Flyttefirma Nykøbing Falster

Vi hos flyttefirma Sjælland har stor erfaring i området omkring Nykøbing Falster. Dette betyder også, at vi gør tingene ekstremt hurtigt og effektivt. Om det gælder privatflytning af et mindre parti, eller større og omfattende erhvervsflytning, så hjælper vi gerne. Kontakt os for et uforpligtende tilbud via. vores online formular. Tag en informativ snak med vores flyttekonsulenter, som planlægger alt ned til sidste detalje. Er du interesseret i at se vores basis priser, så klik på priser øverst oppe. Vi regner både i faste og timepriser, hvilket afhænger af typen og situationen flytningen foregår i. Men frygt ej, vi skal nok hjælpe jer godt på vej, hvis i er i tvivl. Kontakt os allerede nu.

Flyttefirma Nykøbing Falster – en sikker og nem flytning

Hos flyttefirma Sjælland har vi investeret i et flot og moderne lagerhotel. Dette giver dig mulighed, for nemt og billigt at opbevare jeres genstande imens i flytter eller skal til at flytte. Mange af vores kunder har ønsket sig muligheden for opbevaring, og det har vi således opfyldt. Lagerhotellet giver stor frihed og mange gode muligheder for vores skønne kunder.

Lagerfaciliteterne er placeret centralt på Sjælland. Konkret i Ringsted. At lagerhotellet ikke er placeret i hjertet af København, betyder at vi kan tilbyde nogle yderst fordelagtige priser. Skal vi stå for nedpakningen? Vi har gjort det tusindvis af gange, og gør det derfor til perfektion. Alt dette vil de små lokale flyttefirmaer have svært ved at tilbyde, hvorfor du skal vælge os – Flyttefirma Sjælland.

Sikkerhed

I øvrigt, så er sikkerheden i vores lagerhotel helt i top. Vi har valgt at sætte rigtig meget fokus på dette, for vores kunders genstande til opbevaring skal være sikre uanset hvad. Vi har ansvaret for jeres genstande, og derfor har vi investeret i overvågning 24 timer i døgnet samt mange andre foranstaltninger. Vi glæder os til at hjælpe jer – Flyttefirma Nykøbing Falster. Læs mere om Nykøbing Faslter her

Scroll to Top