Flytning til og fra Letland med Flyttefirma Sjælland

Skal du flytte til udlandet? Hos Flyttefirma Sjælland har vi de fornødne redskaber til at sikre dig en flytning der er kvalitetssikret, samtidig med at vi kan hjælpe dig med den fornødne viden til at få en så smertefri overgang mellem landegrænserne som overhovedet muligt. Vi giver dig mulighed for at indhente et gratis og uforpligtende tilbud direkte via hjemmesiden, så er du sikret at du får en flyttepartner der har styr på reglerne der følger en udlandsflytning.

Vores flyttemænd elsker denne form for flytninger, hvor de har mulighed for at komme ud af vante rammer for at hjælpe danskere med at bosætte sig i udlandet. Det giver en afveksling i hverdagen, samtidig med at man oplever nogle nye omgivelser og andre problemstillinger end i Danmark. Det er i særdeleshed vigtigt for os, at vi har tilknyttet flyttemænd med den selvstændighed der kræves, for at man skal kunne varetage en flytning til udlandet på egen hånd og kunne træffe de rigtige beslutninger undervejs.

Letland by

Flytning til Riga er den populæreste flytning til Letland

Vi kan se på antallet af flytninger til Letland, at de fleste danskere vælger at bosætte sig i hovedstaden Riga. Derfor så vil det heller ikke være første gang, at vi hjælper en kunde med at flytte hertil. Fordelen ved at benytte os, er at du uden bekymringer kan hoppe på flyet og lande i Riga, hvorefter vi kommer i flyttebilen med dine ejendele – det kan ganske enkelt ikke blive lettere!

Mange af vores kunder vælger ikke at tage alle deres møbler og ejendele med til det nye land – heller ikke ved en flytning til Letland. For at kunne imødekomme behovet hos kunderne på bedst tænkelige måde, da kan vi være behjælpelige med at sørge for opbevaring af jeres ejendele i lader blive i Danmark. Vi har tilknyttet et lager, hvor vi i forvejen hjælper adskillige danskere med at få opbevaret alt fra Campingvogne til møbler, derfor vil vi også kunne rumme hvad i måtte have behov for opbevaring til. Alt vi opbevarer bliver nedpakket med største omhyggelighed, dermed sikres du at tingene lider mindst mulig last under opbevaringen.

I forbindelse med flytning til Letland, da tager vi hånd om alt papirarbejdet, vi kan således hjælpe jer med at få udarbejdet toldlister – samt vi har alle nødvendige forsikringer, så du får den optimale sikkerhed for dine ejendeles velbefindende under transporten. Alt du skal gøre, er at benytte vores flytteformular her på siden, så vil vi vende tilbage med et tilbud indenfor ganske kort tid.

Scroll til toppen