Professionel og kompetent transport fra Flyttefirma Sjælland

Hos Flyttefirma Sjælland er vi mere end flytning, som du kan se her på siden har vi også eksempelvis opbevaring og lagerplads. Dette er dog ikke alt, vi tilbyder også transport, så står din virksomhed og har brug for en seriøs partner til daglig transport af diverse vare, paller eller pakker, har vi næsten med garanti hos Flyttefirma Sjælland løsningen til dig.

Flyttefirmaet cover transport

Transport til udlandet med Flyttefirma Sjælland

Skal du have fragtet paller til udlandet, og søger i den forbindelse transportmuligheder med langtid distance ture, så har Flyttefirma Sjælland mange års erfaring med transport og møbel transport til udlandet. Her kan vi komme med eksempler hvor vi har leveret proviant til en af Mærsk supertankere, mens den lå oppe ved Norges kyst og kun manglede vores transport, før den ville kunne fortsætte dens opgave. Dette er opgaver vi elsker, der er masser af ansvar, og samtidig får vores ansatte udfordringer i hverdagen, derfor rykker vi også gerne akut ud, når behovet opstår fra jeres side.

Vi har i Flyttefirma Sjælland sørget for at tegne de meget eftertragtede udlandsforsikringer der skal være iorden ved international transport. Dette sikrer dig som kunde, i og med vi altid er fuldt forsikrede når vi flytter til udlandet for dig, eller transportere dit gods til udlandet.

Som i alle andre aspekter af vores virksomhed er det vigtigt vi sikrer dig en tryghed som kunde, du skal ikke have nogle bekymringer forbundet med at handle med os, og derfor gør vi altid vores ypperste for at sikre os du ved dine ting er trygge hos os. Dette gælder også når det kommer til prisen, du skal ikke have bekymringer omkring hvad prisen ender på – derfor vælger vi fra starten at aftale en pris med dig, som der efter ligger fast. Dette føler vi er den bedste måde at gøre det på, uventede omkostninger skal ikke være kundens belastning hvis man handler med Flyttefirma Sjælland.

For at komme i gang med en dialog, hvor vi sammen finder løsninger til dig og dit behov, så kan du få kontakt med en af vores flyttekonsulenter. Når du har kontaktet os, så vil vi hurtigst muligt vende tilbage, og vi kan i fællesskab løfte opgaven til din fulde tilfredshed.

Professionel og kompetent transport fra Flyttefirma Sjælland

Vi har allerede mange erhvervskunder vi dagligt betjener med fast daglig kørsel og transport, vi har i en længere årrække eksempelvis betjent Brødrene Dahl med fast natkørsel. I eksemplet med Brødrene Dahl, har vi selv stået for planlægning af ruter og planlægning af tidsplaner, vi ved derfor hvad der skal til indenfor branchen, og har stor erfaring der gør vi kan ligge handling bag ordene, når vi tilbyder dig en seriøs partner. Vi glæder os meget til af høre dit transport behov, og er overbeviste om vi i fællesskab kan finde en innovativ og konstant kvalitetspræget måde at løse behovet på.

Vi pakker altid lastbilen til renden
Transport af paller & Gods sikkert
Gigaspace kan indeholde en hel flytning
Scroll to Top