Flytning til Tjekkiet

Overvejer du at flytte til Tjekkiet? Så bør du tage kontakt til Flyttefirma Sjælland, eftersom vi i mere end 20 år har hjulpet adskillige danskere med deres flytning til udlandet. En udlandsflytning kræver som regel mere af dit flyttefirma, end en flytning fra den ene adresse i Danmark til den anden. Derfor er det vigtigt, at du vælger et flyttefirma, som du stoler på. Hos Flyttefirma Sjælland mener vi, at vi er det oplagte valg, eftersom vi hjælper med stort og småt i forbindelse med din flytning til Tjekkiet – vi går ind til alle opgaver med den samme professionalisme og dedikation, hvilket sikrer dig en fantastisk flytteoplevelse.

Flyttefirmaet cover Flytning til Tjekkiet

Selvom vi tilbyder en gennemført totaloplevelse, så er vi ikke nødvendigvis dyrere end andre flyttefirmaer. Dette skyldes at vi altid prøver at minimere vores omkostninger, hvorfor vi ikke kun er bedst, men også i mange tilfælde billigst. Hvis du vil høre mere om vores priser, så kan du helt gratis og uforpligtende indhente et tilbud via vores online tilbudsformular. Denne tager ikke mange minutter at udfylde, hvorefter vi indenfor kort tid vender tilbage med et tilbud på e-mail. Vi sender naturligvis også uforpligtende tilbud på flytninger til Tjekkiet; alt du skal gøre er som sagt at udfylde tilbudsformularen, hvorefter vi laver resten af benarbejdet. Den gennemsigtige prisstruktur vi arbejder ud fra sikrer dig et gennemskueligt tilbud, hvor du kan se hvor meget du skal betale samt hvad du egentlig betaler for.

Flytning til Tjekkiet

Vi assisterer dig med andre ord fra start til slut; vores service strækker sig ikke ’kun’ over selve transportdelen, da vi er meget mere end et transportfirma. Vi kan således også hjælpe med blandt andet ned- og udpakningen af dit bohave. Herudover så har vi naturligvis styr på alt det praktiske i forbindelse med en udlandsflytning, hvilket blandt andet understreges af vores medlemskab af DMF (Dansk Møbeltransport Forening). Vi har styr på alle forsikringer og dets lignende, hvorfor du trygt kan overlade dine ting til os.

Tjekkiet by

Hos Flyttefirma Sjælland yder vi en fantastisk støtte og service fra start til slut; dermed er du garanteret et problemfrit forløb, hvor du kan få hjælp når som helst og hvor som helst. Vi sætter altid dig og dine behov i førersædet, hvorfor du kan forvente hjælp med stort og småt, når først du har valgt os som din flyttepartner.

Som sagt er det ikke ’kun’ indenfor transport, at vi kan hjælpe dig. Således står vi også klar med hjælp til nedpakningen af dine ting – det kan være, at du skal fremleje dit hus eller din lejlighed, imens du er bosiddende i Tjekkiet, hvorfor det er nødvendigt at få din bopæl tømt. Samtidig vil du nok gerne have enkelte, hvis ikke alle af dine ting med dig til din nye adresse, hvorfor en nedpakning er nødvendig under stort set alle omstændigheder. Hvis det ønskes af dig, så giver vores professionelle pakmestre en hånd med, hvad dette angår. På denne måde bliver du én bekymring fattigere, således du i stedet kan koncentrere dig om mere vigtige ting i en periode, hvor du uomtvisteligt må have meget andet at tænke på end flyttekasser og nedpakning.

Der er mange fordele ved at benytte sig af vores pakmestre; først og fremmest sparer det dig for megen besvær, da vi sagtens kan tage os af alle de tunge løft af store møbler og fyldte flyttekasser i forbindelse med en flytning. Herudover så kommer dit indbo også til at fylde markant mindre – faktisk op til 70 % mindre end hvis du selv klarede nedpakningen – hvilket i sidste ende gør det billigere at opbevare, hvis du kun ønsker at medbringe nogle af dine ting til Tjekkiet. Vores erfaring siger, at langt de fleste vælger at lade store dele af deres indbo blive i Danmark, imens de bor i udlandet. Går du med de samme tanker? Bare rolig, vi kan naturligvis også lave en super skarp pris på opbevaring af indbo, således du kan have dine ting billigt opmagasineret, imens du bor i Tjekkiet.

Hos Flyttefirma Sjælland har vi nemlig Danmarks største opbevaringslager, hvor vi nemt kan indlogere dine ting til en lav månedlig pris. Vores lager er på hele 4000 m2, hvilket betyder, at vi kan opbevare alt lige fra et par løse flyttekasser til hele lastbiler med møbler og bohave. Denne alsidighed gør os til manges oplagte valg, eftersom ingen opmagasineringsopgave er for stor eller lille. Udover at have et stort lager, så har vi også fuldstændig styr på sikkerhed og lagerstyring. Dette er din sikkerhed for, at dine ting står trygt og godt, imens du er bosiddende i udlandet. Vi har blandt andet indgået en aftale med vagtfirmaet Dansikring, der sørger for videoovervågning døgnet rundt på hele lageret – selv de mindste gange og lokaler er konstant overvåget. Herudover så er hele lageret indhegnet med blandt andet pigtråd, ligesom der er installeret store lyssensorer og højlydte alarmer udendørs, der prompte vækker halvdelen af byen, hvis ubudne gæster imod forventning skulle tvinge sig vej igennem porten.

Ydermere har vi fornylig investeret i det mest avancerede lagerstyringssystem, der gør det nemt at identificere dine ting, når først det er blevet kørt ind på lageret. Vi opmærker således alt indbo, som herefter ryger direkte ind i systemet, hvor vi nemt kan finde frem til det, når du har behov for det. Ikke nok med ovenstående så er vores lager minsandten også opvarmet samt tyveri- og skadedyrssikret. Førstnævnte betyder, at du uden problemer kan have elektronik og andet skrøbeligt inventar stående, da vi hellere end gerne betaler lidt ekstra på varmeregningen for at give dig vished om, at dine ting står trygt og forsvarligt.

Lageret passer fremragende ind i vores filosofi, hvor vi ønsker at være både bedst og billigst. Således er vores lager ikke dyrere end et self-storage lager i København, nærmere tværtimod, på trods af at du får langt mere sikkerhed for pengene hos os. Flere af vores nuværende kunder betaler for eksempel under halv pris af, hvad de tidligere har betalt, hvilket understreger at lageret ikke nødvendigvis er dyrt, selvom det er unikt og 110 % sikkert. Den første løbende måned er altid gratis, ligesom vi også kan opmagasinere dit bohave gratis i en kortere periode, hvis du for eksempel skal vente på en afgang til Tjekkiet.

Udover at være behjælpelige med nedpakningen samt opmagasineringen af dine ting, så kan vi hos Flyttefirma Sjælland også hjælpe med selve udpakningen på din nye adresse. Her vælger folk i høj grad at få hjælp med de lidt større møbler – særligt hvis disse skal flyttes op på 1. sal eller højere. Vores flyttemænd kender alt til tunge og besværlige løft, hvorfor du med god grund kan søge hjælp med dette. At hjælpe med det ovenstående er en del af den totaloplevelse vi tilbyder dig – hos os får du ikke hjælp med selve transporten, men også mange andre praktiske ting i forbindelse med din flytning.

Med Flyttefirma Sjælland som din flyttepartner, så er du sikret en problemfri flytning til Tjekkiet. Vi har i mere end 20 år hjulpet adskillige danskere til udlandet, herunder også Tjekkiet, hvorfor vi er mere end godt rustet til opgaven. Vi har som et professionelt flyttefirma naturligvis styr på alt det praktiske i forbindelse med en udlandsflytning; dette inkluderer blandt andet alle tænkelige forsikringer samt vejskatter og lignende. Vi går ikke på kompromis indenfor dette punkt, da vores første prioritet som sagt er dig og dit indbo – derfor kan vi sagtens fremvise alle relevante dokumenter for dig, inden vi begynder på selve flytningen.

Når du modtaget et uforpligtende tilbud på din flytning, så er både forsikringer og eventuelle vejskatter naturligvis inkluderet i prisen. At vi er medlem af DMF, Dansk Møbeltransport Forening, er desuden med til at understrege vores professionalisme. Hos os foregår alt efter bogen, hvilket giver dig en uvurderlig vished.

I takt med ovenstående skal det også siges, at alt betaling foregår via vores Dankort-terminal, som vi altid medbringer, når vi udfører en flytteopgave. Danske flyttefirmaer har ellers generelt været dårlige til at holde styr på regnskaberne, hvorfor markedet har været præget af ’sorte penge’. Her vælger vi hos Flyttefirma Sjælland at gå forrest i kampen mod dette, da vi naturligvis betaler både moms og skat. Dette er dankort-terminalerne med til at sikre! Desuden betyder brugen af dankort-terminaler, at du altid får en gyldig kvittering efter endt flytning, hvilket også er din sikkerhed for, at alt er gået redeligt til.

Som et professionelt flyttefirma tager vi altid hånd om vores kunder; hvis du opdager skader eller skavanker på dine møbler, efter vi har flyttet dem til Tjekkiet, så løber vi selvfølgelig ikke fra vores ansvar. Således reparerer vi altid dine møbler kvit og frit, hvis de ikke leveres på din nye adresse i samme stand, som vi modtog dem. Vi lever af tilfredse kunder, hvorfor vi altid går meget op i at udrede eventuelle skader hurtigst muligt og uden at det skal koste dig en krone. Det skal i samme ombæring nævnes, at vi undgår langt de fleste skadessager qua vores topmoderne udstyr og professionelle tilgang til tingene.

Når vi fragter dit bohave fra Danmark til Tjekkiet, så foregår dette naturligvis også under ordnede forhold. Vi har således investeret i splinternye Mercedes lastbiler, der er udstyret med det mest avancerede teknologi på markedet. Lastbilerne har blandt andet installeret en praktisk bremsesensor, der gør at de bremser automatisk, hvis en forankørende laver en pludselig opbremsning. Herudover har vi også det nyeste indenfor GPS-verdenen, hvorfor vi i 9 ud af 10 tilfælde undgår større trafikkøer og lignende.

Ikke nok med at vi har det nyeste teknologi, så kører lastbilerne også på flere lag af luftpuder, der aktivt afviser stød fra huller i vejen. Dit indbo står altså forsvarligt hele vejen, ligesom vi undgår mange skadessager ved netop at kører på luftpuder i stedet for traditionelle bladfjedre. Luftpuderne yder således en mere aktiv støtte, der selvsagt gør at dine ting står markant mere sikkert. Særligt når turen går til Tjekkiet, hvor man ikke kan undgå lidt ujævne veje hist og her, er dette et stort plus. Udover luftpuderne så er lastbilerne også betrukket med filt på ladet samt udstyret med 6 spænderækker, der også er med til at beskytte dine ting.

Ikke nok med at vi har investeret i nye lastbiler, så har vi også fornylig købt nyt udstyr i form af en praktisk flyttelift samt flere ergonomiske sækkevogne. Når du skal have flyttet sengen, sofaen, spisebordet eller et helt fjerde møbel ned fra højere etager, så kommer vores flyttelift dig til undsætning, eftersom denne gør opgaven langt mere overskuelig. Vi kan naturligvis også medbringe dette udstyr til Tjekkiet, hvis du ønsker hjælp med udpakningen på din nye adresse.

Som kunde hos Flyttefirma Sjælland får du adgang til et hav af gratis services, hvor vi blandt andet hjælper dig godt fra land med din flytning ved at tilbyde dig gratis flyttekasser til dit indbo. Disse gratis flyttekasser henvender sig til alle vores kunder, uanset om du selv vil nedpakke dine ting, eller have os til at klare nedpakningen for dig.

Med flyttekasserne fra os kan du hurtigt spare mange tusinde kroner, da en enkelt flyttekasse i gennemsnit koster 90-110 kroner. En flytning kræver rigtig mange flyttekasser, særligt hvis du skal have nedpakket en hel lejlighed eller et helt hus, hvorfor besparelsen hurtigt løber op i flere tusinde kroner. Udover at flyttekasserne er gratis at benytte sig af før og under flytningen, så får du også lov til at beholde dem efterfølgende – dermed har du allerede flyttekasserne klar, når/hvis du beslutter dig for at flytte fra Tjekkiet til Danmark igen i fremtiden.

Foruden flyttekasserne så får du også fri adgang til vores flyttetæpper, der er ideelle, når det kommer til nedpakningen af lidt større møbler. Ved for eksempel at pakke spisebordet ind i flyttetæpper, så undgår du, at der kommer en irriterende rids i bordpladen eller dets lignende.

De gratis flyttekasser og flyttetæpper er bare endnu en af de mange gode grunde til at vælge os som din flyttepartner.
Værd at vide inden du flytter til Tjekkiet
Før du flytter til Tjekkiet, så er der naturligvis nogle ting, du skal være opmærksom på. Selvom Tjekkiet er en del af EU, så er der stor forskel på livet i Danmark og livet i Tjekkiet. Således er landet markant fattigere end Danmark; dette kan ses på lønnen, som er væsentligt lavere, end hvad du formentlig er vant til. Dog skal det nævnes i samme ombæring, at leveomkostningerne ligeledes er lavere, hvorfor dit rådighedsbeløb ikke umiddelbart bør ændre sig synderligt, hvis du finder et nogenlunde tilsvarende arbejde i Tjekkiet, som du har (haft) herhjemme.

Hvad angår såvel at leve som at arbejde i Tjekkiet, så er dette problemfrit, så længe du er dansk statsborger. Eftersom landet er en del af EU, så kan du altså frit rejse til Tjekkiet for at arbejde. Jobs er der også forholdsvist mange af, hvorfor du med stor sandsynlighed kan finde noget.
Bag om Tjekkiet
De fleste danske tilflyttere til Tjekkiet bor i hovedstaden Prag, der er den med afstand mest populære by for internationale arbejdssøgende. Dette skyldes naturligvis storbyens liv, men også at det er her, man finder langt de fleste jobs. Der bor godt og vel 1,2 millioner indbyggere i Prag, der altså er markant større end landets anden største by, nemlig Brno med 370.000 indbyggere. Herudover bør også Ostrava (313.000 indbyggere) og Plzen (164.000 indbyggere) nævnes, når snakken falder på store byer i Tjekkiet.

Der bor alt i alt godt og vel 10,5 millioner mennesker i Tjekkiet. Landet har et areal på 78.866 km2, hvilket gør det omtrent dobbelt så stort rent geografisk som Danmark. Valutaen er tjekkisk koruna.

Hvis du ikke snakker tjekkisk, så er engelsk heldigvis også et meget benyttet sprog i landet, hvor særligt de store internationale arbejdspladser ofte kræver et forholdsvist højt engelsk-niveau. Ydermere tales der også tysk mange steder i Tjekkiet, der er en del af det tidligere Tjekkoslovakiet – det eneste officielle sprog i landet den dag i dag er dog Tjekkisk.

Lad os hjælpe dig sikkert til Tjekkiet
Som sagt har vi hos Flyttefirma Sjælland stor erfaring med at hjælpe danskere til Tjekkiet. Vi kan med sikkerhed også hjælpe dig, hvis du har brug for assistance indenfor det praktiske eller skal have fragtet dine ejendele til det centraleuropæiske land. Vores erfaring kommer dig til gode, eftersom vi kan hjælpe dig fra start til slut. Vi giver dig endda muligheden for at indhente et helt gratis og uforpligtende tilbud, således du kan se, hvad netop din flytning til Tjekkiet koster, inden du vælger os som flyttefirma. På denne måde har du noget konkret at forholde dig til hele vejen igennem, ligesom vi undgår forvirring omkring prisen senere hen.

Du kan desuden sagtens indhente et tilbud i dag, selvom flytningen først er aktuel om et par måneder eller et halvt år.

Scroll to Top