Professionel flytning i Gentofte med Flyttefirma Sjælland

Vi er så godt som et lokalt flyttefirma Gentofte, uden helt at være det alligevel.  Vores erfaring med flytning i Whiskybæltet er betragteligt. Derfor har vi også ofte foretaget flytninger i Gentofte. Vores flyttemænd er meget dedikerede når det kommer til vores kunder, hvilket kommer til udtryk når vi håndterer din flytning. Står vi for nedpakningen vil der være fokus på alle de små detaljer. Dermed sørger vi for at tingene står på samme måde i dit nye hjem som det gamle.

Professionel flytning i Gentofte med Flyttefirma Sjælland

Hvis du står og mangler et flyttetilbud, så benyt vores tilbudsformular her på hjemmesiden. Ved at udfylde vores tilbudsformular vil du modtage et uforpligtende tilbud hurtigst muligt. Det er også værd at bide mærke i, at vi ikke tager nogen form for betaling for vores transporttid til og fra din adresse. På den måde er der ingen skjulte gebyrer eller andet, så du ved præcis hvad du betaler for. Vi starter tiden ved ankomsten til din adresse, hvor efter den afsluttes når vi har tømt flyttebilen igen. Læs mere om gentofte her.

Flyttefirma Gentofte – Gør brug af vores moderne lagerhotel

Vi har som en af de få flyttefirmaer tilknyttet et helt moderne lagerhotel til vores arsenal. Det skyldes en øget efterspørgsel fra vores kunder, da de gerne vil have opmagasineret deres ting i forbindele med flytningen. Dette har vi selvfølgelig taget til os. Hvorfor vi er utrolig stolte over at kunne tilbyde vores kunder en samlet pakke.

Vi har investeret i et stort, topmoderne lagerhotel centralt på Sjælland. Hvor sikkerheden er helt i top, og dermed kan passe på dine ejendele. Vi har videoovervågning og bevægelsessensorer på lagerhotellet, som sender direkte billeder til en vagtcentral. Hvorefter man kan tilkalde både vagter og politi. Derfor er vores faciliteter overvåget 24/7 året rundt. Vi har haft stor fokus på, at vores kunder skal opleve stor sikkerhed i forbindelse med opbevaringen. Dette gør også at vi skiller os ud fra de små lokale flyttefirmaer rundt om i Danmark.

Erfaring med flytning over hele sjælland – Såvel erhverv som privat

Skal du have hjælp til at få foretaget din flytning Gentofte? I så fald, da kan vi hos Flyttefirma Sjælland, være den helt rette sparringspartner til din flytteopgave. Vi har stor erfaring med flytning over hele Sjælland, og er derfor også oplagt til at varetage din flytning Gentofte. Hvis du er interesseret i at få et konkret bud, på din flytning Gentofte, da kan du bruge vores flytteformular online, hvorefter vi i løbet af 24 timer vender tilbage med et svar i forhold til din flytning.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi har såvel erhvervs- som privatflytninger her i firmaet, dette gør dog ikke at vi har mindre fokus på vores privat kunder, på trods af deres flytninger typisk er placeret i den billige ende, sammenlignet med hvad erhvervsflytninger normalvis koster. Alle kunder, store såvel som små, kan forvente at få en gennemført kvalitetsflytning, det uanset om der er tale om en flytning København eller flytning Gentofte, vores fokus hele vejen igennem er på dine behov og ønsker – derfor har vi også så mange tilfredse kunder her i firmaet. Hvis du har lyst til at se nærmere på hvad vores tidligere kunder mener om os, da er du mere end velkommen til at se på vores facebook profil, hvor vi får mange anmeldelser fra tidligere kunder.

Topmoderne sikkerhedssystem og billig opbevaring – Det bliver ikke nemmere

Du kan nu få foretaget flytning Gentofte i en kombination, hvor du også har mulighed for at få lagerplads med i prisen. Vi har erfaret at mange af vores flyttekunder, har et behov for lagerplads, det kan være i forbindelse med flytning til en mindre bopæl, eller fordi der ikke er plads til campingvognen i den nye bolig. På den baggrund, har vi valgt at investere i eget lagerhotel, så vi kan tilbyde kunderne en god pris på opbevaring, men samtidig kan stå 100 procent inde for den kvalitet og sikkerhed der bliver leveret.

Vi har ikke alene sørget for at optimere hele opbevaringsdelen så vi kan presse priserne helt i bund, men har samtidig sikret os et topmoderne sikkerhedssystem, som gør at du ganske trygt og sikkert kan overlade dine ejendele til os, uden at have nogen form for bekymringer herom. Det mener vi er mindstekravet når man tilbyder en sådan løsning.

Flyttefirma Gentofte – Betal sikkert med hos os

Hvis du vil være sikker på at få en gyldig kvittering, samt at din flyttemand betaler både skat og moms for din flytning Gentofte, så kan det være en nødvendighed at du sikrer dig i form af dankort betaling. Hos Flyttefirma Sjælland tager vi imod dankort betaling, så du kan være sikker på at alting er som det skal være i forbindelse med din flytning Gentofte.

Scroll to Top