Flytning til Litauen med professionel flyttepartner kan betale sig

Drømmer du om, at forlade Danmark og i stedet søge lykken i et nyt land? Hvis du trænger til luftforandring, så kan vi hos Flyttefirma Sjælland helt sikkert hjælpe dig – uanset om det er for en længere eller en kortere periode. Vi har i mere end 20 år hjulpet adskillige danskere til udlandet, hvilket har givet os en enorm erfaring og ekspertise; også når det kommer til flytning til Litauen.

Flyttefirmaet cover Flytning til Litauen

Flytning til Litauen med professionel flyttepartner kan betale sig

Flyttefirma Sjælland kan være behjælpelig med stort som småt i forbindelse med en udlandsflytning. Vi er meget mere end ’bare’ et transportfirma, da vi også kan hjælpe med mange andre anliggender, når du har bestemt dig for at hive teltpælene op og flytte udenlands. På denne måde er du garanteret en suveræn totaloplevelse, hvis du vælger os som dit flyttefirma.

Udover at transportere dine ting sikkert fra Danmark til Litauen, så kan vi også være behjælpelige med blandt andet:

• Nedpakning
• Opmærkning
• Udpakning
• Opmagasinering

Og dette er blot et lille indblik i vores flytteservice, hvor du får hjælp til stort og småt. At vi hjælper til igennem hele forløbet kan være en stor fordel for dig, da du formentlig har mange andre ting at tænke på end for eksempel nedpakning og udpakning af dit indbo. Det er dog vigtigt at understrege, at det ene og alene er dig, der bestemmer, hvor meget (eller lidt) vi skal være involveret i din flytning.

Lyder vores flytteservice som noget for dig? Så kan du nærstudere prisen på netop din flytning til Litauen ved at indhente et gratis og uforpligtende tilbud. Vi har gjort det nemt og bekvemt at indhente et tilbud – faktisk gøres det direkte her på hjemmesiden via vores online tilbudsformular. Det tager ikke mange minutter at udfylde formularen, hvorefter du får det hele sendt på skrift til din e-mail. Ved at have det hele liggende sort på hvidt, så undgår vi forvirring senere i forløbet, ligesom du hele tiden har noget konkret at forholde dig til. Vi kan i kraft af vores erfaring give et utrolig præcist tilbud med en meget lav afvigelsesmargin på blot 10-15 %.

Der er et hav af gode grunde til at vælge os som din flyttepartner, når turen går til Litauen. Vi har som sagt stor erfaring med flytninger til Baltikum-landene, hvilket uden tvivl kommer dig til gode. Således har vi den fornødne viden omkring blandt andet geografien i Litauen, der gør at vi forhindrer mange uheldige situationer i forbindelse med en flytning hertil. Vi sørger for, at alting kører på skinner – dermed slipper du for at blive udsat for de mange komplikationer, der ellers normalt opstår, når man flytter til udlandet.

At vi kan være så skråsikre på, at vores flytteservice er den med afstand bedste skyldes flere forhold. Det er blandt andet grundet vores professionelle og engagerede flyttemænd, der altid yder en dedikeret indsats. Du bliver altid mødt med et smil og en hjælpende hånd, uanset om det er til tunge løft eller praktiske anliggende. Vi går ind til såvel store som små opgaver med den samme professionalisme, hvilket i sidste ende sikrer dig et strålende resultat.

At flytte med et professionelt flyttefirma kan sagtens betale sig, om end omkostningerne måske ser ud af meget, når du først stifter bekendtskab med dem. Vi er ikke nødvendigvis det billigste flyttefirma målt på prisen alene – tager du alle andre relevante forhold med ind i ligningen, så er vi dog det med afstand bedste og billigste valg på langsigt.

Vi har selvfølgelig styr på alle relevante forsikringer, ligesom vi sørger for et problemfrit forløb – dermed er pengene givet godt ud, når du blandt andet har undgået skader og skavanker på dine møbler. Herudover så kan vi også hjælpe med mange praktiske ting, som gør det hele væsentligt mere overskueligt og tidsbesparende.

Vi er desuden medlem af DMF, Dansk Møbeltransport Forening, der er en eksklusiv skare af de bedste transportfirmaer herhjemme. Dette er din sikkerhed for, at alt foregår efter bogen, når du flytter med os.

Når du flytter med Flyttefirma Sjælland, så får du adgang til flere forskellige goder, der er med til at gøre hele flytningen billigere. Således tilbyder vi blandt andet gratis flyttekasser til alle vores kunder, som du kan bruge til at pakke dine ejendele ned i. Allerede her kan du spare flere tusinde kroner, da flyttekasser normalt koster 90-110 kroner pr. styk. Særligt hvis du skal have pakket en hel lejlighed eller et helt hus ned, så er dette en stor fordel, da der trods alt skal bruges en del flyttekasser til en sådan nedpakning.

Udover at du får lov til at benytte flyttekasserne i forbindelse med selve flytningen, så får du også lov til at beholde dem efterfølgende. Det vil sige, at du allerede har flyttekasserne klar, når/hvis du vælger at flytte fra Litauen igen i fremtiden.

Ikke nok med at vi tilbyder dig gratis flyttekasser, så får du også fri afbenyttelse af vores flyttetæpper, som bruges til at pakke større møbler og ejendele ind i. Flyttetæpperne går ind og beskytter dine møblers overflade; særligt når man fragter indbo til fjerne egne som Litauen, hvor vejnettet ikke er nær så opdateret som herhjemme, er dette uvurderligt, da man ikke kan undgå små stød og lignende under transport.

Vi går meget op i, at du får den bedst-mulige totaloplevelse, når du flytter med os. Derfor står vi behjælpelige allerede fra første fløjt, hvor vores professionelle pakmestre er klar til at hjælpe dig med nedpakningen af dine ting. Det kan være uoverskueligt at skulle nedpakke en hel lejlighed eller et helt hus, når du overvejer at flytte til udlandet, da der uomtvisteligt også er mange andre ting at tænke på. Derfor kan det være en rigtig god idé, at tage imod vores hjælpende hånd, hvor vi kommer og klarer denne del af arbejdet for dig.

Der er flere fordele ved at få hjælp til nedpakningen; først og fremmest sparer det dig en masse tid og besvær, da vores professionelle pakmestre blandt andet tager sig af alle tunge løft og lignende. Herudover kommer dit indbo til at fylde markant mindre, da vi er eksperter i effektiv nedpakning – dette betyder, at det bliver billigere at opmagasinere de ting, som du ikke umiddelbart ønsker at medbringe til Litauen. Ydermere sparer vi også plads på lastbilen, hvilket gør det billigere at fragte tingene fra Danmark til Litauen.

Vi har set flere eksempler på, at vores pakmestre pakker indbo op til 70 % mere effektivt og pladsbesparende ned – det er med andre ord en besparelse, som er til at tage og føle på. Når vi hjælper med nedpakningen af dit indbo, så har vi naturligvis vores topmoderne udstyr med, hvis omstændighederne kræver dette. Vi har fornylig investeret i en praktisk flyttelift samt flere ergonomiske sækkevogne, der gør det nemt og bekvemt at flytte tunge møbler og hårde hvidevarer ned fra lejligheder i etagebyggerier og første sal i villaer. Mange bliver derfor overraskede over, hvor hurtigt vi kan klare en nedpakning af en hel lejlighed – det tager os ikke mange timer at flytte dine ting fra lejligheden til lastbilen!

Men her stopper vores fremragende flytteservice ikke; når vi har transporteret dit indbo til Litauen, så står vi nemlig endnu engang klar med en hjælpende hånd. Vi kan således også hjælpe med udpakningen af dine ting på din nye bopæl. Det kan virke ret uoverskueligt at flytte ind et nyt sted i et nyt land; derfor vælger mange at benytte sig af dette tilbud, da vi hurtigt og effektivt flytter dine ejendele fra lastbilen og over i dit nye hjem. Vi tager selvfølgelig også vores effektive udstyr med til Litauen, hvis omstændighederne kræver det.

Har du dine ting kært, og vil for alt i verden undgå skader, skavanker og ridser? Så bør du helt klart vælge os som din samarbejdspartner, da sikkerheden er helt i top, når du flytter med Flyttefirma Sjælland. Vi gør alt for at dine ting står forsvarligt hele vejen fra Danmark til Litauen – uagtet om der er tale om en hel lastbil eller blot nogle få flyttekasser!

Dit indbos sikkerhed er vores første prioritet. Derfor har vi fornylig investeret i markedets bedste transportlastbiler fra Mercedes, der på flere parameter er langt over den vanlige standard. Mercedes lastbilerne kører blandt andet på flere lag luftpuder, der aktivt går ind og afviser stød fra huller i vejen. På denne måde rutsjer dine møbler ikke rundt under transporten. Luftpuderne skiller sig ud fra de traditionelle bladfjedre, som mange af konkurrenternes lastbiler benytter, da de yder en mere aktiv og effektiv støtte.

Inde på selve ladet er lastbilerne desuden udstyret med 6 spænderækker samt betrukket med filt, således de få stød der ikke bliver afvist af luftpuderne møder deres overmand her. Spænderækkerne sørger nemlig for, at møblerne ikke skrider rundt, men i stedet står fastspændt og forsvarligt. I Baltikum kan man ikke undgå ujævne veje, da vejnettet ikke er nær så opdateret som herhjemme, hvorfor det er meget vigtigt, at der er styr på ovenstående forhold, så dit indbo kommer frem i intakt stand.

Ydermere er det bare endnu et plus, at lastbilerne kører langt på literen, hvorfor de er med til at underbygge vores grønne profil. Vi kører selvsagt markant flere kilometer om året end den gennemsnitlige dansker – derfor er det vigtigt for os, at det gøres med tanke på miljøet!

Hvis uheldet imod forventning skulle være ude, så løber vi dog ikke fra vores ansvar, tværtimod. Vi har derfor indgået et samarbejde med Danmarks vel nok største møbelsnedkeri, hvor vi sørger for at dine møbler bliver repareret kvit og frit. Det er dog vigtigt at understrege, at vi undgår langt de fleste skadessager, netop fordi vi går så højt op i sikkerheden.

De fleste danskere der flytter til udlandet, vælger at lade enkelte (eller mange) af deres ting blive i Danmark, imens de er bosiddende i et andet land. Det er således ofte unødvendigt at tage alle sine ting med på farten, medmindre man regner med at udlandsopholdet skal vare i mange, mange år. Desuden flytter de fleste ind i et mindre hus/en mindre lejlighed, end det de har været vant til herhjemme, hvorfor der i mange tilfælde heller ikke er plads til det hele. Uanset hvorfor du vælger at lade dele af dit indbo blive i Danmark, så kan vi hos Flyttefirma Sjælland være behjælpelige med en billig opmagasinering i både kortere og længere perioder.

Vi har Danmarks absolut største opbevaringslager på hele 4000 m2, hvor vi kan opbevare alt fra enkelte flyttekasser til hele lastbiler med møbler. Ingen opgave er for stor eller lille for os, hvorfor vi med sikkerhed kan klare din opmagasinering, imens du bor i Litauen.

Hos Flyttefirma Sjælland tør vi godt garantere, at vi er den mest sikre løsning, når det kommer til opbevaring. Selvom vores priser på opmagasinering er lave, så går vi nemlig ikke på kompromis med lagerets sikkerhed. Vi har derfor sørget for videoovervågning 24 timer i døgnet igennem vagtfirmaet Dansikring, der har konstant bemanding ved vores videokameraer. Herudover så har vi indhegnet hele lageret med pigtråd, således det er stort set umuligt for uvedkommende at komme ind. Hvis det imod forventning skulle lykkes at komme forbi indhegningen, så har vi udstyret facaden med store spotlys og højlydte alarmer, der vækker halvdelen af den omkringliggende by.

Udover ovenstående så er vores lager:

• Skadedyrssikret
• Udstyret med det nyeste indenfor lagerstyring
• Opvarmet
• Tyverisikret

Og meget, meget mere. At lageret er opvarmet betyder i øvrigt, at du sagtens kan have elektronik og andre skrøbelige ting stående. Vi betaler gerne lidt ekstra på varmeregningen, så længe dine ting står trygt og forsvarligt!

Så snart dine ting ankommer til lageret, så opmærker vi dem, således de altid er nemme at finde igen. Uden vores lagerstyringssystem ville det være ret uoverskueligt at have inventar og møbler fordelt på 4000 m2; heldigvis gør vores system det nemt for os at finde dine ting igen.

Hvis du er interesseret i at høre mere om priserne på vores opbevaring, så kan du udfylde vores tilbudsformular her på siden, hvorefter du får sendt et udførligt tilbud til din mail. Det er værd at bemærke, at først-løbende måned altid er gratis, ligesom vi også opmagasinere dine ting gratis, hvis du skal vente på en afgang til Litauen.

Litauen blev optaget i EU d. 1. maj 2004; siden denne dag har det altså grundet Europas regler for arbejdstagernes frie bevægelighed været muligt at flytte til Litauen og søge arbejde i landet, uden nogle former for komplikationer. Trods dette er der nogle forhold, du skal være opmærksom på, inden du vælger at flytte fra Danmark til Litauen for at arbejde.

Således er det generelle lønniveau markant lavere end det herhjemme – det skal du være indstillet på, da det ellers kan komme som lidt af et chok. Omvendt er det også væsentligt billigere at bo i Litauen, da bl.a. husleje og mad er markant billigere. Desuden er skattetrykket i blandt de laveste indenfor EU (under 30 %).

Netop det lave skattetryk betyder, at mange danskere vælger at flytte fra Danmark til Litauen.

Litauen er det sydligste af de tre baltiske lande, og har et areal på 65.000 kvm2, hvilket også gør landet til det arealmæssigt største af de 3 lande i Baltikum. Arealmæssigt er landet desuden en smule større end Danmark (Danmark er ca. 45.000 kvm2) – det kan dog ikke ses på befolkningstallet, da der blot bor omkring 3 millioner mennesker i Litauen. Af befolkningen anslås 85 % at være litauere, imens 5 % er henholdsvis polakkere og russere. De sidste 5 % udgøres af mindre minoritetsgrupper.

Landets hovedstad er Vilnius, der også er landets største by med godt og vel 500.000 indbyggere. Udover Vilnius bør også nævnes andre større byer som Kaunas (400.000 indbyggere), Klaipeda (200.000 indbyggere) og Saiuliai (150.000 indbyggere).

Rent geografisk er Litauen præget af afrundede bjerge og flade dale. Landbrugssektoren er ét af Litauens fineste varemærker!

Har du fået lyst til at rykke teltpælene op, og flytte fra de vante omgivelser herhjemme til Litauen? Så kan du helt gratis og uforpligtende indhente et tilbud på netop din flytning her på hjemmesiden. Vi har gjort det nemt og bekvemt at indhente et tilbud, således du kan se, hvad det koster for netop dig og din mængde indbo.

Det er ikke nogen tilfældighed, at vi har valgt kun at give skræddersyede tilbud. Således er to flytninger aldrig ens, hvorfor vi overhovedet ikke opererer med vejledende priser, men derimod skræddersyer et tilbud til den enkelte kunde, således du aldrig betaler for meget.

Du kan som sagt nemt og hurtigt indhente et tilbud på din flytning i dag, hvorefter vi vender tilbage med et svar på e-mail indenfor få timer!

Scroll to Top