Alt om flytning

Flytning

Flytning med Flyttefirma Sjælland, når du har brug for tryghed omkring din flytning. Vi har i mange år oplært og trænet os selv i specielle flytninger og andre kerneområder tilknyttet flytninger, dermed ikke sagt at vi ikke kan stå for ”almindelige” flytninger, her er vi skam også i særklasse, dette gør os til specialister inden for vores fag. Vi har erfaring, viden og materiale såvel som redskaber til rådighed, som gør vi kan udføre alle slags flytninger og samtidig have fair priser, samt uovertrufne egenskaber blandt vores skare af flyttemænd. Lad os høre om din flytning og sammen finde en fornuftig løsning hertil, hent et flyttetilbud på din flytning her på siden og lad os sammen sørge for din flytning bliver gnidningsfri.

Med Flyttefirma Sjælland skal du ikke bekymre dig om noget, heller ikke prisen. Flyttefirma Sjælland har mange års erfaring inden for flytning og er meget ærekær omkring vores flytte arbejde, vi sætter en dyd i tilfredse kunder, uden dem ville vores forretning ikke eksisterer. Flyttefirma Sjælland tilbyder gratis flyttekasser, gratis flyttetilbud og første måneds lager gratis, alt sammen service ydelser for at behage dig som kunde hos os.

Alt bliver mere overskueligt med en professionel flyttepartner

Flytning på Frederiksberg

Flytning på Frederiksberg

Tilfredse kunder er et “MUST” for Flyttefirma Sjælland
Vælger du flytning med Flyttefirma Sjælland, så er du garanteret flytning med et anbefalet flyttefirma og disse anbefalinger er der blevet knoklet for og det vil vi fortsat gøre, størstedelen af vores kunder er nemlig tilbagevendende kunder fra tidligere flytninger og mange har stået offentligt frem med anbefalinger fra tidligere flytninger på vores TrustScore og andre steder rundt på nettet.

I Flyttefirma Sjælland er vi ikke ude efter engangskunder vi ved hvor vigtig en anbefaling til familie, venner og arbejdsplads kan være eller blot tilbagevendende kunder kan være for en forretning og det er med den ånd vi har bygget firmaet op og det kommer dig som kunde til gode under din flytning – Det lover vi!

Problemfri flytning er hvad du som kunde kan forvente

Når du skal flytte er der meget at være opmærksom på, derfor har vi hos Flyttefirma Sjælland lavet en guide, der sammen med vores ekspertise vil sikre at din flytning foregår problemfrit.

I forbindelse med flytning, der vil du med professionel hjælp fra os hos Flyttefirma Sjælland få en problemfri flytning, hvor vi hjælper dig hele vejen gennem flytteprocessen. Vi har et innovativt og hårdtarbejdende team af flyttemænd, som sikrer dig at flytningen sker uden du skal have nogle bekymringer med denne. Det er endda muligt for dig, at indhente et tilbud på flytningen allerede i dag, dette er selvfølgelig både gratis og uforpligtende.

 • Gratis flyttekasser og flyttetilbehør
 • Betal din flytning med Dankort – Ingen sorte penge
 • Flyttemænd med ordentlige lønforhold skaber rum for kvalitetsflytning
 • Fuldt luftaffjedret Mercedes flyttebiler i alle størrelser og Euro 5 Miljøzone godkendt
 • Strøm flyttelift for grøn flytning – Stor besparelse i tid og penge
 • Læs tidligere kundeanmeldelser af vores flytninger
Hent et gratis tilbud på din flytning med Flyttefirma Sjælland

Gode råd til din flytning fra Flyttefirma Sjælland

For at sikre dig den mindst besværlige flytning, kan man ved at følge nogle simple retningslinjer, sikre sig at man har overblik og kontrol over flytningen fra start til slut.

Der har på det seneste været en stor mediefokus på vores branche, hvor handel med sorte penge er blevet bevist til at være et stort problem. Hos Flyttefirma Sjælland har vi ingen af disse problemer, dette kommer også til udtryk ved at vi helst ser vores kunder foretage betaling med dankort, en dankort betaling er din garanti for at pengene bliver bogført og at der derved betales til vore alles velfærdssystem.

Som kunde skal man være opmærksom på at en papirlap m.v. ikke er gældende som en kvittering, derfor er du ALTID bedst dækket ved at betale med Dankort, eller andre betalingskort.

Flytning

Før Flytningen – Nedpakning m.v.

Først og fremmest bør du sørge for nedpakningen er nogenlunde struktureret. Ved at have flyttekasser mærket med indholdet, hvor vægten er ligeligt fordelt, så er du allerede godt på vej. Derudover kan du vælge at følge nogle af disse trin for at sikre en succesfuld flytning:

 • Skrøbelige genstande bør pakkes i bobleplast
 • Sæt det du ikke vil have med til side, vi kører det gerne på genbrugsstation for dig
 • Husk at tjekke hvor meget du har på loft, i kælder eller garagen
 • Lav oversigter over hvad hver flyttekasse indeholder
 • Pak knive og andre skarpe genstande separat for at undgå skader
 • Sørg for Toilettaske, Mobiloplader og lign. Er let tilgængelige
 • Tape skabslåger m.v. fast, det minimerer chancen for skader undervejs
 • Fjern pæren fra lamper, de går nemt i stykker
 • Gør flyttebilens adgang til hoveddøren kortest mulig

Under & efter flytningen

 • Flyt selv kontanter, dankort, pas og andre værdigenstande
 • Ændre din adresse – lige fra post til e-mail signatur
 • Afspær parkeringsplads til vores flyttebil
 • Hav kontanter klar til at betale vores flyttemænd efter flytningen

Håndtering af privatflytning

Ved privatflytning skal du afgøre hvor meget du selv klarer i processen, uanset dit behov for vores hjælp, så står vi klar til at komme med vores ekspertise og rådgivning hele vejen.

Vurdering af dine ejendele

Inden du foretager en flytning, faktisk inden du vælger at henvende dig til flyttefirmaet, så bør du vurdere de genstande du skal have flyttet. Det vil være nødvendigt, at gøre opmærksom på det, hvis du har meget tunge genstande som skal flyttes. Er du i tvivl om din flytning indeholder tunge løft, som feks. Klaverflytning eller andre tunge løft sidder vi klar i kundeservice til af hjælpe, du skal blot kontakte os.

Den regulære Flytning

Ved den typiske flytning, der skal du kun fokusere på at pakke dine ejendele ned, samt udpakke dem når flyttefirmaet har flyttet dem til din nye adresse. Her vil du få leveret flyttekasser fra Flyttefirma Sjælland, så det eneste du skal tænke på er at sørge for en stabil og sikker pakning i flyttekasserne af dine private ejendele. Vi leverer hver Søndag flyttekasser til vores kunder, dette er en gratis service vi udbyder til vores kunder i forbindelse med deres flytning.

Flytning med nedpakning af Flyttefirma Sjælland

Når du vælger en flytning med nedpakning, så vil du ikke skulle bekymre dig om noget i forbindelse med din flytning. Her kommer flyttefirmaet og nedpakker alt i hjemmet, hvorefter det bliver leveret og udpakket på den nye adresse. Denne løsning indeholder derfor eksempelvis også nedpakning af køkkenredskaber, såvel som en tur på genbrugsstationen med ting du skal af med. Samtidig er alle dine ejendele dækket af vores forsikring under hele flytningen, hvilket sikrer dig bedst muligt.

Flyttefirma Sjællands forsikring under flytningen

Der er væsentlige faktorer du skal være opmærksom på, i forbindelse med valget af den flyttemåde du mener er bedst for dig i relation til din flytning. Den del af flytningen du selv står for, skal du være opmærksom på ikke dækkes af andre forsikringen end din egen. Det er forskellige hvilke forsikringer flyttefirmaerne benytter sig af, men hos Flyttefirma Sjælland har vi som høj prioritet at sikre dine ejendele, derfor har vi også valgt den ypperste flytteforsikring man kan købe sig til.

Affaldsservice når du vælger Flyttefirma Sjælland

Vores kunder har ofte affald af den ene eller anden art, som bliver skilt fra i forbindelse med flytning, derfor så har vi valgt at tilbyde dig en affaldsservice i forbindelse med flytningen. Hvad end der er tale om almindeligt affald eller fortroligt papirer, så kan vi sørge for at det bliver forvaltet på behørig vis, dermed vil du have endnu et punkt mindre at tænke på under flytningen.

Prisstruktur i forbindelse med flytning af Flyttefirma Sjælland

Når vi varetager en flytning, har vi gjort op med princippet omkring betaling for vores kørsel til din adresse. Det er vigtigt du er opmærksom på, hvorvidt du betaler for flyttefirmaets kørsel inden og efter flytningen. Ved at have gjort det gratis, så har du et klart overblik over prisen for din flytning når du flytter med Flyttefirma Sjælland – Simple priser giver glade kunder.

Fastpris eller timepris på privatflytning

Som endnu et led i at gøre det så let og overskueligt for vores kunder i forbindelse med flytning, da har vi været nytænkende og tilbyder både timepris og fast pris på flytning. Det er helt op til dig hvilken model du foretrækker, i sidste ende er vores flytteindsats med garanti den samme.

Valg af størrelse flyttebil

For den almindelige borger, er det ikke let at finde ud af hvilken flyttebil man skal bruge til sin flytning. Derfor råder vi altid vores kunder, til at benytte den flyttebil vi anbefaler. Vores erfaring indenfor flytninger, gør at du kan regne med os, når vi fortæller hvilken flyttebil der er den rigtige til din flytning. Vil du selv prøve at lave en vurdering, da kan du se vores oversigt over flyttebiler. Her vil du have mulighed for at vurdere hvilken størrelse der umiddelbart passer til din flytning.

Har du behov for Flyttelift til din flytning?

Når du bor i etageejendomme, så kan det ofte være en fordel at benytte en flyttelift. Men det afhænger samtidig af hvilke genstande du skal have flyttet, vi kan rådgive dig til at træffe det rigtige valg. Her er det vigtigt vi er troværdige, så du kan stole på vores anbefaling til lige præcis din flytning. Hvis du er i tvivl omkring hvorvidt vores flyttelift kan komme hen til din bolig, da kan du sende billeder med forespørgslen på flytning, hvorefter vi hurtigt kan vurdere det.

Vurder flyttefirmaet inden du vælger

For at vurdere om det flyttefirma du vælger er troværdigt, kan du benytte online services, som eksempelvis TrustScore. Her har du mulighed for at se hvad andre kunder, mener om det flyttefirma du overvejer. Flyttebranchen har tidligere været en berygtet branche, derfor så er vi også meget stolte af at kunne præsentere så mange tilfredse kunder efter endt flytning, noget som vi gerne vil dele med dig.

Flyttekasser og Nedpakning til flytning.

Når man skal flytte, så er en væsentlig del af processen, at man har styr på nedpakningen og sørger for nedpakningen er sket forsvarligt. Ved at have en forsvarligt og fornuftig nedpakning, så vil det ikke alene gøre det lettere ved ankomst til dit nye hjem, men samtidig vil pakningen af flyttebiler blive væsentligt forenklet.

Lad vores flyttemand klare din nedpakning til flytning

Hvis du vælger at benytte vores flyttemand til total flytning, så kan du være sikker på at din nedpakning er gjort på en professionel måde, hvor ingen af dine ejendele er i risiko for at blive ødelagt eller komme til skade under transporten. Vi benytter de bedste pakkemetoder, samtidig med vi har alt materiale til rådighed som sikrer dine ejendele under flytningen.

Med Flyttefirma Sjælland skal du ikke tænke på Flyttekasser

Hvis du selv har valgt at stå for nedpakning i forbindelse med flytningen, så kan du stadig få en stor hånd fra vores side i forbindelse med flyttekasser. Vi har valgt at tilbyde vores kunder gratis leje af flyttekasser, derfor kører vi hver Søndag rundt på hele Sjælland og leverer flyttekasser til vores glade kunder. Du slipper derfor for turen i byggemarkedet når du flytter med os.

Hvordan pakkes en flyttekasse bedst?

Der er nogle få regler i forbindelse med flyttekasser som du bør være opmærksom på, det gør det både lettere for vores flyttemænd men samtidig også for dine ejendeles sikkerhed. En af de mest væsentlige faktorer er at man fordeler sine ejendele, således at du ikke har 2 rigtig tunge flyttekasser og 2 lette flyttekasser. Men derudover, så skal du også være opmærksom på at flyttekasserne ikke fyldes op, så de vejer mere end maks. 20 kilo når de skal flyttes.

Flyttetilbehør som du bør benytte

For at sikre dine genstande mest optimalt, så vil det være fornuftigt at købe indpakningspapir, gaffa tape såvel som bobleplast. Alle disse vil være med til at sikre, at dine ejendele ikke lider overlast i forbindelse med flytningen. Når du får leveret flyttekasser, så vil du have haft mulighed for at bestille pågældende materialer inden, så du får alt leveret i en omgang.

Gode råd til flytningen

Vi har samlet en liste med Gode råd når du flytter som du kan læse, for at sikre dig en lettere og mere overskuelig flytning – så er du sikker på ikke at glemme nogle områder. Det kan samtidig bruges som en flytte guide, der på mange måder hjælper dig med at bevare overblikket over din flytning.

Flytning

Erhvervsflytning med Flyttefirma Sjælland

Når man skal have foretaget en erhvervsflytning, så er der særlige ting man skal have fokus på sammenholdt med en almindelig flytning. Her gælder det om ikke at miste arbejdskapacitet i forbindelse med flytningen, eller som mindste krav sørge for at begrænse tabet af arbejdskapacitet. Kontakt os i dag, og få en snak med en af vores erhvervsflytnings konsulenter – det er både gratis og uforpligtende.

Erhvervsflytning i alle størrelser

Hos Flyttefirma Sjælland, da har vi gennem tiden haft fornøjelsen af at hjælpe flere store virksomheder, såvel som det offentlige med at foretage flytninger af alle typer. Derfor så vil det heller ikke være nyt for os, at varetage din flytteopgave uanset størrelsen. Vores erfaringer indebærer således alt fra Biblioteker til medicinalfirmaer og banker.

Vi forsyner jer med materialer der sikrer en succesfuld flytning

Når i vælger at foretage jeres erhvervsflytning med hjælp fra Flyttefirma Sjælland, så vil vi forsyne jer med de remedier der gør, at i kan være fuldt forberedt og klar til selve flyttedagen. Hvis i selv vælger at stå for nedpakningen, da har vi flyttekasser, nedpakningspapir, labels og plantegning klar, som sikrer at flytningen forløber uden problemer.

Flyttelift til indendørs og udendørs brug

Ved erhvervsflytninger eller flytninger for det offentlige, da ser vi normalvis at omgivelserne er større end ved privatflytninger. Dette kombineret med at vi har Danmarks mindste flyttelift, gør at vi til tider har mulighed for at benytte denne flyttelift indendørs. Flytteliften er eldrevet, derfor så udgyder den ingen os’ eller røg som er sundhedsskadeligt.

Tidspunkter hvor vi foretager erhvervsflytning

Vi er hos Flyttefirma Sjælland, særdeles klar over at det ikke altid passer ind at foretage en erhvervsflytning i arbejdstiden. Derfor så har vi heller ingen begrænsninger i forhold til hvornår flytningen finder sted, det er vigtigt for os, at du som kunde har mulighed for at få foretaget flytning når det passer bedst – så er det lige meget om det er natten til Torsdag eller natten til Søndag. Vi er hos Flyttefirma Sjælland klar til at sørge for det sker problemfrit.

Flytning til Udlandet

Ved flytning til udlandet, så kan det som privatperson være en vanskelig proces. Der er flere ting man skal være opmærksom på i forbindelse med udlandsflytning, disse har vi her prøvet at beskrive, derved vil du være bedst muligt rustet til at foretage din flytning til udlandet med os hos Flyttefirma Sjælland.

Flytning til udlandet og told

Noget af det første man skal være opmærksom på i forbindelse med flytning til udlandet, hvad end det er med hjælp fra Flyttefirma Sjælland eller på egen hånd, det er at du skal have afmærket dine ejendele på pakkelister. Pakkelister bruges af toldere, hvor de har mulighed for at tjekke hvad du bringer ind i landet. Opbygningen af en pakkeliste, er således at du laver en liste fra 1-XX med dine ejendele, dette kan eksempelvis se sådan ud.

 • Sofa
 • Radio
 • Flyttekasse – Køkkenudstyr
 • Flyttekasse – Sengetøj
 • Stuebord

Du behøver derfor ikke gå i dybden med indholdet af hver flyttekasse, tilgengæld skal du bare angive hvad indholdet af flyttekassen er. Hvis du vil være grundig og angive hver enkelt genstand, da vil dette selvfølgelig også være endnu bedre, men for mange vil dette blive et uoverskueligt arbejde. Din pakkeliste skal afrundes med en tro og love erklæring om at indholdet passer med hvad du har angivet.

Hvis du lader os hos Flyttefirma Sjælland stå for nedpakningen i forbindelse med din flytning, da vil vi samtidig stå for nedpaknings lister i tilfælde af du skal flytte til udlandet. Vi har stor erfaring med flytninger for danskere der skal udlands, derfor så vil du hos os få en partner med 100% styr på reglerne som kan guide dig igennem processen.

Særlige regler i forbindelse med flytning til udlandet

Når du flytter til udlandet, da kan det være en god ide at kontakte den danske ambassade i det pågældende land, for at høre om der er nogle ting du skal være opmærksom på i forbindelse med flytningen. Der er almindeligvis regler omkring alkohol og cigaretter, som du skal være opmærksom på når du flytter – men hvis der derudover er ekstra områder du skal være opmærksom på, så vil den danske ambassade kunne fortælle dig herom.

Derfor skal vi klare din flytning til udlandet

Hos Flyttefirma Sjælland har vi 100% styr over alle formaliteter, i forbindelse med flytning til andre Europæiske lande. Vi har flyttet i hele Europa, derfor har vi også den fornødne viden, der sikrer at din flytning til udlandet forløber gnidningsfrit.

Nogle af de ting man i særdeleshed skal være klar over, når man flytter udenlands, er eksempelvis styr på vejskatter, papirarbejdet der skal klares før man har lov til at få indrejse med sine ejendele m.v. Hvad enten du skal flytte til Madrid eller Moskva, så har vi allerede været der før med vores flyttemænd, derfor kan du også regne med at vi kan guide dig såvel som hjælpe dig gennem hele processen når du har spørgsmål.

Lager og opbevaring

Vi oplever en stigende tendens blandt vores kunder, som efterspørger lager og opbevaringsfaciliteter i forbindelse med deres flytning, for at kunne efterkomme dette ønske, da har vi valgt at investere i et lagerhotel som tilføjelse til vores flytteforretning.

Lagerhotel til overskuelige priser for dig som flytter

Da vi skulle finde et lager, som kunne klare de strenge krav vi opsatte i forhold til et lager for vores kunder som flytter, da valgte vi en beliggenhed i Hedehusene. Ved at have placeret os i Hedehusene, kan vi tilbyde lavere priser end de lagermuligheder du finder i andre steder, men da vi er et flyttefirma med speciale i flytninger, så kan vi med lethed fragte dine ejendele til vores lagerhotel.

Hvordan fungere vores lager

For at få det maksimale ud af vores lagerplads, da har vi valgt at investere i containere som kan bruges på flyttebilerne. Ved at pakke dine ting til opbevaring forsvarligt i containeren, kan vi flytte dem ind på lageret hvorefter de kan stables og arrangeres bedre, derved opnår vi mere plads til dit flyttegods.

Vi klarer nedpakningen inden opbevaring

For at være sikre på at dine ejendele er forsvarligt nedpakkede, så kan vi pakke dem ned – hvad enten det er i forbindelse med flytning eller ej. Vi sikrer os altid at dine genstande er forsvarligt beskyttet mod udefrakommende effekter, såvel som støv og skidt der automatisk har det med at dukke op i forbindelse med længere opbevaringer.

Opbevaring med høj grad af sikkerhed

Når vi står for vores kunders opbevaring, så er det som med flytning også tilfældet at alt skal være tilrettelagt optimalt. Vi ville ikke udbyde opbevaring hvis ikke vi kunne opfylde vores egne høje krav. Hvad end der er tale om flytning eller opbevaring, har vi derfor nogle særlige krav som vi sikre os er opfyldt – ellers er det ikke godt nok til vores kunder.

Opbevaring af MC, Både eller Campingvogn

Selvom du ikke står overfor en flytning, så kan det stadig have relevans for dig at benytte opbevaringen vi tilbyder. Vi har nemlig mulighed for at tilbyde dig opbevaring af din MC, Båd eller Campingvogn, såvel som andet du måtte have behov for at få opbevaret uden tilknytning til flytning.