Af flytte med Flyttefirma Sjælland er problemfri flytning

Står du og skal have varetaget en flytteopgave, er Flyttefirma Sjælland den flytteservice, du leder efter. Vi har hos Flyttefirma Sjælland Danmarks laveste priser, grundet vores utroligt effektive flyttemænd og vores enorme erfaring med alle slags flytteopgaver. Timepriserne er ikke nødvendigvis de laveste i landet, men grundet den utrolige effektivitet og professionelle tilgang vi, hos Flyttefirma Sjælland har til opgaverne, er vi ofte både billigere og bedre end vore konkurrenter. Hvis du vælger Flyttefirma Sjælland er du sikker på, at din opgave er i trygge hænder.

Gigaspace lastbil med flyttelift

Flyttefirma Sjælland #1 inden for Flytning & Opbevaring i Danmark

Det har aldrig været så nemt at hente et tilbud på flytning, som det er i dag med Flyttefirma Sjællands unikke og utrolig effektive online tilbudssystem. Vi lægger stor vægt på, at vi hos Flyttefirma Sjælland svarer tilbage på din henvendelse samme dag, som du sender denne til os. På denne måde viser vi interesse for din opgave og effektivitet allerede i de første stadier af flytningen. De mange opgaver vi har varetaget igennem vores eksistens, har givet os en lang række trofaste kunder. Produktet vi leverer, hos Flyttefirma Sjælland, er altid af høj kvalitet, dette vidner vores anmeldelser på forbrugersites og vores side på Facebook også om.

Indsæt trustpilot

Billede af flyttebil fra Flyttefirma Sjælland

Vi spiller ikke kun på de enkle parametre som effektivitet og billige priser hos os. Vi tilbyder også vore kunder en lang række videre servicer, de kan få brug for i forbindelse med at flytte. Disse servicer har vi samlet i henholdsvis Gruppen Sjælland og ekstra servicer. Det afhænger meget af, hvor omfattende opgaven er, alt efter om det hører under Gruppen Sjælland eller ekstra servicer. Dog er en ting sikkert uanset hvilken af de to poster servicen hører under, at det er høj kvalitet og billig pris der er i centrum.

Visionen med den brede vifte af servicer, vi har samlet i Gruppen Sjælland er, at samle en række virksomheder, der kan varetage alle opgaver, der måtte opstå i forbindelse med din flytning. Vi har derfor alt lige fra skadeservice til anlægsgartner. På denne måde sparer vi vore kunder for en masse tid, og ved at samle alle disse instanser et sted, vil der være større sandsynlighed for at kunne hente en god mængderabat. Det eneste du skal gøre som kunde, for at hente et tilbud på flytning og de servicer, du har behov for, er at sende en henvendelse via vores hjemmeside.

Vi sætter stor pris på, at vore flyttemænd altid er i godt humør. Dette kan gøre det lidt lettere for dig at slippe de kendte omgivelser og flytte et nyt sted hen. Det handler om at være tryg ved flytningen, og overlade sine værdier til flyttemænd, man kan stole på. Den professionelle tilgang vi har til opgaverne hos Flyttefirma Sjælland medvirker også til, at vi altid sørger for at forsikre alt vi flytter – også det i flyttekasserne. På denne måde kan du som kunde, være helt sikker på, at der ikke sker noget med dine værdier.

Scroll to Top