Professionel flytning i Gentofte med Flyttefirma Sjælland

Vi er så godt som et lokalt flyttefirma Gentofte, uden helt at være det alligevel, vores erfaring med flytning i Whiskybæltet er betragtelig, derfor har vi også ofte foretaget flytninger i Gentofte. Vores flyttefirma er meget dedikerede til vores kunder, dette kommer til udtryk i vores måde at håndtere din flytning på. Når vi flytter ligger vi meget mærke til vores kunders behov, derfor har vi også mulighed for hvis vi står for nedpakningen, at holde øje med detaljerne – står dine bøger i alfabetisk rækkefølge i dit gamle hjem, så vil vi sørge for de står således i det nye også.

Professionel flytning i Gentofte med Flyttefirma Sjælland

Hvis du står og mangler et flyttetilbud, så har vi en service der gør processen fantastisk let for dig som kunde. Det eneste du skal foretage dig, er at du skal benytte dig af vores flytteformular. Ved at udfylde vores flytteformular, så vil du hurtigt og ofte samme dag modtage et tilbud fra vores flytte konsulenter. Dette er ikke alene gratis, men såmænd også 100% uforpligtende, med andre ord kan det ikke betale sig ikke og få et tilbud på flytningen af et lokalkendt flyttefirma der gerne tager til Gentofte. Det er også værd at bide mærke i, at vi ikke tager nogen form for betaling for vores transporttid til og fra din flytning. Ved at tilbyde denne service, så er du garanteret det fulde overblik over hvad du betaler for. Vi starter tiden ved ankomsten til din adresse, hvor efter den afsluttes når vi har tømt flyttebilen igen.

Vi har i vores firma oplevet en stigende efterspørgsel fra vore kunder, disse har gået på et behov for at have muligheder for opmagasinering, opbevaring eller bare lagerplads i forbindelse med flytningen. Dette har vi selvfølgelig taget til os, hvorfor vi også er utrolig stolte over at kunne tilbyde vore kunder en samlet pakke.

Ved at have investeret i et stort, topmoderne lagerhotel centralt på Sjælland, hvor sikkerheden er helt i top, så har vi nu mulighed for at tilbyde vores kunder en samlet pakke. Vi har videoovervågning og bevægelsessensorer på lagerhotellet, disse sender direkte billeder til en vagtcentral, hvorfra man kan tilkalde både vagter og politi. Derfor er vores faciliteter overvåget 24/7 året rundt, vi har været meget opmærksomme på at vores kunder skal opleve stor sikkerhed i forbindelse med opbevaringen, det har vi med dette tiltag opnået og gør os mere konkurrencedygtige sammenlignet med et flyttefirma Gentofte.

Skal du have hjælp til at få foretaget din flytning Gentofte? I så fald, da kan vi hos Flyttefirma Sjælland, være den helt rette sparringspartner til din flytteopgave. Vi har stor erfaring med flytning over hele Sjælland, og er derfor også oplagt til at varetage din flytning Gentofte. Hvis du er interesseret i at få et konkret bud, på din flytning Gentofte, da kan du bruge vores flytteformular online, hvorefter vi i løbet af 24 timer vender tilbage med et svar i forhold til din flytning.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi har såvel erhvervs- som privatflytninger her i firmaet, dette gør dog ikke at vi har mindre fokus på vores privat kunder, på trods af deres flytninger typisk er placeret i den billige ende, sammenlignet med hvad erhvervsflytninger normalvis koster. Alle kunder, store såvel som små, kan forvente at få en gennemført kvalitetsflytning, det uanset om der er tale om en flytning København eller flytning Gentofte, vores fokus hele vejen igennem er på dine behov og ønsker – derfor har vi også så mange tilfredse kunder her i firmaet. Hvis du har lyst til at se nærmere på hvad vores tidligere kunder mener om os, da er du mere end velkommen til at se på vores facebook profil, hvor vi får mange anmeldelser fra tidligere kunder.

Du kan nu få foretaget flytning Gentofte i en kombination, hvor du også har mulighed for at få lagerplads med i prisen. Vi har erfaret at mange af vores flyttekunder, har et behov for lagerplads, det kan være i forbindelse med flytning til en mindre bopæl, eller fordi der ikke er plads til campingvognen i den nye bolig. På den baggrund, har vi valgt at investere i eget lagerhotel, så vi kan tilbyde kunderne en god pris på opbevaring, men samtidig kan stå 100 procent inde for den kvalitet og sikkerhed der bliver leveret.

Vi har ikke alene sørget for at optimere hele opbevaringsdelen så vi kan presse priserne helt i bund, men har samtidig sikret os et topmoderne sikkerhedssystem, som gør at du ganske trygt og sikkert kan overlade dine ejendele til os, uden at have nogen form for bekymringer herom. Det mener vi er mindstekravet når man tilbyder en sådan løsning.

Hvis du vil være sikker på at få en gyldig kvittering, samt at din flyttemand betaler både skat og moms for din flytning Gentofte, så kan det være en nødvendighed at du sikrer dig i form af dankort betaling. Hos Flyttefirma Sjælland tager vi imod dankort betaling, så du kan være sikker på at alting er som det skal være i forbindelse med din flytning Gentofte.

Scroll til toppen