Flyttefirma Glostrup

Overvejer du at plante rødderne i Glostrup, så er vi hos Flyttefirma Sjælland den oplagte samarbejdspartner. Vi har hjulpet mange familier med at flytte fra Storbyens trængsel til Glostrup kommune med godt og vel 22.000 indbyggere, hvor man trods placeringen udenfor Storbyen stadig har Københavns utallige muligheder indenfor en overskuelig rækkevidde – Glostrup ligger således blot 11 kilometer udenfor Storkøbenhavn.

Flyttefirma Glostrup
handymandservice under flytning

Flyttefirma Glostrup

Der kan være flere grunde til, at du ønsker at flytte til Glostrup. Vi blander os ikke i denne del, men kan til gengæld sørge for, at hele flytningen forløber smertefrit og uden problemer. Hos Flyttefirma Sjælland er vi nemlig specialister i flytninger både i og udenfor København; vores centrale placering i Hedehusene gør os i stand til at hjælpe dig på hele Sjælland uanset omfanget af din flytteopgave.

Ikke nok med at vi kan transportere dit indbo fra en hvilken som helst destination til din nye adresse i Glostrup, så kan vi også være behjælpelige med en lang række andre forhold i forbindelse med din flytning. Dette og meget mere vil vi kigge nærmere på herunder, hvor vi i detaljer vil beskrive vores fantastiske flytteservice. Til trods for at vi er Danmarks bedste flyttefirma, så er vores priser yderst konkurrencedygtige, hvilket kort sagt betyder, at vi ikke nødvendigvis er dyrere end andre flyttefirmaer.

Uanset om du skal flytte til eller fra Glostrup, så er vi hos Flyttefirma Sjælland den helt rigtige samarbejdspartner. Vi har således mere end 20 års erfaring med flytninger i Glostrup kommune – derfor kan vi med sikkerhed også varetage din.

I løbet af vores mange år har vi opbygget et lokalkendskab, der kommer dig til gode igennem hele flytningen. Vores store kendskab gør os blandt andet i stand til at overholde samtlige deadlines i forbindelse med din flytning til Glostrup, ligesom vi også kan give et utrolig præcist og ikke mindst skræddersyet tilbud kun til dig.

At vi skræddersyer alle vores tilbud er en fordel for dig som kunde; således undgår du listepriser, hvor du kan ende med at betale for meget for din flytning. I stedet går vi ind og vurderer hver eneste sag individuelt – dermed er du sikret den absolut skarpeste pris, der passer perfekt til dig og dine behov. Vi har oven i købet gjort det enormt nemt at indhente et uforpligtende tilbud, eftersom alt du skal gøre, er at udfylde vores tilbudsformular her på hjemmesiden. Du kan gå direkte til formularen ved at følge nedenstående href.

Som sagt er vi meget mere end et transportfirma, der ’bare’ fragter dine ting sikkert fra A til B. Vi kan således også hjælpe med en lang række andre forhold i forbindelse med din flytning. Herunder har vi samlet et lille udpluk af de mange services, som du får adgang til, hvis du vælger os som din flyttepartner:

  • Gratis flyttekasser
  • Hjælp til nedpakningen
  • Billig opbevaring på Danmarks største opbevaringslager
  • Udpakning på din nye adresse

Vores flytteservice i Glostrup kan altså allerede tage sin start, når du skal have pakket dine ejendele forsvarligt ned i flyttekasser. Vi har et helt hold af professionelle pakmestre ansat, der kan håndtere denne del af flytningen til UG – det tør vi godt garantere. Uanset om du vælger os til at stå for nedpakningen, eller du selv ønsker at varetage denne del, så forsyner vi dig med gratis flyttekasser, som du kan gøre brug af igennem hele forløbet. Du får oven i købet lov til at beholde flyttekasserne efter endt flytning, uden at du på noget tidspunkt skal have en krone op ad lommen.

Som sagt kan vi også hjælpe med både ned- og udpakning af dine ejendele, hvis dette ønskes af dig. Vores pakmestre er ikke blege for, at tage imod en udfordring, hvorfor vi kan hjælpe, uanset om du skal have nedpakket et lille værelse eller en hel herskabsvilla. Ingen opgave er for stor eller lille for os, hvilket er endnu et vidnesbyrd om vores professionalisme og engagement.

Når du skal flytte til Glostrup, så har du formentlig brug for at få transporteret dit indbo – enten fra en anden adresse eller fra et opbevaringslager. Uagtet om det er det ene eller det andet, så kan du roligt vælge os, når det kommer til at transportere dine ejendele over både lange og korte distancer. Vi er således specialister indenfor transportdelen af en flytning, hvor vi passer på dine ting, som var de vores egne, hele vejen fra A til B. Vi investerer hele tiden i nyt udstyr, der blot gør det endnu mere forsvarligt at benytte os; fornyligt har vi blandt andet købt nye Mercedes lastbiler, der er markedets med afstand sikreste transportmiddel, når det kommer til at flytte indbo og inventar. Mercedes lastbilerne er blandt andet udstyret med:

  • 6 spænderækker og betrukket med folie inde på ladet
  • Automatisk bremsesensor
  • Det nyeste GPS-system
  • Flere lag af luftpuder for optimal affjedring

I kombination med vores veluddannede flyttemænd betyder ovenstående kort sagt, at du får markedets bedste transportoplevelse hos os.

Hvis du er ved at få bygget et hus i Glostrup, og derfor ikke kan flytte ind lige nu og her, så kan vi hos Flyttefirma Sjælland også opbevare dit indbo. Vi har Danmarks største opbevaringslager placeret centralt på Sjælland (Hedehusene), hvor du i både korte og lange perioder kan få opmagasineret dine ting. Lageret er naturligvis videoovervåget 24 timer i døgnet!

Er du overbevist om, at vi er det rette flyttefirma til at hjælpe dig med din flytning til Glostrup? Så kan du her på hjemmesiden indhente et helt gratis og uforpligtende tilbud, således du i ro og mag kan tage et nærmere kig på blandt andet vores fantastiske flyttepriser i Glostrup.

Ikke nok med at du kan indhente et tilbud på vores totale flytteservice, så kan du også hente nærmere information omkring for eksempel opbevaring eller lignende, der kunne have din interesse. Vi har samlet alle informationer til dig her på hjemmesiden, således du hurtigt og nemt kan navigere frem til lige præcis dét, som du har behov for.

Flyttemand igang med at bære flyttekasser på gigaspace lastbil
Privatflytning
Professionel opbevaring
Her ses vores flyttemand igang med nedpakning af kundes bryggers.
Scroll to Top