Skal du flytte til Rusland – Vi har over 20 års erfaring med flytning til Rusland

Hos Flyttefirma Sjælland, har vi erfaringen til at klare en succesfuld flytning til Rusland. Eftersom vi flere gange har flyttet til Rusland for vores kunder, så ved vi hvilke punkter der kræver specielt med opmærksomhed i forbindelse med din flytning til Rusland. Vi giver dig en fast pris på din flytning, samtidig med at du kan bede om et ganske gratis samt uforpligtende tilbud her på siden.Ikke overraskende så har vi primært haft flytninger til Moskva. Som hovedstaden i Rusland, og en by i konstant udvikling siden murens fald, bliver Moskva ved med at tiltrække flere danskere, og mange af disse har vi haft fornøjelsen af at hjælpe på vej. Vores chauffører har alle sammen en sund tilgang til flytninger på tværs af grænser, og derudover besidder de i høj grad den selvstændighed man behøver for at kunne håndtere en flytning over sådan afstand som Danmark til Rusland.

Kort om Rusland inden du flytter

Rusland er verdens største land, og derfor også vidt forskelligt afhængig af hvor i landet man vælger at bosætte sig. Landet består af hele 83 regioner, og på baggrund af landets størrelse er klimaet meget forskelligt fra vest til øst.

Når danskere vælger at flytte til Rusland, så er det hovedsageligt for at bosætte sig i hovedstaden Moskva. Ved at bo i Moskva kan man opleve storslået kultur, Europas største by med mere end 10 millioner indbyggere, har utallige symboler på byens fortid. Det er dog bestemt ikke kun historiske monumenter byen kan byde på, Moskva har meget nybyggeri under udvikling, samtidig med at man er ved at udvikle en hel ny bydel med fokus på industri.
Det er også værd at bemærke at Moskva på trods af andre dele af Ruslands manglende udvikling, stadig er en moderne by – og derfor også attraktiv for flere immigranter fra Europa.

Skal du flytte til Rusland – Vi har over 20 års erfaring med flytning til Rusland

Udover at vores flyttemænd indeholder de menneskelige kompetencer der er nødvendige, så har vi hos Flyttefirma Sjælland gjort en dyd ud af, at vores flyttemænd skal have de bedste redskaber og maskiner til deres rådighed. Vores flyttebiler er derfor også af højest mulige standard, vi benytter udelukkende flyttebiler produceret af tyske Mercedes. Ved at have kvalitets flyttebiler, så er vi også garant for at din flytning til Rusland når frem til tiden, i samme stand som da den forlod Danmark.

Når man flytter til Rusland, så kan man hos os forvente at vi kommer på visit, og tager et nærmere kig på indboet der skal flyttes. Grunden til dette er en nødvendighed, er da man for at kunne flytte til Rusland skal overholde Russiske restriktioner og vedtægter. Derfor skal vi have udfærdiget en indholdsfortegnelse, såvel som told lister, uden disse vil man ikke kunne flytte sine ejendele til Rusland.

Scroll to Top