Kvalitets flytning i Vordingborg tilbydes af kompetent flyttefirma

Vi vil hellere end gerne byde ind på din privatflytning i Vordingborg, vi har hver dag flyttebiler i Sydsjælland som varetager både privatflytninger såvel som erhvervsflytninger. Grunden til vi har opnået et stort antal flytninger i området, har primært været på baggrund af vores ekspertise – men i lige så høj grad på baggrund af at vi ikke tager et tillæg for din flytning baseret på geografisk placering. På mange måder besidder vi et lokalkendskab i området som ville svare til Flyttefirma Vordingborg.

Flyttefirmaet cover vordingborg

Kvalitets flytning i Vordingborg tilbydes af kompetent flyttefirma

Hvis du overvejer at få professionel hjælp til din flytning, så kan vi uden tøven anbefale dig at benytte vores tilbuds formular her på siden, ved at benytte denne så vil du opnå et gratis og uforpligtende tilbud på din flytning, vi kan sågar aftale en fast pris på forhånd. Vores flytte konsulenter sidder klar ved computerne hele tiden, hvor de kommer med et hurtigt svar på din anmodning, ofte vil du opleve at modtage flyttetilbud samme dag som du har udfyldt vores tilbudsformular. Det mener vi er en god service at yde overfor vores kunder, hvor vi leverer en flytning som var det et fast forankret flyttefirma Vordingborg du havde kontaktet.

Vores direktør Thomas Mortensen startede vores firma fra grunden, hvor det siden er blevet opbygget til at være en stor spiller på flyttemarkedet. Det har fra start været Thomas ide at skabe et kundevenligt flyttefirma, hvor kunden evigt og altid er første prioritet. Derfor har han også erkendt at det har været nødvendigt med dygtige flyttemænd, disse er firmaets ansigt udadtil, dem kunderne har kontakt med og derfor i høj grad dem der skaber firmaets identitet overfor kunden. For at tiltrække arbejdskraft af en kaliber, hvor man vælger fra øverste hylde, har det været væsentligt at have de rette rammer for flyttemændene.

Ved at have flyttebiler af højeste klasse og udelukkende af mærket Mercedes, har man bevidst valgt en type flyttebil der udstråler kvalitet og leverer højt niveau fra ende til anden, dette har været en af grundstenene for at virksomheden er nået dertil hvor man finder den i dag.

Vores servicepakke indeholder blandt andet gratis flyttekasser, uovertrufne flyttelift, fantastiske flyttemænd og deroveni kan du så samtidig ligge vores nyligt anskaffede lagerhotel som er topmoderne på alle punkter.

Flytning Vordingborg med Flyttefirma Sjælland er en kombination der altid resulterer i et kvalitetsresultat. Hvis du har behov for flytning Vordingborg, så kan du med fordel kontakte os hos Flyttefirma Sjælland, hvor vi gerne vil hjælpe dig med at komme smertefrit igennem din flytning. Vi giver vores kunder mulighed for at bruge vores flytteformular, hvor du indtaster dine oplysninger. Dernæst ser en af vores flyttekonsulenter din flytning igennem, og kommer med et gratis og uforpligtende tilbud på din flytning Vordingborg.

Vi har i særlig høj grad fokus på vores kunder og deres tilfredshed. Som flyttefirma er der nogle, der vælger at leverer et halvt færdigt arbejde, for derved at kunne tjene flere penge, vi er dog af en helt anden opfattelse end denne. Ved at leverer en flytning Vordingborg der er fyldt med kvalitet og venlighed, da mener vi, at du vil være tilbøjelig til at anbefale os til dine venner og bekendte, når først du har flyttet med os. Ved at danne denne form for kædereaktion, da er vi overbevist om at vi får langt flere kunder i længden.

Hos Flyttefirma Sjælland, har vi prioriteret at have kvalitetsudstyr langt højere end mange af vores konkurrenter. Det kommer til udtryk ved vores flyttelift, flyttebiler og mandskabet. Vi har haft held med at tiltrække nogle af de bedste flyttemænd i hele Danmark, ved at kunne tilbyde dem redskaberne de skal arbejde med er velfungerende og fungerer stabilt hver gang. Du kan med din flytning Vordingborg også nyde godt af dette, da du bliver mødt af motiverede og smilende flyttemænd.

Vores flyttelift er ikke alene af høj kvalitet, men der er tale om Danmarks eneste eldrevne flyttelift. Ved at have skiftet de gamle benzin og diesel motorer ud med el, da kan vi bruge denne flyttelift indendørs uden den udgiver osen, såvel som den ikke larmer – hvis ikke du kan se fordelen ved dette, så kan vi garantere at dine nye naboer kan det.

Vi har ikke alene kvalitetsudstyr, men har også valgt at udvide vores pakke af services og ydelser vi kan tilbyde vores kunder. Faktisk har vi hele 2 store fordele på dette område.

Den første væsentlige forskel mellem os og andre flyttefirmaer, er at vi tilbyder lager til vores kunder, vi har nemlig vores eget lagerhotel, hvor man for billige priser kan få opbevaring – uanset om man skal have foretaget flytning Vordingborg eller ej. Udover vores lagerhotel, da tilbyder vi også dankort betaling på alle flytninger, derved er du sikret at vi betaler skat og moms, samtidig med at du får en gyldig kvittering hver gang du flytter med os.

Scroll to Top