Har du brug for et Flyttefirma i København K? Lad os hjælpe dig godt på vej med din flytning.

Flyttefirma Sjælland er det oplagte valg, hvis du skal bruge en professionel og erfaren flytteforretning i København K. Med mere end 25 års erfaring indenfor såvel privat- som erhvervsflytninger, hovedsageligt på Sjælland, så ved vi om nogen, hvad der kræves af en flyttemand i indre København. Netop derfor har vi kun ansat veluddannede flyttemænd, der går ind til enhver opgave med et smil på læben.

Hos Flyttefirma Sjælland har vi ingen begrænsninger; vi kan varetage din flytning, uanset størrelsen og omfanget. Du kan med andre ord få gavn af vores fantastiske flytteservice, uagtet om du skal have flyttet et par flyttekasser og en gammel sofa eller hele virksomheden. Ingen opgave er for stor eller lille for os – tværtimod så yder vi den samme suveræne service hver eneste gang, der i sidste ende gør dig til en tilfreds kunde.

Flyttemænd

Har du brug for et Flyttefirma i København K? Lad os hjælpe dig godt på vej med din flytning

At flytte til København K kræver i mange tilfælde lidt ekstra af dit flyttefirma, der pladsen ofte kan være meget trang i indre by. Særligt hvis du skal flytte ind i en ny lejlighed, hvor det kan være svært at få bakset store møbler op ad de smalle trappepassager, så er det essentielt, at dit flyttefirma har udstyret i orden. Hos Flyttefirma Sjælland har vi markedets absolut bedste udstyr til rådighed, hvilket betyder, at vi kan klare din flytning til København K hurtigt og problemfrit.

Lyder vi som en flytteforretning for dig? Så kan du allerede lige nu og her indhente et helt gratis og uforpligtende tilbud på en flyttemand i København K. Vi har således oprettet en online tilbudsformular, hvor du kan anmode om et tilbud – det eneste vi skal bruge er lidt informationer omkring flytning, hvorefter vi kan udregne et meget præcist tilbud, der ikke vil afvige meget fra den endelige slutpris. Er du endnu ikke overbevist? Så læs med herunder!

En flytning kræver normalt al din opmærksomhed i en periode, hvor du samtidig nedprioriterer andre ting såsom dit arbejde. Hos Flyttefirma Sjælland ved vi, hvor stor en beslutning det er at flytte, også selvom det blot er fra den ene lejlighed i København til den anden, hvorfor vi igennem hele forløbet står til din rådighed med professionel assistance og gode råd.

Vi lægger stor vægt på, at du kommer godt fra start med din flytning til København K. Derfor tilbyder vi alle vores kunder gratis flyttekasser, som du kan bruge til at pakke dit indbo ned i. På denne måde sparer du ikke ’bare’ penge, men også hele besværet med at få flyttekasserne hentet og transporteret hjem. Ikke nok med at du kan bruge flyttekasserne igennem hele flytteforløbet, så får du også lov til at beholde dem efterfølgende – naturligvis stadigvæk uden at du skal have en krone op ad lommen.

København K er uomtvisteligt ét af de mest attraktive kvarterer i København; derfor er mange af lejlighederne udstyret med små trappeopgange og lignende, netop for at få plads til så mange som muligt, hvilket kan besværliggøre en flytning for dig. Heldigvis er vi klar med assistance i alle flytningens faser – også allerede før dig og dine ting ankommer til dit nye hjem.

Vores flytteservice starter således allerede ved nedpakningen af dine ejendele. Her står vores professionelle pakmestre nemlig klar til at hjælpe dig, såfremt du ønsker hjælp med denne del. Igennem hele flytteforløbet er det naturligvis ene og alene dig, der bestemmer, hvor meget vi skal være involveret.

Med vores pakmestre er du dog garanteret:

  • En forsvarlig nedpakning af dine ejendele.
  • Et problemfrit forløb.
  • En enorm tidsbesparelse.

Vi passer selvfølgelig på dine ting, som var de vores egne. Derfor har vi stort set ingen skadessager – hvad enten der er tale om nedpakning, transport eller udpakning.

Uanset om dit indbo befinder sig i Jylland, på Fyn eller sågar i udlandet så kan vi hos Flyttefirma Sjælland klare transporten fra dit nuværende hjem til din nye bopæl på København K. Herudover kan vi naturligvis også hjælpe med transporten den anden vej rundt, hvis du skal flytte fra København.

Selvom vi har specialiseret os indenfor mange ting i forbindelse med en flytning, så vægter vi stadigvæk selve transportdelen højt. Derfor er du garanteret en problemfri transport fra A til B, uanset om der er tale om en distance på 500 meter eller 500 kilometer. For at sikre at transporten går som forventet, så har vi investeret i nye og moderne Mercedes lastbiler, der uomtvisteligt er markedets sikreste transportmiddel.

Mercedes lastbilerne er således udstyret med:

  • Flere lag af luftpuder for optimal affjedring
  • Automatiske bremsesensorer
  • Markedets nyeste GPS-system
  • 6 spænderækker

Og meget, meget mere. Vi sætter en ære i at fragte dine ting – derfor er det vigtigt for os, at du føler dig sikker på kvaliteten heraf.

Ikke nok med at vi kan håndtere alt lige fra nedpakningen af dit nuværende hjem til selve indflytningen på din nye adresse, så kan vi minsandten også være behjælpelige med en billig opmagasinering. Vi har således Danmarks største opbevaringslager på hele 4000 m2, hvor vi kan opbevare selv de største mængder indbo.

Vores lager ligger blot 15-20 kilometers kørsel fra København K ved motorvejsafkørsel 8 i Hedehusene. Her kan vi som sagt opbevare dine ting til en lav månedlig ydelse – både i kortere og længere perioder.

Sikkerheden på vores lager er naturligvis helt i top – derfor kan du trygt overlade dine ejendele til os. Selv skrøbelige møbler, herunder også elektronik, er i kærlige hænder på vores lager, da vi blandt andet sørger for videoovervågning samt opvarmning året rundt.

Har du efterhånden fundet ud af, at vi er det helt rigtige flyttefirma til at varetage din privatflytning? Så kan du nemt og bekvemt komme videre i processen ved at indhente et helt gratis og uforpligtende tilbud på netop din flytning via vores online tilbudsformular. Vi har gjort det nemt for dig, da vi ikke ønsker, at du ’binder’ dig op på noget, inden du har set prisen sort på hvidt. Derfor kan du med fordel udfylde vores tilbudsformular, hvorefter vi sender dig et gratis og uforpligtende tilbud på e-mail. Tilbuddet kan du herefter læse igennem i ro og mag, hvorefter du kan vende tilbage, hvis det stemmer overens med dine forventninger.

Qua vores erfaring kan vi give et meget præcist tilbud, der blot vil variere 10-15 % fra den endelige slutpris. Det er som sagt helt uforpligtende – det eneste du skal gøre er at oplyse lidt forskellig information omkring flytningen, som vi kan skræddersy et tilbud ud fra.

Er du efter at have læst ovenstående blevet enig med dig selv om, at vi skal være dit fremtidige flyttefirma? Så har du stadig muligheden for at indhente et helt gratis og uforpligtende tilbud på netop din flytteopgave i København K. Det eneste du skal gøre er at følge hrefet herunder samt udfylde formularen, hvorefter vi vender tilbage med tilbuddet på mail. I 9 ud af 10 tilfælde vender vi desuden tilbage med svar allerede samme dag, som du udfylder og indsender formularen.

Scroll to Top