Flyttefirma Lyngby #1 inden for Flytning & Opbevaring i Danmark

Vi har erfaring som var vi et Flyttefirma Lyngby. Dette er vi dog ikke – men vi har erfaring fra et hav af flytninger i lokalområdet. Vores virksomhed har mulighed for at hjælpe dig. Det er uanset flytningens karakter. Vi kan klare de tunge flytninger af eksempelvis klaver, statuer eller amerikaner køleskab. Samtidig kan vi klare såvel privatflytninger som erhvervsflytninger, idet vi har stor erfaring med begge. Når du har behov for hjælp i forbindelse med en flytning, så kan det ikke blive lettere at indhente et uforpligtende tilbud end hos os. 

Flyttefirma Lyngby

Professionel flytning i Lyngby med Flyttefirma Sjælland

Du kan indhente et uforpligtende tilbud gennem hjemmesiden. Benyt tilbudsformularen. Herefter vil vores konsulenter udforme et skræddersyet tilbud til din flytning. Det skal i den forbindelse nævnes, at man ikke betaler for vores transporttid. Vi har oplevet at mange kunder har en formodning om, at flyttemanden skal betales fra han forlader sin adresse, dette hører dog nu fortiden til. Du betaler først når vi ankommer på din adresse. Dernæst betaler du selvfølgelig heller ikke efter vi har tømt flyttebilen. Dette gør at vores kunder har langt bedre mulighed for at få overblik over hvad de i realiteten betaler for tjenesteydelsen. Dette gør os også langt mere konkurrencedygtige sammenlignet med et almindeligt flyttefirma fra Lyngby. Her er en kort opsummering over hvad vi kan tibyde:

  1. Vi er lokalt kendt i Lyngby
  2. Du kan ALTID betale med Dankort
  3. Altid en glad flyttemand i Lyngby
  4. Sjællands billigste opbevaring til vores kunder

Kan over 21000+ kunder tage fejl?

Vi har masser af glade kunder på StarDriver

Charlotte Camitz

Underskrevet: 21:22:58 30-04-2024

💪

Vurdering:

Michael Matzon

Underskrevet: 22:54:24 03-04-2024

Kunden er mega tilfreds med flytningen .

Vurdering:

Søren Sandorff

Underskrevet: 19:21:10 15-03-2024

Flytningen gik perfekr.

Vurdering:

Bende Jensen

Underskrevet: 18:02:39 14-03-2024

Det gik rigtigt godt og har været glade

Vurdering:

Camilla Skov

Underskrevet: 15:13:11 12-03-2024

Flytningen perfekt.

Vurdering:

Billig opbevaring – Super supplement

Efter længere tids overvejelser, har vi nu valgt at investere i et lagerhotel til opbevaring. Dette føler vi er et super supplement til vores i forvejen store portefølje af flytterelaterede services. Vi fylder flyttebilen på din adresse, tømmer den på den nye og lader de ting du skal have opbevaret blive i bilen. Derefter sørger vi for at tingene bliver nedpakket bedst muligt.

Vores lagerhotel har et sikkerhedsniveau som er utrolig højt. Før vi ville være villige til at tage ansvar for vores kunders ejendele, har det været vigtigt for os at vi kan garantere sikkerheden af disse, ellers ville det slet ikke være aktuelt at begynde på. Derfor har vi investeret i blandt andet overvågning og bevægelses sensorer. Dette kombineret system sikrer kundernes ejendele. Da der ved bevægelse på lageret bliver sendt live billeder til en vagtcentral.

Flyttefirma Lyngby – Professionel flyttepartner

Vi vil med glæde hjælpe dig med at få ordnet din flytning i Lyngby. Dette gør vi på den bedste og mest forsvarlige måde. De rette redskaber og erfarne flyttemænd er årsagen hertil. Dermed vil din flytning i Lyngby være overstået nærmest inden den begyndte. Derfor er vi generelt langt mere effektive end hvad man selv ville være.  Har du overvejet at få et tilbud på din flytning Lyngby, så kan det nu lade sig gøre – alt hvad du behøver, er at gå ind og benytte vores tilbudsformular på hjemmesiden, derefter har du et svar med tilbud på din flytning indenfor 24 timer, det mener vi er den bedste service.

Vi har det professionelle team af flyttemænd du søger for en konfliktfri flytning, uanset om det f.eks. er erhvervsflytning af en frisør lyngby, eller det private hjem i form af lejlighed/hus. Dermed sagt holder vores flyttemænd et højt niveau. Det er dog ikke alene vores flyttemænd der gør forskellen, men i lige så høj grad det at de har de rette redskaber til rådighed – hvilket gør at vi kan levere et stabilt højt niveau, samtidig med at vores flytning Lyngby bliver udført at tilfredse medarbejdere.

Dankort gør det simpelt – Gør det sikkert

Det er et af de områder som man måske som forbruger ikke altid tænker over, eller er opmærksom på før man rent faktisk står og skal betale, men mange flyttefirmaer vælger at opkræve betalingen kontant, hvilket kan være medvirkende til svindel og mangel på en gyldig kvittering for dig som kunde. Efter den megen fokus der har været på emnet den seneste tid, da har vi hos Flyttefirma Sjælland valgt, at du som kunde hos os selvfølgelig skal betale din flytning Lyngby med dankort.

Ved at betale med dankort, da kan Skat gå direkte ind og se om vores indtægt stemmer overens med hvad vi har meddelt dem, dermed er du sikret at vi betaler både skat og moms som det er påkrævet. Det gør endvidere også at du får en gyldig kvittering på din flytning, og dermed kan bevise at alt er foregået ganske lovligt og helt efter bogen.

Pakkeløsning – Fra samme udbyder

Det er ikke alene på dankort fronten, at vi har foretaget nogle revolutionerende valg. Vi har samtidig valgt at gøre det muligt for vores kunder, at få opmagasinering samt flytning Lyngby fra en og samme udbyder – nemlig os. Vi har selvfølgelig sikret os lave priser på opbevaring, samt sørget for at dine genstande bliver trygt opbevaret, både i forhold til indbrud, men også mere almindelige ting som støv og snavs.

Scroll to Top