Flytning til Monaco

Som kunde hos Flyttefirma Sjælland er du garanteret en problemfri flytning både til og fra Monaco. Vi har mere end 20 års erfaring med flytninger til udlandet, hvilket har givet os masser af erfaring og knowhow. At vi er specialister på området kommer dig til gode, eftersom vi i løbet af vores levetid har stået overfor stort set alle typer af udfordringer i forbindelse med flytning til Monaco. Derfor er vi naturligvis godt rustet til at varetage din flytning, uagtet mængden af indbo samt hvilken type indbo der er tale om.

Du har formentlig allerede mange ting at bekymre dig om, hvis du overvejer at flytte fra dine vante rammer herhjemme til mere eksotiske himmelstrøg i Monaco. Derfor vil vi forsøge at gøre din flytning så problemfri som overhovedet muligt, hvilket blandt andet medfører, at vi tilbyder hjælp til alt lige fra nedpakning af dit indbo til udpakning i dit nye hjem. På denne måde er du dækket ind hele vejen igennem, ligesom vi lever op til vores stærke omdømme – nemlig at give dig en suveræn helhedsoplevelse, hvor du får al den hjælp du har behov for.

Flyttefirmaet cover flytning til Monaco

Flytning til Monaco

På trods af at vi tilbyder et hav af services i forbindelse med din flytning, hvilket vi vil komme nærmere ind på herunder, så er vi ikke nødvendigvis dyrere end markedets andre flyttefirmaer. Vi stræber altid efter at være både bedst og billigst – du behøves med andre ord ikke nødvendigvis at skulle betale en mindre formue for at få flyttet dit indbo til Monaco. Hvis du er interesseret i et uforpligtende tilbud på din flytteopgave, så kan du med fordel trykke på den røde knap herunder, hvorefter du bliver viderestillet til vores online tilbudsformular. Her kan du indtaste dine oplysninger, herunder afhentningsadresse og leveringsadresse, ligesom du også udfylder mængden af indbo samt andre relevante forhold, der kan påvirke prisen. Herefter vender vi tilbage med et gratis tilbud indenfor ganske kort tid, som du kan vælge at takke ja eller nej til – valget er dit!

Det er værd at bemærke, at vi kun afgiver disse uforpligtende tilbud på e-mail, således du hele tiden har noget at forholde dig til sort på hvidt; det er desuden enormt praktisk, hvis du gerne vil have et prisoverslag i dag, men først skal flytte om 5-6 måneder. Derfor er det altså udelukkende for din egen skyld, at vi har valgt denne fremgangsmåde. Formularen er nem at udfylde, så hvorfor ikke prøve den ganske gratis og uforpligtende allerede i dag?

Med Flyttefirma Sjælland som din faste flyttepartner til Monaco, så er dine ejendele i trygge hænder hele vejen fra A til B. Hvis du leder efter en billig og professional samarbejdspartner, så er vi med andre ord svaret på dine kvaler. Ikke nok med at vi fragter dit indbo sikkert fra A til B, vil du også blive tilbudt en række services i forbindelse med forløbet, hvor vi blandt andet kan være behjælpelige med ned- og udpakning samt eventuel opmagasinering på vores store lager i Hedehusene.

Vi går gerne en ekstra mil for dig, hvorfor vi ikke ’bare’ stræber efter at flytte dit indbo sikkert frem til din nye adresse. Vores flyttemænd er Danmarks bedst-betalte, da vi mener tilfredse og glade medarbejdere udmønter sig i en markant bedre serviceoplevelse for dig i sidste ende. Derfor kan du sagtens skrue forventningerne helt i vejret, da vores egne forventninger også er tårnhøje. Vi nægter kort sagt at gå på kompromis, uanset opgavens størrelse og omfang, ligesom vi går ind til alle opgaver med den samme dedikation og professionalisme.

Allerede fra start af vil vi tilbyde dig hjælp med nedpakningen af dit indbo, hvor vores professionelle pakmestre rykker ud og hjælper til. Ikke nok med at dette sparer dig for en masse tid, så bliver dine ejendele også pakket mere effektivt ned, hvilket gør det nemmere og billigere for os at transportere det. Derfor er det altså på mange måder en win-win at benytte sig af denne service. Desuden bliver det også billigere at opmagasinere dit indbo, da vi godt tør garantere at det fylder op til 70 % mindre end hvis du selv pakker det – eftersom vi, såvel som andre opmagasineringsdepoter, vurderer prisen ud fra mængden af indbo, så bliver det altså også billigere på den lange bane.

I løbet af hele forløbet kan du naturligvis trække på vores årelange erfaring samt ekspertise indenfor udenlandsflytninger, der gør det hele nemt og bekvemmeligt for dig som kunde. Vi har allerede hjulpet mange danskere til rette i Monaco, hvorfor vi med sikkerhed også kan fragte dit indbo sikkert frem. Vi ønsker at give dig en totaloplevelse, hvor det hele kører på skinner – derfor kan vi også fremvise alle relevante praktiske dokumenter for dig, inden vi starter opgaven. Dermed kan du blive sat ind i de forskellige toldregler, vejskatter og lignende, som vi naturligvis tager højde for, når vi sender dig et uforpligtende tilbud.

Der er mange ting du skal være opmærksom på i forbindelse med at flytte til Monaco, da fyrstedømmet ikke er en officiel del af EU. Dette giver nogle anderledes skatteregler og dets lignende – derfor vælger mange at få hjælp af et professionelt flyttefirma. Hos Flyttefirma Sjælland ser vi os selv som den oplagte partner, da vi har varetaget mange flytninger både til og fra Monaco, hvorfor vi selvsagt kender området til fulde. Derfor tager vi naturligvis alle tænkelige forbehold i forbindelse med blandt andet transportdelen, som klares af vores flyttemænd, der sidder bag rattet i topmoderne og nye Mercedes lastbiler. Her får du virkelig al den sikkerhed, som du måtte ønske dig, da lastbilerne blandt andet kører på flere lag af luftpuder, hvilket er med til at afvise stød og lignende fra huller i vejen. Hvis uheldet imod forventning skulle være ude, og enkelte af dine møbler har taget skade under transporten, så står vi naturligvis ved vores ansvar. Vi har således indgået et samarbejde med ét af Danmarks største møbelsnedkerier, hvor vi reparerer dine møbler kvit og frit, hvis uheldet er ude under transporten fra Danmark til Monaco eller fra Monaco til Danmark. Vi yder selvfølgelig også økonomisk erstatning, hvis en reparation ikke er tilstrækkelig. Det skal dog siges, at vi forebygger langt de fleste skader og skavanker ved at pakke indboet effektivt samt spænde det sikkert fast før afrejse.

Udover ovenstående så tilbyder vi også gratis opmagasinering på vores store lager, hvis du har behov for at få opbevaret dine ting i en kortere periode. Dette kan for eksempel være tilfældet, hvis du skal flytte ud af din nuværende lejlighed d. 1/4, men først kan overtage den nye i Monaco d. 1/5. Vores 4000 m2 store opbevaringslager er Danmarks største af sin slags, og ligger placeret blot 15-20 minutter udenfor Storkøbenhavn i Hedehusene. Den megen plads betyder, at vi kan opmagasinere alt fra enkelte paller til hele lastbiler med møbler. Ingen opgave er for stor eller lille, når det kommer til opbevaringen. Desuden står dine ting sikkert på vores lager, eftersom det er:

  1. Opvarmet
  2. Videoovervåget 24 timer i døgnet alle årets dage
  3. Tyverisikret
  4. Skadedyrssikret
  5. Indhegnet
  6. Centralt beliggende blot 15-20 minutter udenfor København

Herudover hjælper vi til med at filme pallerne med flyttekasser, således det hele står stabilt, ligesom filmen holder vand, støv og dets lignende ude. Er du interesseret i at høre mere om vores opbevaring? Så udfyld formularen her på siden, hvorefter vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud på netop din mængde indbo.

Under hele flytningen til Monaco (eller fra Monaco til Danmark) står vores innovative og topmoderne udstyr naturligvis til rådighed. Vi har investeret massivt i nyt udstyr de seneste år, således vi kan gøre din flytteoplevelse endnu nemmere og mere overskuelig. Dette har blandt andet resulteret i en flyttelift samt flere ergonomiske sækkevogne, der gør det nemt og bekvemt at flytte i etagebyggerier.

Hvis du for eksempel er bosiddende på Nørrebro eller i Taastrup, hvor opgangene er notorisk kendte for deres smalle passager, så kommer vores flyttelift dig til undsætning. I kraft af fleksibiliteten kan vi således få liften ind i alle baggårde, hvilket gør det markant nemmere at flytte møbler ned fra anden og/eller tredje etage. Desuden kan vores smarte sækkevogne ’gå’ på trapperne, hvilket sparer vores flyttemænd for mange tunge løft, når hårde hvidevarer og flyttekasser skal transporteres.

Ydermere har vi også mulighed for at medbringe palleløftere og lignende, der gør det nemt at flytte indbo fra en opgang midt inde i et byggekompleks ud til lastbilen.

Alt dette er med til at gøre hele din flytning nemmere, ligesom det sparer begge parter en masse tid. Desto mere effektivt vi kan håndtere din flytning, desto lavere bliver prisen i sidste ende – ergo er det en win-win! Når vi flytter til Monaco, så kan du naturligvis få hjælp af vores udstyr herhjemme såvel som i fyrstedømmet.

Monaco er verdens næstmindste land rent arealmæssigt, imens det beboelsesmæssigt har verdens største befolkningstæthed. Dette siger meget om landet, der på mange måder minder om nabolandet Frankrig, men alligevel skiller sig ud på visse parametre. Således minder landets politik i høj grad om Frankrigs, hvorimod told- og skatteregler er meget anderledes. Derfor vælger mange danskere selvsagt et professionelt flyttefirma, når det kommer til selve flytningen, eftersom der er mange ubesvarede spørgsmål, medmindre man allerede på forhånd har stiftet bekendtskab med fyrstedømmet.

Eftersom Monaco ikke er medlem af EU, så er det som sagt nogle andre toldregler, der gør sig gældende her kontra mange andre europæiske lande. Det har vi heldigvis fuldstændig styr på hos Flyttefirma Sjælland, hvorfor vi på ingen tid kan sætte dig ind i sagerne, således du er klædt bedst muligt på til din flytning. Ydermere er fyrstedømmet domineret af lejlighedskomplekser, hvorfor det ofte er et krav, at man har en flyttelift med, når man flytter ind. Som sagt tager vi altid vores flyttelift med, hvis omstændighederne kræver det – også når vi flytter dit indbo fra Danmark til Monaco.

Der er ingen tvivl om, at Monaco er et attraktivt land at bo i for mange. Hvis din indtjening er høj, så kan du spare mange penge ved at flytte til Monaco, eftersom der ikke er indkomstskat i landet. Herudover er der heller ingen skat på afkast af frie midler, hvorfor landet også er yderst interessant for virksomhedsejere. Der er nogle specielle skatteregler indenfor dette; virksomheder kan for eksempel undgå at betale selskabsskat, hvis minimum 75 % af omsætningen stammer fra indkomst i Monaco. Hvis dette ikke er tilfældet, så udgør selskabsskatten 33 %.

Monaco er desuden kendt for deres mange kendte og rige mennesker, som giver byen glamour og kendisfaktor. Ikke desto mindre så er det faktisk også et attraktivt samfund at leve i for mere ’almindelige’ mennesker. Der er for eksempel stort set ingen kriminalitet i landet, da alle gader og stræder er videoovervåget. Der bor godt og vel 34.000 mennesker i fyrstedømmet, hvoraf mange er tilflyttere. Hvis du skal flytte til Monaco, så gør du klogt i at kontakte os inden selve flytningen, således vi kan hjælpe dig med ovenstående samt opholdstilladelse og lignende.

Monaco ligger placeret på den franske Riviera, hvor selve byen Monaco tårner sig op og skaber en fascinerende ramme for den pulserende by med masser af liv. Landet lever primært af turisme, hvilket også er grunden til at man ikke betaler indkomstskat i landet.

Har du fået mod på at indhente et tilbud på din flytning til Monaco? Så udfyld vores online-formular i dag og modtag et gratis tilbud – vi beregner prisen forholdsvist præcist, hvilket understreges af at den maksimalt svinger +/- 20 % fra den endelige slutpris. Dermed kan du hurtigt danne dig et indtryk af, hvad det vil koste at rykke teltpælene op og flytte ned under mere eksotiske himmelstrøg.

Scroll to Top