Dankort betaling

Så kom der endelig et Flyttefirma i Danmark der kører med Dankort og hvor Dankort automaten VIRKER! Når den skal bruges! Igen går Flyttefirma Sjælland forrest i feltet når det kommer til af tilbyde forbrugeren kvalitetsflytning, økonomisk sikkerhed og service i særklasse for deres penge, som da vi tilbød handymand service og gratis flyttekasser til vores kunder og resten af flyttebranchen hurtigt rettede ind og fulgte efter, dette til stor glæde for vores koncern og en stor glæde af se så mange store som små flyttefirmaer følge i vores fodspor.

Dankort terminaler er “stort set” gratis at kører med og koster kun et par 100 kr. pr. mobil terminal så hvorfor forlanger så mange af Danmarks flyttefirmaer kontant betaling fra privatkunder? Vi mener, det er vel god kundeservice at kunden ikke skal rende rundt med store kontant beløb? Du har jo som kunde sikkerhed for dine kontanter ikke havner i den store sorte økonomi i flyttebranchen, da Dankort betaling automatisk bliver registret hos PBS og dermed hos SKAT.

Vi håber endnu engang vi kan blive forgangs billede og se de mange flyttefirmaer derude rette ind, blåstemple deres forretning og støtte Danmark og vores alle sammen velfærd i denne hårdt trængte tid og få alle deres betalinger over Dankort og dermed stoppe den fuldstændige uretfærdige konkurrence på billige sorte priser der dagligt ødelægger kundens oplevelse, service niveauet og flyttebranchens rygte og forgylder hjemmeside portaler med flyttefirmaernes omsætning.

Det kunne jo også være interessant af se om de mange flytteportaler / prisportaler der tilbyder forbrugeren af spare flere tusind kroner på deres flytning, kunne gøre det samme med garanti for Dankort betaling, her er det jo “som regel” den der kører med de stortest priser, stortest aflønnede flyttemænd, manglende forsikringer eller vilje til IKKE af bruge den og fusk med køretiden der løber med flytningen.