Flytning til Slovakiet

Overvejer du at flytte fra Danmark til Slovakiet? Så bør du tage kontakt til et professionelt og engageret flyttefirma, der kan hjælpe dig under hele forløbet. Hos Flyttefirma Sjælland er vi specialister i udlandsflytninger, heriblandt også flytninger til Slovakiet. Vi har i mere end 20 år hjulpet et hav af danskere til rette i udlandet, hvorfor vi mener, at vi er den oplagte samarbejdspartner, når du har bestemt dig for at rive teltpælene op og søge nye udfordringer.

Flyttefirmaet cover Flytning til Slovakiet

Når vi siger, at vi har styr på det hele, så mener vi det – dette illustreres blandt andet ved, at vi altid kan fremlægge alle praktiske dokumenter for dig, før vi påbegynder flytningen. På denne måde kan du ved selvsyn se, at alt foregår efter bogen, ligesom vi har styr på alle forsikringer, vejskatter og dets lignende i forbindelse med en flytning til Slovakiet.

Kunne du tænke dig at høre nærmere om prisen på vores fantastiske flytteservice? Så har vi heldigvis gjort det nemt for dig at indhente et gratis og uforpligtende tilbud her på hjemmesiden – det tager ikke mere end 5 minutter at udfylde tilbudsformularen, hvorefter du får tilsendt et udførligt tilbud til din mail. Vi sender kun tilbud ud via e-mail for din egen sikkerheds skyld, da det er nemmere at forholde sig til noget, når man har det liggende på skrift. Herudover forebygger det forvirring omkring prisen senere i forløbet – derfor har vi valgt at gøre det hele online, hvor du får det et komplet tilbud sendt sort på hvidt. Vi forsøger så vidt muligt at besvare alle henvendelser samme dag, som vi modtager dem; derfor kan du altid forvente en svartid på under 24 timer.

Flytning til Slovakiet

Vores erfaring med flytninger til blandt andet Slovakiet betyder, at vi allerede har stået ansigt til ansigt med stort set alle tænkelige udfordringer. Man kan selvfølgelig ikke undgå, at der indimellem opstår nogle uforudsete situationer i forbindelse med en udlandsflytning – heldigvis har vi prøvet det meste før, hvorfor vi ikke lader os ryste af lidt modgang eller problemer undervejs. Vi går ind til hver eneste opgave med den samme professionalisme og dedikation, hvilket kort sagt betyder, at du altid kan forvente en problemfri flytning, hvor der styr på det hele fra start til slut.

Flytning til Slovakiet

Hos Flyttefirma Sjælland er du garanteret en førsteklasses flytning til Slovakiet, hvilket dog ikke umiddelbart kan ses på prisen. Vi forsøger således altid at være bedst og billigst; dette kan du ved selvsyn se, hvis du indhenter et uforpligtende tilbud på netop din flytning, som vi var inde på herover.

Vores professionelle flyttemænd sørger for, at du får al den nødvendige assistance fra start til slut. Det er meget individuelt, hvor meget du ønsker hjælp til i forbindelse med en udlandsflytning; derfor skræddersyer vi altid et tilbud til den enkelte, således vi er sikre på, at dine behov er dækket fyldestgørende ind. Som sagt strækker vores flytteservice sig over langt mere end ’bare’ transporten fra Danmark til Slovakiet. Vi kan nemlig også hjælpe med alt lige fra nedpakningen af din nuværende lejlighed / dit nuværende hus til udpakningen på din nye adresse. Herudover er vi også behjælpelige med en billig opmagasinering, imens du er bosiddende i udlandet.

Om du ønsker hjælp med ovenstående eller ej, er selvfølgelig ene og alene op til dig. Hvis du blot ønsker, at vi tager os af selve transportdelen, så kan dette også sagtens arrangeres. Du bør dog være opmærksom på, at der er flere fordele forbundet med at lade os varetage nedpakningen af dit bohave. Først og fremmest sparer det dig megen tid – værdifuld tid som du i stedet kan bruge på at planlægge dit ophold i Slovakiet. Vi ved fra tidligere erfaringer, at der hele tiden opstår ubesvarede spørgsmål og tvivl, når man overvejer at flytte fra Danmark til det store udland; disse spørgsmål kan du søge svar på, imens vi tager os af nedpakningen. Herudover så pakker vi også dit indbo særdeles effektivt og forsvarligt ned – dermed kommer det til at fylde mindre, uden vi dog går på kompromis med sikkerheden. Når dit indbo fylder mindre, så er det billigere at transportere til Slovakiet, ligesom det også bliver billigere at få opbevaret de ting, som du ikke umiddelbart ønsker skal med til Slovakiet.

Hvis du vælger vores professionelle pakmestre til at stå for nedpakningen, så tør vi godt garantere, at dit indbo bliver pakket op til 70 % mere effektivt ned!

Som sagt bliver det markant billigere at få de ting opbevaret, som du ikke umiddelbart ønske at medbringe til Slovakiet, når vores pakmestre har håndteret denne del af flytningen. Dette komme mange til gode, eftersom de fleste vælger at lade dele af deres indbo blive hjemme, imens de bor i udlandet. Selve opbevaringen kan vi naturligvis også hjælpe med hos Flyttefirma Sjælland, hvor vi har Danmarks største opmagasineringslager på hele 4000 m2. Vores lager er beliggende bare 10-15 minutters kørsel fra København i Hedehusene ved motorvejsafkørsel 8. Rent logistisk er vi altså nemme at nå, hvorfor du sagtens selv kan såvel levere som afhente dit bohave, når tiden er inde. Vi tilbyder selvfølgelig også at køre dit indbo ind på lageret med vores store lastbiler.

Grundet størrelsen på vores lager så kan vi opbevare alt lige fra enkelte flyttekasser til hele lastbiler med møbler. Ingen opgave er for stor eller lille for os, tværtimod. Vi går ind til enhver opgave med stor professionalisme og dedikation, hvilket i sidste ende sikrer dig et problemfrit forløb, hvor der er styr på alt det praktiske.

Udover at lageret er stort, så er det også udstyret med de nyeste og mest avancerede sikkerhedssystemer på markedet. Vi har blandt andet sørget for videoovervågning 24 timer i døgnet på hele lageret – såvel små gange som mindre depoter er altså også overvåget i døgndrift. Videoovervågningen varetages af vagfirmaet Dansikring. Herudover er hele lageret indhegnet med pigtråd, ligesom bygningerne er udstyret med store spotlys og højlydte alarmer, der går i gang, hvis uvedkommende trænger ind.

Kort opsummeret får du på vores lager:

  • Videoovervågning
  • Tyverisikring
  • Skadedyrssikring
  • Filmet paller med flyttekasser
  • Store møbelcontainere til møbler
  • Opvarmet lager (således elektronik o.l. også kan opbevares)
  • Indhegning

Sidst, men absolut ikke mindst, så sætter vi også en dyd i effektiv lagerstyring. Derfor opmærker vi for eksempel alle dine ejendele, så snart de ankommer til lageret. På denne måde er dine ting hele tiden nemme at finde – vi har med andre ord fuldstændig styr på, hvor dine ting står fra de bliver indlogeret til du henter dem igen.

Selvom vi går meget op i kvalitet og sikkerhed, så er vores opbevaringspriser faktisk markant lavere end andre lagre/depoter i og omkring København. Dette understreges af at vi i dag har flere kunder, der tidligere har betalt 2000 kroner for opbevaring på et self-storage lager, men i dag har den samme mængde indbo stående hos os til den halve pris. Vi er altså ikke kun bedst på kvaliteten, men også på prisen – derfor mener vi, at vi er det oplagte valg, når du skal have opbevaret indbo i både kortere og længere perioder. Hvis du vil høre mere om priserne på opbevaring af netop din mængde bohave, så kan du nemt og hurtigt indhente et gratis tilbud på dette via hjemmesiden.

Udover at være behjælpelige med nedpakningen på din nuværende bopæl samt eventuel opbevaring i forbindelse med dit udlandsophold, så kan vi minsandten også hjælpe dig godt til rette i de nye omgivelser. Vores flyttemænd er således klar til at give en hånd med, hvis du ønsker hjælp med udpakningen af dine ting på din nye adresse. Når man ankommer til et nyt land, så er det altid svært at falde helt på plads – derfor kan dette være en kærkommen hjælp. Desuden er det enormt praktisk, hvis du skal bo i en lejlighed eller lignende, da vores flyttemænds hjælp sparer dig for meget besvær. Ydermere kan vi naturligvis medbringe alt vores moderne udstyr, hvis omstændighederne kræver det – her har vi blandt andet fornyligt investeret i en praktisk flyttelift samt flere ergonomiske sækkevogne. På denne måde kan vi på kort tid flytte selv store møbler op i lejligheder på 1., 2. og 3. sal.

Når du flytter til udlandet med os som din samarbejdspartner, så er alle dine ting naturligvis i trygge hænder fra start til slut. Vi sørger desuden for at hjælpe dig godt fra start ved at tilbyde dig gratis flyttekasser og flyttetæpper, som du kan bruge til at pakke dit bohave ned i. Alle vores kunder kan få adgang til disse goder, uagtet om du selv ønsker at varetage nedpakningen, eller du ønsker at vores pakmestre gør det for dig. Der er desuden ikke noget umiddelbart maksimum på antallet af flyttekasser til den enkelte kunde.

Allerede her kan du altså spare en stor sum penge, da flyttekasser i gennemsnit koster 90-100 kroner pr. styk. Hvis du skal have pakket et helt hus eller en hel lejlighed ned, så sparer du nemt flere tusinde kroner ved at benytte dig af vores gratis flyttekasser. Som en ekstra bonus får du endda lov til at beholde flyttekasserne, når vi har flyttet dine ting til Slovakiet. Dermed har du allerede opbevaringskasserne klar, når/hvis du vælger at flytte tilbage til Danmark engang i fremtiden. Ydermere betyder dette, at du kan pakke tingene ud i ro og mag, da vores flyttemænd ikke står og ånder dig i nakken, for at få kasserne med retur.

Vi har aldrig oplevet specielt mange skadessager, da vi altid sørger for, at dit indbo er omhyggeligt og forsvarligt pakket ind, således det kan klare den lange transporttur fra Danmark til Slovakiet. Skulle uheldet imod forventning være ude, så løber vi dog ikke fra vores ansvar. Vi har derfor indgået en aftale med Danmarks største møbelsnedkeri, som står for at udrede eventuelle skader på møbler og lignende. Det kan for eksempel være at bordpladen har fået en ridse under transport; her går vi ind og sørger for reparationen, uden at det skal koste dig en krone. Desuden yder vi også økonomisk erstatning fra tid til anden, hvis fejlen ikke står til at udrede.

Det skal dog fastslås, at vi undgår 99 % af alle skadessager qua vores professionelle tilgang til tingene. Herudover har vi fornylig investeret i topmoderne Mercedes lastbiler, der blot gør transporten endnu mere sikker. Ved at have investeret i markedets absolut bedste lastbiler, så kan vi garantere dig en problemfri flytning, hvor der bliver gjort alt for, at dit indbo kommer sikkert frem til din nye adresse. Lastbilerne kører blandt andet på flere lag luftpuder, der aktivt går ind og afviser stød fra huller i vejen. Særligt i Slovakiet, og andre østeuropæiske lande for den sags skyld, er dette enormt vigtigt, da vejnettet trods alt er noget mere ustabilt på disse kanter. Her står dine ejendele sikkert på vores lastbiler; ikke nok med at lastbilerne kører på luftpuder, så er ladet nemlig også betrukket med filt, der tager sig af små ujævnheder undervejs. Desuden er ladet også udstyret med 6 spænderækker, således alle flyttekasser og møbler kan spændes forsvarligt fast.

De nye lastbiler bidrager desuden positivt til vores grønne profil og gode omdømme; vi er selvfølgelig fuldt bevidste om, at vi kører markant flere kilometer end den almindelige dansker. Derfor er det vigtigt for os, at al kørsel foregår så miljøvenligt som overhovedet muligt. Her passer Mercedes lastbilerne perfekt ind i vores filosofi, eftersom disse kører langt på literen og dermed udleder så lidt CO2 som overhovedet muligt.

De færreste danskere forbinder Slovakiet med et oplagt land at bo i; ikke desto mindre så er landet dog på mange måder interessant, hvis du ønsker at prøve noget helt anderledes, end det du er vant til fra herhjemme. Slovakiet minder således på ingen måde om Danmark, selvom landet trods alt er medlem af EU. Hverken geografisk, demografisk eller rent skattemæssigt er der mange ligheder at spore imellem et liv i Slovakiet og et liv i Danmark. De mange forskelligheder er dog noget, som tiltaler flere og flere danskere, eftersom man kan få lov til at opleve noget helt nyt, hvis man skulle bestemme sig for at flytte til Slovakiet.

Rent geografisk er Slovakiet domineret af bjergkæden Karpaterne, der dækker den nordlige halvdel landet. Desuden strækker Donau sig også ind i landet, ligesom floderne Váh og Hron også er af betydelig størrelse. Klimamæssigt bliver man mødt af relativt varme somre og kolde vintre.

Areal- og befolkningsmæssigt minder Slovakiet en smule om Danmark, eftersom landet er nogenlunde ligeså stort som Danmark, imens befolkningstallet på 5,5 million også minder om det danske befolkningstal. Størstedelen af landets indbyggere er desuden romersk-katolske og protestanter.

Hovedstaden i Slovakiet er Bratislava, der med cirka 500.000 indbyggere også er den største by i landet. Af andre nævneværdige byer bør nævnes Kosice, Presov, Nitra og Zilina. Ingen af disse kan dog måle sig med Bratislava rent befolkningsmæssigt.

De fleste danskere flytter til Bratislava, når de vælger at forlade de vante rammer herhjemme og starte et nyt liv i Slovakiet. Dette skyldes at hovedstaden er stedet med de fleste arbejdspladser, ligesom byen også er markant mere internationaliseret end landets andre byer. Derfor er det nemmere at falde til her sammenlignet med de mindre byer og landområderne, hvor omvæltningen vil være væsentligt større. Leveomkostningerne er desuden langt lavere generelt i Slovakiet, hvor stort set alting er billigere – med til denne historie hører dog, at lønningerne ligeledes er lavere end i Danmark. Du kan selvfølgelig frit rejse til Slovakiet og søge arbejde, da landet som sagt er medlem af EU.

Kunne du tænke dig at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din flytning til Slovakiet? Så kan du som sagt indhente et gratis og uforpligtende tilbud på din flytning her på siden. Vi forsøger som sagt at besvare alle henvendelser samme dag, som vi modtager dem. Derfor kan du forvente et hurtigt svar, hvor du får alle omkostningerne ridset op og tilsendt på e-mail. Dette tilbud kan du herefter tage med dig på din videre færd – du kan desuden sagtens indhente tilbuddet i dag, selvom din flytning først er relevant om et halvt eller et helt år.

Scroll to Top