt fakturering over mail, på den måde kan du også svare direkte med evt. ændringer af din opbevaring. Dette er en innovativ og effektiv løsning der gavner alle parter og sikre dig en professionel opbevaring med styr på økonomien, det sikrer samtidigt også af du kan tage til udlandet og stadig betale.

Første påbegyndte måneds opbevaring Gratis og prisen i bund!

Hos Flyttefirma Sjælland har vi altid opvarmede lager, det vil sige du roligt kan sætte dine ting hos os til opbevaring. Hvis du f.eks. ikke vil havde din campingvogn, eller motorcykel står udenfor i vinter månederne kan du skriv til os og komme og aflevere dagen efter til vores lager mand. Så skal de nok sørge for den bliver pakket ind og sat i dejlig varmt lager rum. Altid høj sikkerhed ved opbevaring hos os da vi aldrig slukker for varmen.Vores opbevaring er ikke alene konkurrencedygtige på kvaliteten, men vores priser på opbevaring er også i bund og den første påbegyndte måned endda er gratis – vel og mærke ved en minimumsperiode på 1 måneders opbevaring. Endnu en bonus hos os, er at vi ikke har nogen maks højde på pallerne, det er en stærkt medvirkende faktor til at vi typisk kan tilbyde vores kunder, at få opbevaret deres indbo billigere hos os da man ganske enkelt skal betale for mindre plads, vores dygtige flyttefolk pakker dit indbo så det fylder 40-60% mindre og derved spare du ikke mindst tid men frem for alt penge på din opbevaring hos Flyttefirma Sjælland.

Der er i særdeleshed penge at spare i forhold til de dyre “selfstorage” kæder. Vi giver dig billig opbevaring, hvor du kan stole trygt på at alt foregår under ordnede vilkår. Når først vi har overtaget opgaven med at opbevare dine ejendele, så behandler vi dit indbo med største omhu, vi har simpelthen ikke plads til fejl mht. vores opbevaring af vores kunders indbo og dette vil du opleve som lager kunde hos Flyttefirma Sjælland.

Sidder du med noget du skal have opbevaret, så anbefaler vi klart at du udfylder et gratis og uforpligtende tilbud på opbevaring af dine ejendele på vores hjemmeside. Vi er overbevist om at du vil finde vores tilbud væsentligt mere attraktivt end mange af vores konkurrenter, når pris og kvalitets sammenlignes er vores niveau i særdeleshed i en særklasse for sig selv.

Dit indbo vil blive overvåget 24 timer i døgnet af Dansikring

Vi har indgået kontrakt med vagtselskabet Dansikring, det betyder nu at de varetager overvågningen af vores top moderne opbevaring, alle rum, gange og indgange er videoovervåget, samtidig er der tilsluttet rumfølere der ved indbrud sender “live” billeder til en vagtcentral med 24 timers bemanding, hver evig eneste dag – året rundt. På vagtcentralen vil de derfor hurtigt kunne bedømme om der er tale om indbrud, og de har derfor også mulighed for at sende Politiet direkte derud, såvel som deres egne vagtbiler.

Det at vi får optaget hvad der sker, har dog yderligere den fordel at vi har billeder til forsikringsselskabet, dermed vil der ingen tvivl herske omkring hvad der er foregået. Nu er det dog ikke fordi man let kan bryde ind på opbevarings stedet. Her skal eventuelle tyve over et pigtråds hegn, massiv pig låge, indbruds sikrede døre og porte. Ikke nok med at det er besværligt i sig selv, men vælger man at forsøge, så garanterer vi at såvel indendørs som udendørs sirener går i gang, udover at skabe stress hos potentielle tyveknægte, så er larmen også så massiv at den halve bydel vil kunne høre den.

 • 4274

  Mange tusind kundeanmeldelser på Stardriver.

 • 19471

  Over 10.000 kunder har været på vores lager.

Plads til alt i vores lager, selv vores store 18 tons lastbiler kan køre ind i vores kæmpe opbevarings hal. Det gør både din flytning til lager nemmere og hurtigere end hvis lastbilen skulle holde uden for lageret. Dette er alt sammen gjordt for at spare kunden så mange penge som muligt. Hvilket gør din flytning bliver endnu billigere end andre flytninger.

Kom godt i gang med opbevaringen af dit bohave

Bestil vores gratis flyttekasser til din opbevaring og flyttetilbehør så du kan blive pakket ordentlig og sikkert ned, bestil en flytning til den dato der passer dig bedst, afvent vores glade og serviceminded flyttefolk kommer og henter dit indbo.

Det er som nævnt også ganske simpelt at hente tilbud på opbevaring her på siden siden, alt hvad du skal gøre er at benytte knappen til højre der giver dig muligheden, dernæst klares alting via formularen. Det mener vi er den mest kundevenlige og simpleste løsning – vi svarer selvfølgelig på din forespørgsel hurtigst muligt og oftest med det samme, dog altid samme dag. Vi glæder os til af høre om din opbevaring og takker fordi du gav dig tid til af læse alt vores information om opbevaring, vi håber den den gav dig tryghed og klarhed omkring opbevaringen hos os.

Bestil afhentning af indbo til opbevaring ved at trykke her
VN:R_U [1.9.16_1159]
Rating: 5.0/5 (3 votes cast)
Opbevaring med Gratis flyttekasser og Gratis indpakning i tæpper og strækfilm,
5.0 / 5 baseret ud fra 3 stemmer