Flytning til Letland

Er du træt af de vante omgivelser herhjemme, og går med drømme om at starte et eventyr i et nyt land? I så fald er Flyttefirma Sjælland din oplagte samarbejdspartner, da vi i mere end 20 år har hjulpet adskillige danskere til udlandet. Dette giver os en uvurderlig erfaring indenfor udlandsflytninger, hvor vi kan være behjælpelige uanset om turen går til Tyskland, Letland, Kroatien eller Portugal.

Når vi foretager en flytning til udlandet, så er det altid med dig og dine ting som første prioritet. Derfor går vi yderst professionelt til værks, uanset størrelsen og omfanget af din flytning. Vi er specialister i udlandsflytning, hvorfor du kan være sikker på en problemfri oplevelse, hvor dine ejendele bliver fragtet sikkert fra A til B. Vi er dog meget mere end et transportfirma; derfor kan vi også hjælpe med en række andre forhold heriblandt ned- og udpakning af dine ting.

Flyttefirmaet cover Flytning til Letland

Flytning til Letland

Du er altså kort sagt garanteret en førsteklasses totaloplevelse som kunde hos Flyttefirma Sjælland; vi nægter at gå på kompromis med din oplevelse. Derfor kører vi først videre, når du har sagt god for, at alt er som det skal være. Vi er som medlem af DMF, Dansk Møbeltransport Forening, en sikker samarbejdspartner, hvor hele flytningen foregår efter bogen. Vores medlemskab af DMF betyder, at vi har styr på alle udlandsforsikringer og lignende, som selvfølgelig kan fremvises inden et eventuelt samarbejde indledes.

Er du interesseret i at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din flytning til Letland eller et andet land i Europa? Så tøv ikke med at tage kontakt til os – vi har gjort det hele nemt for dig, da alt du skal gøre, er, at udfylde en online tilbudsformular, hvorefter vi sender et udførligt tilbud direkte på mail. Dette tilbud kan du i ro og mag nærstudere derhjemme, uden at vi på nogen måde presser på for et svar. Tværtimod, så giver vi dig al den tid, som du behøver.

Vi hjælper dig fra start med gratis flyttekasser

Som kunde hos Flyttefirma Sjælland er du ikke ’bare’ garanteret en problemfri flytning fra Danmark til Letland. Vi sørger således for, at du igennem hele forløbet bliver assisteret efter alle kunstens regler – derfor tilbyder vi alle vores kunder gratis flyttekasser. Dette er en del af vores faste service, hvor der aldrig bliver gået på kompromis.

Vores flyttekasser er som sagt gratis; og når vi siger gratis, så mener vi selvfølgelig 100 % gratis. Du skal med andre ord ikke betale nogle former for depositum eller skjulte gebyrer. Tilbuddet om gratis flyttekasser er til alle vores kunder og afgøres ikke af størrelsen på din flytning, tværtimod. Det er således ligegyldigt for os, om du skal bruge 2 flyttekasser eller 40 – vi står med andre ord klar med lige præcis det antal, som du har behov for.

Udover vores flyttekasser så får du også fri adgang til vores praktiske flyttetæpper, der er særligt velegnet til skrøbelige møbler og elektronik. Det kan for eksempel være en stor fordel, at pakke bordpladen ind i tæpper, således den ikke bliver ridset eller lignende under transporten/pakningen på lastbilen.

Letland by
Flyt hjemmefra guide

Vores medarbejder pakker altid alting i flyttekasser og sørge for glas kommer i speciel designet glas holdere i flyttekasserne.[/caption]Hos Flyttefirma Sjælland er dig og dine behov i førersædet. Derfor kan vi hjælpe med meget mere end transporten fra Danmark til Letland. Herhjemme kan vi for eksempel også hjælpe til med nedpakningen af din lejlighed eller dit hus, hvis dette naturligvis ønskes af dig. Fælles for alle vores ydelser og services er, at det altid er ene og alene dig, der bestemmer, hvor meget vi skal være involveret.

Til selve nedpakningsdelen har vi ansat et hold af professionelle pakmestre, der altid står klar til at rykke ud for at hjælpe dig. Vi er behjælpelige med nedpakninger alle ugens dage – altså også når du har fri i weekenderne. Der er flere fordele ved at benytte sig af dette tilbud, da det ikke kun sparer dig for mange tunge og besværlige løft. Således har vores pakmestre mange års erfaring indenfor nedpakninger af både lejligheder og huse, hvilket betyder, at du er sikret en kvalitets nedpakning, hvor dine ejendele bliver pakket forsvarligt ned.

Herudover så sparer det også meget plads, faktisk ofte helt op til 70 %, hvorfor du kan opnå en billigere transport af dine ting samt en eventuel billigere opbevaring, hvis du ikke ønsker, at tage alle dine ejendele med til Letland. Mange danskere vælger at få opmagasineret dele af deres indbo, imens de bor i udlandet, da det kun i de færreste tilfælde er en absolut nødvendighed, at tage alle tingene med sig på farten.

Vi har investeret i meget nyt udstyr, der gør selve nedpakningsdelen markant nemmere. Blandt andet har vi købt en praktisk flyttelift, der qua sin fleksibilitet kan komme ind i stort set alle baggårde – selv de mest tætpakkede af slagsen i indre København. Med flytteliften kan vi nemt og hurtigt flytte store møbler ned fra 1., 2. og 3. sal. Ydermere så har vi også investeret i flere ergonomiske sækkevogne, der kan gå på trapperne. Disse er særligt velegnede til hårde hvidevarer og lignende tunge sager, som de færreste kan tage over skulderen og løfte ned af flere trapper.

I sidste ende kan det altså vise sig at være en tidsbesparende såvel som en økonomisk gevinst at benytte sig af vores tilbud om hjælp til nedpakningen.

At flytte til Letland er ikke noget problem qua vores store erfaring med udlandsflytninger. Vi har igennem mere end 20 år flyttet til stort set alle tænkelige lande indenfor Europas grænser – derfor kan vi med sikkerhed også varetage din flytning til Letland til UG.

Selve transportdelen foregår med vores topmoderne og spritnye Mercedes lastbiler, hvor der kort sagt er tænkt på alt indenfor både sikkerhed og teknologi. Vi tør godt love, at vores lastbiler er markedets med afstand mest sikreste transportmiddel, når det kommer til fragt af flyttegods og personlige ejendele. Derfor er dine ting i trygge rammer, når vi fragter dem fra Danmark til Letland.

Af specifikationer kan blandt andet nævnes et lad betrukket med filt samt udstyret med hele 6 spænderækker; dette betyder, at dine ting står forsvarligt spændt fast under hele ruten. Ydermere så er lastbilerne også udstyret med det nyeste indenfor teknologiens verden. Dette inkluderer blandt andet automatisk bremsesensor samt opdateret GPS-system. På denne måde kan vi altid garantere dine ejendeles sikkerhed, ligesom vi altid overholder eventuelle deadlines, da vi kan navigere nemt og bekvemt udenom trafikale knudepunkter og dets lignende.

Sidst, men absolut ikke mindst, så kører lastbilerne på flere lag af luftpuder, der aktivt går ind og afviser stød og huller i vejen. Her skiller vores lastbiler sig markant ud fra de traditionelle flyttelastbiler, som ofte kører på bladfjedre. Luftpuderne yder således en mere aktiv støtte, der i sidste ende passer bedre på dit inventar.

Vores udstyr og professionalisme resulterer i, at vi har meget få skadessager. Hvis uheldet imod forventning skulle være ude, så har vi dog indgået et samarbejde med Danmarks største møbelsnedkeri, hvor vi kvit og frit får repareret dine møbler, hvis der er kommet en ridse i bordpladen eller lignende. Som sagt er dette kun sjældent en nødvendighed, da vi passer på dine ting, som var de vores egne.

Når vi har flyttet dine ting til Letland, så kommer den næste udfordring på dit flytte-eventyr; udpakningen af ejendelene i dit nye hjem. Her kan vi endnu engang assisterer dig, da vi selvfølgelig kan medbringe alt vores innovative udstyr, hvis omstændighederne kræver dette. Dermed kan vi nemt og hurtigt hjælpe dig til rette i din nye lejlighed eller dit nye hus i Letland, hvis dette ønskes.

Uanset om du ønsker hjælp til udpakningen eller ej, så kører vores professionelle flyttemænd først videre, når du har accepteret, at alt er, som det skal være. Du kan med andre ord i ro og mag gå dit indbo igennem for skader og skavanker.

Når du har tjekket op på, at alt er, som det skal være, så foregår betalingen via vores Dankort-terminal, hvilket betyder, at du til sidst får en gyldig kvittering på flytteforløbet. En flytning til Letland behøves ikke være besværlig, når ’bare’ du vælger at troværdigt og professionelt flyttefirma, der kan hjælpe dig med stort og småt igennem hele forløbet.

Som sagt vælger mange at få opbevaret dele af deres indbo, imens de bor i udlandet i en kortere eller længere periode. Selve opmagasineringsdelen kan vi minsandten også være behjælpelige med hos Flyttefirma Sjælland. Således har vi Danmarks største opbevaringslager på hele 4000 m2 placeret centralt på Sjælland i Hedehusene blot 15-20 minutters kørsel fra København.

På vores store lager er der sørget for kort sagt alt. Som med alt andet vi foretager os, så er det med dig og dine tings sikkerhed som første prioritet. Derfor har lageret installeret nærmest al tænkeligt sikkerhedsudstyr samt lagerstyringssystemer, der gør hele opbevaringsoplevelsen særdeles positiv.

Når du opbevarer indbo hos os, så er der med andre ord ingen grund til at bekymre sig for dets ve og vel. Så snart dine ejendele ankommer til lageret, så sørger vi for at mærke det op, således det hele tiden er nemt at finde frem igen. Herudover har vi som sagt installeret en masse sikkerhedsudstyr, hvilket blandt andet inkluderer 24/7 videoovervågning af hele bygningen. Selv de mindste gange og depoter er overvåget. Selve overvågningen varetages af vagtfirmaet Dansikring, der altså har døgnbemanding ved skærmene året rundt.

Udvendigt er lagerbygningen desuden udstyret med store spotlys og alarmer, der aktiveres, når uvedkommende forsøger at trænge igennem det store pigtrådshegn.

Inde på selve lageret er der også sørget for dine tings sikkerhed rent praktisk. Hele lageret er således opvarmet, hvilket betyder, at du sagtens kan have elektronik og andre skrøbelige møbler stående. Dine flyttekasser filmes desuden på paller, hvorfor fugt, skadedyr og lignende holdes på sikker afstand, hvis uheldet imod forventning skulle være ude.

Der er kort sagt tænkt på alt, hvilket i sidste ende resulterer i en førsteklasses opbevaring for dig. Prismæssigt kan vi i øvrigt sagtens konkurrere med self-storage lagre i og omkring København; dette kan du ved selvsyn se nærmere på ved at indhente et uforpligtende tilbud på din opbevaring direkte her på hjemmesiden.

Inden du vælger at flytte til Letland, så kan det være en god idé, at læse lidt op på landets historie samt nuværende situation, således du hurtigere falder godt til. Desto hurtigere du falder til, desto hurtigere kan du nemlig begynde at nyde dit ophold – uanset om det er et pensionsophold eller et arbejdsophold.

Letland er medlem af EU, hvilket betyder, at du ikke behøves nogle særskilte papirer for at tage til landet og søge arbejde. Det er altså ganske nemt for danske statsborgere at søge job i Letland. Skattesatsen i Letland for både private og virksomhedsejere er desuden markant lavere end herhjemme, hvorfor du får væsentlig mere udbetalt af hver tjente krone. Lønningerne er dog ligeledes markant lavere – omvendt er det også billigere at leve i Letland.

De vigtigste sektorer i den lettiske økonomi er engros- og detailsalg samt transport og hotel- og restaurationsvirksomhed. Herudover tæller industrien for godt og vel 20 %.

Rent geografisk grænser Letland op imod Østersøen, de øvrige baltiske lande (Estland og Litauen) samt Rusland og Hviderusland. Nabolandene er også Letlands største eksportlande. Herudover er store dele af landet dækket af skov, floder og søer – kystlinjen ud imod Østersøen er desuden over 500 kilometer.

Kort om Letland

  • Hovedstad: Riga
  • Befolkningsantal: 2,4 millioner
  • Medlem af EU: 2004
  • Regeringsform: Republik
  • Befolkningsopdeling: 62 % etniske letter, 27 % russere samt 11 % øvrige minoriteter

De fleste danskere i Letland er bosiddende i Riga, som udover at være landets hovedstad også er landets største by. Derfor er de bedste jobmuligheder i denne by, ligesom det også er stedet for oplevelser. Hos Flyttefirma Sjælland har vi hjulpet mange danskere til Riga, men kan selvfølgelig også hjælpe dig, hvis du skal flytte til en anden by i Letland eller ud i ét af de store landområder.

Hvis du har lyst til at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din flytning til Letland, så kan du nemt og hurtigt indhente et gratis og uforpligtende tilbud her på hjemmesiden. Det tager ikke mere end 5-10 minutter at udfylde formularen, hvorefter vi sender et udførligt tilbud direkte til din mail.

Scroll to Top