Professionelt flyttefirma i Sydsjælland udfører flytning og opbevaring

Som hele Sjællands flyttespecialist, så har vi selvfølgelig også mulighed for at foretage din flytning i Sydsjælland. Hvad enten du har behov for en privat- eller erhvervsflytning, så vil vi med glæde tage vare om din flytning, vi kan garantere du med os som flyttepartner, vil opnå en fejlfri kvalitetsflytning med fokus på dine behov. Vores lokalkendskab i området gør vi kunne gå for at være et sandt flyttefirma Sydsjælland.

Flyttefirmaet cover sydsjælland

Vi flytter som Flyttefirma Sydsjælland

Via vores store kapacitet, har vi gennem tiden klaret adskillige flytninger i Sydsjælland. Vi har flyttemænd der bor over hele Sjælland, de tager ofte flyttebilerne med hjem, hvorefter de har kortere afstande ud til vores kunder. Når du bestiller flytteservice hos os, så kan du både vælge timepris og fastpris på din flytning, bedre kan det ikke gøres af selv et fastforankret flyttefirma Sydsjælland.

Som et nyt tiltag har vi investeret i lagerhotel, vi oplever til tider vores kunder har behov for opbevaring i forbindelse med flytningen, her har vi tidligere måtte henvise til samarbejdspartnere – dette er nu slut. Vi har købt et topmoderne lagerhotel, som via sin beliggenhed i Ringsted alligevel kan opnå en billig opbevaring til vores kunder, noget vi er meget stolte af og ikke kan fremhæve nok.

Professionelt flyttefirma i Sydsjælland udfører flytning og opbevaring

Det kan ofte være uoverskueligt, at finde det rigtige flyttefirma til din opgave – i og med der er så mange om udbuddet. Vi har her i firmaet valgt at kunderne skal have det let, derfor kan du også direkte her på siden anmode om et gratis og uforpligtende tilbud, vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål og håber at høre fra dig. Ved at benytte dig af vores flytte formular, vil du have mulighed for at anmode om flytte tilbud på 2 minutter, derefter vil vi vende tilbage til dig indenfor kort tid, ofte vil du modtage et svar samme dag.

Da et rigtigt flyttefirma Sydsjælland skal dække et stort område, så er det vigtigt for os at alle kunder oplever en ens behandling. Dermed har vi fra start valgt at skære eventuelle tillæg, dette gør at du som kunde ikke betaler for vores transporttid, du betaler udelukkende fra vi ankommer på adressen, hvorefter betalingen stopper når flyttebilen er tømt ved destinationen. Ved hjælp af denne service har vores kunder let overblik, samtidig med du ikke skal tænke på hvor vores flyttemand er kørt fra – det kalder vi god service.

Her ses 1 af vores glade flyttemænd under en flytteopgave
Flyttefirma Hillerød
Scroll to Top