Swiss flag

Så går turen til Schweiz igen

Flytning til eller fra Schweiz med os som dit Flyttefirma
Hos Flyttefirma Sjælland varetager vi naturligvis gerne din flytning til Schweiz. Vi har en enorm erfaring med flytning i udlandet og deriblandt også i Schweiz. Det er klart, at denne store erfaring er os en fordel og gør os, hos Flyttefirma Sjælland, mere kvalificerede til at klare din flytning til Schweiz problemfrit. Vi er naturligvis ikke dyrere end vore konkurrenter på grund af vores store erfaring, vi lægger stor vægt på hos os, at tilbyde både det bedste og det billigste produkt. Dette bliver selvfølgelig også udført i praksis og det er muligt, at hente et uforpligtende tilbud på flytning til Schweiz via vores hjemmeside eller ved at ringe til vores kundeservice på telefon 50 99 99 99. Vi lægger stor vægt på, at kunne svare tilbage på din henvendelse samme dag som du sender henvendelsen. Dette er for at udvise vores oprigtige interesse for opgaven og for at udvise effektivitet fra starten.

Flytning til og fra Schweiz kræver erfaring

En flytning til Schweiz kan godt være lidt mere kompliceret, end en flytning til en lang række andre lande i Europa. Dette bunder i, at Schweiz ikke er en del af det europæiske fællesskab, og der gælder derfor nogle lidt andre regler for en flytning til Schweiz. Det er blandt andet meget vigtigt, at have styr på told. Dette er naturligvis noget, vi hos Flyttefirma Sjælland nok skal tage os af, og du kan derfor trygt overlade flytningen til os. Af yderligere servicer tilbyder vi også, at pakke ned for dig, for du på denne måde er sikker på, at alle dine værdier er forsvarligt pakket ned. Vi ved godt, hvor stor en omvæltning det kan være at flytte til et andet land, og vi vil derfor gerne hjælpe vore kunder så vidt muligt, med at gøre dette mere overskueligt.

Vigtigt at vælge leverandør med omhu

Ved flytninger til udlandet, er der mange komplikationer den flytteservice du vælger, skal have styr på. Det er derfor vores bedste anbefaling, at du sørger for at vælge en flytteservice, der har meget erfaring med at foretage flytninger til udlandet. Det er nogle helt andre vilkår der gælder her, end hvis det bare er en flytning indenfor de danske grænser, og det er derfor vigtigt du vælger leverandør med omhu. For at nævne nogle af disse komplikationer, kan det for eksempel være de tyske vejskatter. Det er meget vigtigt, at man har helt styr på disse ting, det sørger vi altid for at have hos Flyttefirma Sjælland.