Flyttebil med gratis flyttekasser fra Flyttefirma Sjælland

Flyttebil

Flyttefirma Sjælland har flyttebiler i alle størrelser, der findes ganske enkelt ikke en eneste flytning, vi ikke kan klare med vores vognpakke. Står du og mangler en top moderne flyttebil til din flytteopgave så kontakt endelig Flyttefirma Sjælland, vi kan helt sikkert skaffe den rigtige flyttebil til dig, den der passer præcist til dit flyttebehov. Alle vores flyttebiler er af mærket Mercedes, endvidere har alle vores biler såvel som lastbiler automatgear, af de simple grunde at vi vil øge arbejdskvaliteten for chaufførerne samtidig med at klimaet også er noget der ligger os på sinde. Hos vores flytteforretning er det i højsædet, at vi så i så vid udstrækning som muligt, formår at tænke grønt og dermed være forgangs model for den danske fragtindustri.Vi kender sandsynligvis alle princippet med at man vil leje en billig flyttebil, spare pengene en flyttemand koster – og derfor selv varetage flytteprocessen. Sandheden er dog, at vi i flere omgange, og faktisk relativt ofte oplever at folk havde sparet penge ved at benytte en flyttemand fra Flyttefirma Sjælland. Nu skal vi på ingen måde gøre os til overdommere, men fakta er nu engang at vi flere gange, har været ude hos kunder hvor hjælperne havde været ikke alene dyr i sodavand, øl og pizza men samtidig haft diverse uheld, der resulterede i ødelagte møbler eller skader af forskellig karakter på dine ejendele.

Her kan du se vores vognoversigt
Flyttebiler

Flyttebiler

Hvis man derimod vælger en flyttemand fra os de 2-3 timer en flytning typisk tager, så havde vi kunne klare deres flytteopgave langt mere effektivt, og leverer en komplet flytning samtidig med at vi holder prisen i bund, det er hjerteblod for os hos Flyttefirma Sjælland at kunden oplever en større værdi, end hvad pengepungen ellers antyder i forbindelse med flytningen. Husk derfor også du spare alt den tid det tager at kører ud og leje en flyttebil og aflevere den igen, med Flyttefirma Sjælland får du yderligere gratis flyttekasser til din flytning og du har forsikring under flytningen hvis uheldet skulle være ude, alle disse fordele har man ikke hvis man lejer en flyttebil.

  • Vi kan klare alle flytteopgaver – Flyttebiler i alle størrelser
  • Gratis chauffør med til din flytning når du lejer flyttebil hos Flyttefirma Sjælland
  • Gratis flyttekasser til din flytning når din flyttebil bliver booket gennem os
  • Euro 5 flyttebiler for miljøets skyld – Tænk grønt når du vælger ;)
  • Kun Mercedes flyttebiler for største driftsikkerhed
  • Dankort betaling – Når du afregner mos os kan vi tage alle typer betalinger
  • Gratis af hente tilbud og kontakte kundeservice og høre mere om vores service ydelser

Kun Mercedes flyttebiler til din flytning

Hvorfor kun Mercedes, når man kan købe andre mærker og få 3 gange så mange flyttebiler for samme penge? Det er det spørgsmål vi tit bliver stillet af andre, specielt dukker spørgsmålet op, når vi foretager os større erhvervsflytninger og går i dialog med kunden omkring muligheden for et fast samarbejde med Flyttefirma Sjælland.

5 Flyttebiler med deres Chauffør

5 Flyttebiler med Chauffør

Nu har vi mange års erfaring med de fleste flyttebils mærker og samtidig har vi en omfattende kundeservice. Dette kræver at vores flyttebil starter hver gang, en flyttebil der ikke går i stykker og frem for alt flyttebiler der skaber en arbejdsplads som vores chauffører er glade for, med denne attitude opnår vi en langt højere grad af tilfredshed hos kunden er vores oplevelse. Det er i særdeleshed vigtigt at vores chauffører er glade for at gå på arbejde, med en glad chauffør sikrer vi vores kunder en positiv oplevelse. For at opnå alt dette og meget mere, har vi konkluderet i virksomheden at Mercedes vil formå og opfylde vores kriterier til punkt og prikke.  Det er vi dem evigt taknemmelige for og vi kan kun glæde os til deres kommende biler, noget vi har høje forventninger til fra vores side.

VI føler samtidigt også at Mercedes på mange måder er et perfekt match til vores virksomhed, hvis man ser på symbolikken i en driftsikker og kvalitetspræget flyttebil, som mange gange formår at overraske i form af dens formåen. Dette er på mange måder parametre vi selv forsøger at opfylde overfor vores kunder, derfor komplimenterer Mercedes og Flyttefirma Sjælland i særdeles høj grad hinanden.

Spar penge og tid på din flytning, bestil en flyttebil fra Flyttefirma Sjælland i dag, vi giver dig et uforpligtende tilbud på din flytning derefter, og ser selvsagt frem til at høre fra jer.

Hvilken flyttebil skal jeg vælge til min flytning?

Når du skal vælge din flyttebil er det vigtigt du tænker dig godt om, hos Flyttefirma Sjælland har vi alle størrelser flyttebiler og forskellige flyttepakker med forskelligt antal flyttemænd og her kan der være masser penge af spare på at vælge en måske større flyttebil også dermed spare flere timers arbejde på flytningen, da flytningen altid vil gå hurtigere med en flyttebil med et stort lad, her skal alt nemlig ikke stables og spændes.

Kort fortalt nu større flyttebilen er det hurtigere er den af pakke da alt blot kan sættes ind og ikke skal spændes op og stables eller skilles ad for at kunne være der, derfor er det nogen gange en god ide at betale 100 kr mere i timen også spare 2-3 timer på din flytning. Så flere tusind krones kan nemt spares ved at vælge rigtigt første gang, man skal selvfølgelig heller ikke købe katten i sækken, har man kun 10 flyttekasser skal man bare tage 1 mand og en lille flyttebil, men plads på ladet er en god ting!

Her kan du bestille en flyttebil/lastbil til din flytning
VN:R_U [1.9.16_1159]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Flyttebil med gratis flyttekasser fra Flyttefirma Sjælland,
5.0 / 5 baseret ud fra 1 stemme