Billigt & Professionelt Flyttefirma i Rødovre, Hvidovre, Avedøre, Avedøreholme

Leder du efter et kompetent og professionelt flyttefirma i Rødovre, Hvidovre, Avedøre eller Avedøreholme? Så er vi hos Flyttefirma Sjælland det oplagte valg. I mere end 25 år har vi foretaget flytninger i disse byer, hvilket giver os et uvurderligt kendskab til områderne, som igennem hele flytteforløbet kommer dig til gode.

Med vores centrale placering i Hedehusene kan vi sagtens hjælpe med din flytning i Rødovre, Hvidovre, Avedøre eller Avedøreholme. Desuden ligger vores store opbevaringslager indenfor en overkommelig afstand, hvilket blot gør vores flytteløsning endnu mere oplagt for dig.

Flyttefirmaet cover flyttefirma rødovre

Billigt & Professionelt Flyttefirma i Rødovre, Hvidovre, Avedøre, Avedøreholme

Når du skal flytte, så har du formentlig mange praktiske ting at tænke på. Det kan derfor være svært at have tid til det hele; derfor tilbyder vi altid dig en skræddersyet løsning, hvor det ene og alene er dig, der bestemmer, hvor meget vi skal være involveret. Imens nogle gerne vil have hjælp til såvel nedpakning som udpakning, så vælger andre også at vi kun skal stå for transporten fra A til B – hvor meget hjælp du skal have finder vi ud af i fællesskab. Som sagt er det altid dig, der står med den endelige beslutning.

Flyttefirma Rødovre

Mangler du et flyttefirma i Rødovre? Hos Flyttefirma Sjælland varetaget vi små, som store opgaver. Vi flytter til og fra Rødovre. Det gælder både mindre privatflytninger og store erhvervsflytninger. Vi går op i en sikker, hurtig og billig flytning. Vi er ret sikre på, at vi har nogle af de mest effektive flyttefolk. Vi er i hvert fald dem der er gladest for vores arbejde, og det kan mærkes, når vi er i marken. Kontakt os her på siden og så finder vi en løsning, der dækker dine behov hurtigst muligt. Vores svartid afspejler, hvor hurtigt vi kan klare en flytning. Vi tænker på selv den mindste detalje og sikrer en god totaloplevelse. Vi er dit flyttefirma i Rødovre.

 

Flyttefirma Rødovre
Flyttefirma Hvidovre

Flyttefirma Hvidovre

Står du og har brug for et flyttefirma i Hvidovre, har du fundet det rette sted. Vi flytter gerne til og fra Hvidovre. Det gælder alt fra små lejligheder til store erhvervskontorer. Vi har både lastbiler og mindre biler og rykker ud med det udstyr der passer størrelsen af flytningen. Vi er et flyttefirma der har foretaget mange flytninger i Hvidovre og er på hjemmebane i/omkring de egne. Kontakt os her på siden, for at få den bedste pris, tilpasset din bolig. Vi skræddersyer hver eneste flytning, så den passer dit behov. Vi forsøger os altid med en kort tidshorisont. Dog skal det stadig være en sikker flytning, hvor alle kan holde ro i maven. 

At vi altid skræddersyer et tilbud betyder, at du aldrig betaler for meget som kunde hos os. Vi fører slet ikke listepriser, men tilpasser i stedet hver enkelt flytteløsning efter dine individuelle behov. Dermed får du altid en pris, som du kan stole på. Er du interesseret i at høre nærmere om vores priser? Så kan du nemt og uforpligtende indhente et gratis tilbud her på hjemmesiden. Vi servicerer hele Sjælland, og kan qua vores lokale kendskab og årelange erfaring give et skarpt og præcist tilbud på din flytteservice i Rødovre, Hvidovre, Avedøre og Avedøreholme.

Flyttemand igang med at bære flyttekasser på gigaspace lastbil
Flyttemand fra Flyttefirma Sjælland

Sådan griber vi din flytning an Som sagt finder vi altid ud af i fællesskab, hvor meget vi skal være involveret i din flytning. Der er derfor ikke fastlagt noget på forhånd, da indledende samtaler i stedet skal kortlægge, hvor du har brug for hjælp. Vi tilbyder blandt andet hjælp med:

• Nedpakning af dit hus/din lejlighed
• Transport fra nuværende bopæl til ny bopæl
• Udpakning af dine ejendele på den nye adresse
• Eventuel opbevaring af flyttegods i såvel korte som lange perioder

At flytte med Flyttefirma Sjælland i Rødovre, Hvidovre, Avedøre eller Avedøreholme er med andre ord en totaloplevelse, hvor der er tænkt på selv det mindste. Derfor tør vi godt garantere, at den flytteoplevelse du får med os er den absolut bedste på hele Sjælland

Gigaspace lastbil pakket med flytning
Privatflytning
Sikkerhed under opbevaring

Vi har ansat flere professionelle pakmestre, der naturligvis kan tage sig af nedpakningen af dit hus eller din lejlighed, hvad enten det er i Rødovre, Hvidovre, Avedøre eller et helt fjerde sted på Sjælland. Vi rykker også gerne ud på længere ture, hvis det ønskes af dig, uden at det koster ekstra i sidste ende.

Vores pakmestre har mange års erfaring med nedpakninger, hvorfor du kan regne med en førsteklasses udførsel, hvor der fra start til slut bliver passet på dine ting, som var de vores egne. Vores erfaring betyder, at vi altid ved, hvordan man mest pladsbesparende og forsvarligt pakker alle typer af indbo ned.

Det er selvfølgelig 100 % op til dig, om du ønsker hjælp til nedpakningen eller ej. Vi står som sagt til din rådighed, hvis det har interesse – alternativt kan du også sagtens flytte med os, uden at vi skal være involveret i denne del. Uagtet om du ønsker vores hjælp eller ej, så udstyrer vi dig med gratis flyttekasser, der gør flytningen billigere og mere overskuelig.

Hvis din flytning i ét af ovenstående områder haster mere end normalt, så kan vi selvfølgelig også være behjælpelige. Vi er det hurtige og sikre valg, når det kommer til et lokalt flyttefirma, der samtidig udviser en enorm professionalisme og overskud.

Vores topmoderne udstyr samt Mercedes lastbiler gør os i stand til at foretage en flytning på utrolig kort tid. Selv hvis du bor i en lejlighed i et højere etagebyggeri, så kan vi hjælpe. Vi har blandt andet for nylig investeret i en praktisk flyttelift, der kan tage op til 16 flyttekasser ad gangen – herudover er liften også ideel til store møbler som for eksempel spisebordet, sofaen og sengen. Liften gør os i stand til at klare en under andre omstændigheder besværlig flytning meget hurtigt – derfor bør du vælge os, hvis du gerne vil have klaret det hele hurtigt og smertefrit.

Når først dit indbo er transporteret sikkert ind på ladet af vores lastbil, så foregår transporten naturligvis også under ordnede forhold. Vores Mercedes lastbiler er markedets med afstand mest sikre løsning, da de blandt andet er udstyret med 6 spænderækker, automatisk bremsesensor og det nyeste GPS-system.

Igennem hele flytteforløbet sørger vi for, at sikkerheden er i top – både når vi nedpakker dine ting samt når vi transporterer dem. Herudover har vi også gjort meget ud af sikkerheden på vores 4000 m2 store opbevaringslager, der blandt andet er videoovervåget 24 timer i døgnet. Dette giver dig en uvurderlig vished om, at alt forløber som det skal. Du kan med andre ord slippe bekymringerne, så længe dine ejendele er i vores varetægt.

Hvis du er i tvivl om, om vi er det helt rigtige flyttefirma i Rødovre, Hvidovre, Avedøre eller Avedøreholme så kan du læse vores mere end 5000 5-stjernede anmeldelser her på hjemmesiden. Vi er desuden medlem af DMF, Dansk Møbeltransport Forening, hvilket også sætter en tyk streg under vores professionalisme og dygtige flyttemænd.

Hvis du er interesseret i at høre nærmere, så kan du som sagt udfylde vores tilbudsformular her på hjemmesiden, hvorefter vi vender tilbage med et helt gratis og uforpligtende tilbud på netop din flytning. Du behøves ikke give os et ja eller nej med det samme, men kan sagtens gemme tilbuddet og gøre brug af det, når tiden er moden til det. Ydermere kan du på denne måde ved selvsyn se, at vi ikke er dyrere end andre flyttefirmaer, om end kvaliteten altid er helt i top hos os.

Scroll to Top