Kvalitets flytning & opbevaring i Herlev med Flyttefirma Sjælland i spidsen

Hvis du går med planer om at flytte til Herlev indenfor den nærmeste fremtid, så har du formentlig i samme ombæring brug for et professionelt flyttefirma, der kan assistere dig igennem hele forløbet. Det er her vi hos Flyttefirma Sjælland kommer ind i billedet. Med mere end 25 års erfaring med såvel privat- som erhvervsflytninger på Sjælland, så ved vi om nogen, hvordan man håndterer en flytning til Herlev til UG.

Qua vores medlemskab af DMF, Dansk Møbeltransport Forening, er du sikret en problemfri flytning til Herlev, hvor vi kan være behjælpelige med både stort og småt. Igennem hele forløbet kommer vores ekspertise og erfaring dig til gode, eftersom vi ikke ’kun’ kan stå for transporten af dit inventar, men også hjælpe med mange andre dele af flytningen.

Flyttefirma Herlev

Kvalitets flytning & opbevaring i Herlev med Flyttefirma Sjælland i spidsen

Professionalisme og service er to af nøgleordene, som vi lægger utrolig stor vægt på, når vi hjælper dig med at flytte. Uanset om du skal flytte en lejlighed eller en stor virksomhed, så nægter vi at gå på kompromis med din oplevelse. Hos os er alle kunder lige, samtidig med at ingen opgave er hverken for stor eller lille. Dette understreges blandt andet af at vi tilbyder alle vores kunder gratis flyttekasser, som kan benyttes i forbindelse med flytningen – herudover får du oven i købet lov til at beholde flyttekasserne efterfølgende, således du allerede har dem klar, når/hvis du skal flytte fra Herlev igen i fremtiden.

Er du interesseret i at snakke med os personligt eller se nærmere på vores konkurrencedygtige priser? Så skal du blot udfylde vores formular her på hjemmesiden, hvor du både kan tage uforpligtende kontakt samt indhente et gratis tilbud på netop din flytning til Herlev. Vi besvarer i 9 ud af 10 tilfælde din henvendelse samme dag, som du indsender den, hvilket også sætter en tyk streg under vores professionalisme.

Allerede fra start af står vi klar til at give dig en hjælpende hånd. At flytte fra noget kendt til noget ukendt er nemlig ofte forbundet med en masse usikkerhed og forvirring, som mange gange tager din fokus fra andre vigtige ting, såsom at passe dit arbejde osv. Derfor står vi klar til at rykke ud og hjælpe med nedpakningen af dine ting, såfremt du ønsker hjælp til denne del. Hos Flyttefirma Sjælland har vi ansat et hold af professionelle pakmestre, der ved, hvordan man forsvarligt og pladsbesparende pakker indbo og private ejendele i flyttekasser.

Disse pakmestre er altid klar til at hjælpe dig – også selvom du måske kun ønsker hjælp med nedpakningen af enkelte rum eller lignende. Det er vigtigt at understrege, at vi kun lader os involvere til den grad du finder det nødvendigt. Vi skræddersyer derfor en løsning til dig, hvor du får præcis den hjælp og assistance du har behov for. Vi ønsker ikke at mase os på – derfor lader vi det være op til dig og din eventuelle familie.

At lade os hjælpe med nedpakningen gør ikke nødvendigvis din flytning dyrere. Således sparer vi en masse plads på lastbilen, ligesom vi også undgår skader under transport – dermed kan det i sidste ende sagtens betale sig. Ydermere sparer du også en masse tid. Uanset om du ønsker hjælp til nedpakningen eller ej, så bliver du naturligvis tilbudt vores gratis flyttekasser.

Når din lejlighed, dit hus eller din virksomhed er pakket forsvarligt ned, så går vi ind i den næste fase af flytningen; transporten af dine ting til Herlev. Her tillader vi os hos Flyttefirma Sjælland at give os selv prædikatet de uofficielle danmarksmestre, da vi er eksperter indenfor dette felt.

Ikke nok med at vores flyttemænd alle er veluddannede, pålidelige og yderst professionelle så har de nemlig også Danmarks suverænt bedste udstyr til deres rådighed. Til at varetage selve transportdelen har vi blandt andet fornylig investeret i Mercedes lastbiler, der skiller sig væsentligt ud fra de lastbiler, som andre flyttefirmaer gør brug af. Af specifikationerne kan blandt andet nævnes:

  • Flere lag af luftpuder for optimal affjedring.
  • 6 spænderækker inde på ladet.
  • Automatisk bremsesensor.
  • Det nyeste GPS system.
  • Filtbetrukket lad som ekstra beskyttelse.

Hvis du lader os være din flyttemand i Herlev, så er du garanteret en yderst forsvarlig transport med disse innovative lastbiler, der kort sagt er markedets sikreste. Ydermere så dobbelttjekker vores flyttemænd altid sikkerheden inden på ladet før afgang.

Netop vores professionelle indstilling samt vores materiel betyder, at vi undgår stort set alle skadessager. Hvis uheldet imod forventning er ude under transporten til Herlev, så står vi dog klar med både en gratis reparation samt økonomisk erstatning. Som sagt undgår vi dog stort set alle skadessager, hvilket gør os til det sikre valg, når du skal have fragtet indbo og ejendele over både korte og lange distancer!

Lyder vi som en flytteforretning i Herlev for dig? Så tøv endelig ikke med at tag kontakt til os. Vi sidder klar til at rådgive og assistere dig alle ugens dage. Foruden ovenstående så kan vi også være behjælpelige med udpakningen af dine ting på din nye adresse i Herlev, ligesom vi også kan opbevare dine ting på vores store opbevaringslager i Hedehusene. Vi tilbyder dig en komplet flytning, hvor vi er med i alle flytningens faser, hvis du ønsker dette.

Som sagt kan du nemt og helt uforpligtende indhente et skræddersyet tilbud her på hjemmesiden. Via vores tilbudsformular, hvor vi ikke kun giver tilbud på lokale flytninger men også mange andre ting, kan du foran computeren ansøge og få svar på e-mail. Dermed slipper du for en anmasende sælger, der vil have et ’ja’ eller et ’nej’ nu og her. Du kan i ro og mag nærstudere tilbuddet derhjemme, hvorefter du kan give os dit svar, når du har haft den nødvendige tid til at tænke.

 
Scroll to Top