50% Rabat på opbevaring af paller & containere

Opbevaring eller Selfstorage er noget af en vildmark, der findes så mange forskellige lager virksomheder rundt omkring i lille Danmark. Det kan altid bedst betale sig for dig som forbruger, at vælge et firma som faktisk til dagligt tager sig af folks opbevaring. Det ville være klart smartest for dig som forbruger at vælge et flyttefirma da de simpelthen stort set hver eneste dag bruger deres tid på at passe på kunders møbler og kasser.

Billig Opbevaring

Når du skal til og vælge hvad for et firma du skal bruge til din opbevaring er det vigtigt du altid laver et check op på virksomhedens forhold. Du kan eventuelt tage ud og kigge på deres opbevaring, men lad dig ikke snyde af pæne rum. Du skal sørge for at dem som skal opbevare din ting passer på rigtig godt på dem. Du skal huske på at der er taget hensyn til støv og skadedyr. Har virksomheden ikke beskyttet forhold altså aflukket lager, men frit luft til taget så er det ikke godt, der vil absolut falde støv ned på dine møbler, kasser og diverse. Dette er rigtig skidt og vil kun ødelægger din oplevelse plus dine ejendele.

Vi har netop nu tilbud på opbevaring af paller og containere, vi giver faktisk hele 50% rabat på dem i forhold til hvad de normalt koster. Det vil sige hvis du bestiller opbevaring nu, så får du paller og containere til halv pris af hvad de plejer at være. Vi er sikre i vores sag og vi er et af de eneste flyttefirmaer der yder sådan en billig pris for opbevaring på Sjælland.

Hvis du skulle havde lyst til at prøve vores billige opbevaring er du mere end velkommen til at ringe til os på 50 99 99 99 eller kontakte os via den store røde knap til højre på siden. Du kan også læse om vores opbevaringspriser ved at trykke her.

Sørg for følgende når du skal havde dine ejendele på lager:

Tæpper
Det er helt essentielt at det firma du vælger bruger tæpper til at pakke dine ting ind med, hvis du ikke har tæpper til din ejendele så er du dårlig stillet og din ting vil højst sandsynligt både få en helt mængde støv og blive rigtig beskidte.

Strækfilm
Dette er til for at holde alt støv, lugt og vand væk fra dine ejendele. Det er dog kun flyttefirmaer der bruger dette til at passe på kundernes opbevarede ejendele. Hvis du derimod vælger et selfstorage rum vil du ikke få noget af dette, du får højst noget gummi på gulvet for at undgå din møbler bliver ødelagt af eventuelt vand.

Paller
Når du bruger paller til at sætte din ting til opbevaring på, så vil du se at det virkelig kan betale sig at bruge dem da der virkelig kan være meget på en palle, når den er fyldt op med møbler eller flyttekasser bliver de pakket ind med tæpper endnu en gang og så strækfilm. Derefter bliver den sat op på en palle reol hvor den står uforstyrret, varmt og tørt til du skal bruge den igen.

Container
Dette er en af vores kunders mest eftertragtede løsninger da dine ejendele bliver sat ind i en træcontainer og den bliver fuldstændigt forsejlet med en speciel lavet dør. Den bliver så sat over i vores opbevaring afdeling for containere til du beder om at få den udleveret så henter vores personale den til dig igen. Der bliver brugt tæpper og boble plast til alt inden i containeren så der ikke kan ske noget.

Scroll til toppen