Flyttefirma Møn

Flyttefirma Møn – vi har stor erfaring på området, hvorfor man næsten kan kalde os det lokale flyttefirma. Om din flytning er i privat henseende eller erhverv, så står vi klar til at varetage din opgave. De tunge opgaver er vi eksperter i, ligesom dem af mindre karakter. Kontakt os endelige hvis du har nogle spørgsmål. Vores flyttekonsulenter sider klar med løsninger som du eller i sidder inde med. Ved at udfylde vores online kontakt formular, får du hurtigt og nemt svar på dine opgaver. Flyttefirma Sjælland, Danmarks førende flytteforretning med servicen i top.

Flyttefirma Møn – vi er der altid til tiden 

Har du flyttegods der skal opbevares? Så er i kommet til det rette sted. Hos flyttefirma Sjælland har vi investeret i et top moderne lagerhotel. Få ikke kun dine genstande opbevaret under et og samme tag, få også nogle meget fordelagtige priser. Vores hotel er nemlig placeret centralt på Sjælland udenfor Storkøbenhavn, hvilket giver de lave priser. Vi sikrer dine ting som det var vores egne. Har du en stor opgave på Møn er vi klar til at afhjælpe dig. Hos os er vi ansvarlige og udfører flytningen både effektivt og hurtigt, samtidig med du som kunde får en god oplevelse. Læs mere om møn her.

Kompetente flyttefolk

Vores Flyttemænd er det bedste man kunne ønske sig. Kompetente, kniv skarpe og ekstremt stærke. De har alle de rigtige flytteteknikker og værktøj til dig. Er din gade lille og næsten ikke at komme til? Så har vi Danmarks mindste flytte lift. Den kan flytte fra 4. sal på ingen tid. Udfyld vores flytteformular nu, og få svar indenfor 24 timer. Det må siges at være hurtigt!

Kan over 21000+ kunder tage fejl?

Vi har masser af glade kunder på StarDriver

Per Christiansen

Underskrevet: 13:45:59 07-06-2023

Super god flytning.

Vurdering:

Charlotte øhlenschlæger

Underskrevet: 18:35:54 27-05-2023

Det gik som det skulle hurtige og effektive

Vurdering:

Jacob lund

Underskrevet: 15:16:58 27-05-2023

Det var super: hurtigt, fleksibelt og hjælpsomme flyttefolk!

Vurdering:

Tanja

Underskrevet: 21:35:45 26-05-2023

Mega fin service. Søde og høflige folk. Hurtige og effektive. Arbejdsomme!! Kan varmt anbefales!!

Vurdering:

Lars Kolind

Underskrevet: 20:53:12 25-05-2023

Fint

Vurdering: