Professionel møbeltransport i Danmark og udland med serriøs flyttepartner

Flyttefirmaet cover møbeltransportNedpakning til opbevaringSkal du have foretaget en møbeltransport? I tilfælde af at du står med et behov, hvad enten det er akut eller ude i fremtiden, for at få foretaget møbeltransport, så har vi her hos Flyttefirma Sjælland mulighed for at hjælpe dig. Vi er et stort flyttefirma, som foretager utallige flytninger hver evig eneste dag, hvor en stor del af disse også er møbeltransporter.Når behovet opstår, så er det ikke svært at komme i kontakt med os. Vi har her på siden givet dig muligheden for at sende en mail til os direkte, her vil vi tage os af din forespørgsel på møbeltransport, hvorefter vi hurtigt vender tilbage – dette sker typisk samme dag. Vi har også mulighed for at give dig en fastpris på opgaven, hvis du foretrækker dette frem for timepris.For at varetage en møbeltransport tilfredsstillende, så er det væsentligt at flyttemanden har de nødvendige forsikringer, dette sikrer dig såvel som ham hvis uheldet er ude. Vi oplever så godt som ingen uheld, alligevel har vi valgt at have den bedst mulige forsikring, da vi anser det som højeste prioritet at vi kan garanterer sikkerheden for dine møbler under transporten. Ved at have os sikret på denne måde, så har du heller intet at være bekymret for i forbindelse med møbeltransport, hvilket gør vores produkt endnu stærkere sammenlignet med vores konkurrenter.

Flyttefirma Sjælland på Flytning

Få foretaget din Møbeltransport hos Flyttefirma Sjælland

2 Flyttemænd fra Flyttefirma Sjælland bærer flyttekasser til flyttebilenVi har nu også mulighed for at tilbyde opbevaring i forlængelse af din møbeltransport, det ser vi som et meget stærkt tilbud til vores kunder. Vi har ikke bare opbevaring, men ved at have købt vores eget lagerhotel, kan vi tilbyde dig en billig opbevaring under sikrede forhold. Vi har samme strategi her, som vi bruger i forbindelse med møbeltransport. Det vigtigste for os er at kundernes ejendele er i sikre hænder, derfor har vi sørget for at vores sikkerhed på lageret er uovertruffen.

Lagerhotellet er placeret i Ringsted, hvor vi også har vores kontorer. Hvis du overvejer at benytte dig af vores lagerhotel, men ikke er 100 procent sikker, så er du mere end velkommen til at komme forbi og kigge på faciliteterne. Vi vil også gerne stå for nedpakningen af dine møbler, så de er beskyttet optimalt mod både støv og snavs, det kalder vi god service.

Vi ser meget frem til at høre fra dig, da vi er overbeviste om at vi vil være det helt rigtige valg – hvad enten du har behov for møbeltransport eller opbevaring, vi klarer det til UG hver gang.

Tryk her for at komme til vores oversigt over ydelser