Nyt lager i Storkøbenhavn

Så kom dagen hvor vi ikke længere kan være i vores nuværende lager i Ringsted pga. den store efterspørgning vi dagligt oplever på opbevaring i vores trygge og varme lagerhotel, vi har lige afsluttet gennemgangen af 14.000 kvadratmeter lager i Glostrups eftertragtede industri kvarter på adressen Fabriksparken 25. og 44000 kvadratmeter i Hedehusene. Det bliver spændende af følge udviklingen og udvidelsen af lagerdelen i Flyttefirma Sjælland koncernen og se om vi kan få en aftale på plads med udlejer der kommer vores kunder til gode!

Vi beklager vi længe har afvist kunder der ville ned på vores lager og vi lover vi dagligt arbejder på udvidelsen af vores nye lager og lover vi har en ny løsning klar til April. Vi har flere gode forhandlinger i gang! En ting er sikkert vi flytter tættere på Stor Købenehavn, priserne bliver hvor de er og vi får MEGET mere plads.

Hvis du allerede har dit bohave hos os, vil du blive informeret af vores bogholderi om den nye adresse over din månedlige fakturering, så du kan melde din indboforsikring den nye adresse.

Med Venlig hilsen
Flyttefirma Sjælland