Flytning til London og England tur retur med Flyttefirma Sjælland

England er på mange måder ét af de absolut letteste lande at flytte til som dansker, da kulturen til dels minder om den danske, ligesom sproget gør det nemt at falde til. At der ikke er nogen sproglige barriere, eftersom de fleste danskere er gode til engelsk, er et stort plus, som gør hele omstillingsfasen nemmere og mere overskuelig. Der er selvfølgelig forskelle indenfor arbejdsmarkedet, sundhedssystemet og dets lignende; ikke desto mindre så er dette overskueligt sammenlignet med at flytte til andre lande, og meget af det kan endda sagtens klares hjemmefra.

Hvis du drømmer om at skifte Danmark ud med et liv i den pulserende storby London, så kan vi hos Flyttefirma Sjælland med garanti hjælpe dig. I mere end 20 år har vi således hjulpet adskillige danskere til såvel London som resten af England. Dette betyder, at vi har kendskab til alle toldregler og nødvendige forsikringer, hvilket i sidste ende er din garanti for en problemfri flytning.

Flyttefirmaet cover flytning til london

Flytning til London og England tur retur med Flyttefirma Sjælland

Vi er et topprofessionelt flyttefirma, der qua vores erfaring ved, hvordan vi nemmest, hurtigst og sikrest flytter dine ejendele til London. I en periode hvor du formentlig har meget at tænke på, så er det alfa og omega, at du har valgt et flyttefirma med styr på sagerne. Vi er medlem af DMF, Dansk Møbeltransport Forening, hvilket sætter en tyk streg under vores professionalisme. Herudover så foregår al betaling via vores Dankort-terminaler, hvilket er et vidnesbyrd om, at alt foregår efter bogen. Dette betyder desuden, at du altid får en gyldig kvittering efter endt flytning.

Lyder vi som et flyttefirma for dig? Så tøv ikke med at udfylde vores online tilbudsformular, hvor du kan få et helt gratis og uforpligtende tilbud på din flytning til London. Ved at få et skræddersyet tilbud, så kan du være sikker på, at du ikke betaler for meget for din flytning. Ud fra forhold såsom afhentningsadresse, ny bopælsadresse i London samt mængden af indbo du skal have flyttet, så kan vi udregne et meget præcist tilbud, der ikke vil variere meget fra den endelige slutpris. Du får selvfølgelig det hele sendt per e-mail, således du i ro og mag kan nærstudere tilbuddet, inden du bestemmer dig.

Sådan hjælper vi dig godt fra start

Som kunde hos Flyttefirma Sjælland er du garanteret en god oplevelse, da vi altid sørger godt for vores kunder. Derfor tilbyder vi altid dig gratis flyttekasser i forbindelse med en flytning, uagtet størrelsen herpå. Det vil med andre ord sige, at vi forsyner dig med præcis den mængde flyttekasser du har brug for, uanset om der er tale om 5 styks eller 100 styks.

Med vores gratis flyttekasser er du sikret en god start på din flytning! Når vi siger gratis, så mener vi selvfølgelig 100 % gratis; der er med andre ord ingen skjulte gebyrer eller depositum. Når vi har fragtet flyttekasserne samt dine møbler til London, så får du oven i købet lov til at beholde kasserne, således du allerede har dem klar, når/hvis du ønsker at flytte tilbage til Danmark engang i fremtiden.

Udover vores gratis flyttekasser så får du naturligvis også adgang til fri afbenyttelse af flyttetæpper og lignende, som gør flytningen langt mere overskuelig. Flyttetæpper er ideelle til lidt større møbler og elektronik, som ellers er meget udsatte under transport. Ved at pakke bordpladen og fjernsynet godt ind i tæpper samt spænde dem forsvarligt fast på lastbilen, så kan vi garantere at de kommer sikkert frem til din nye adresse i London.

Flytning ved London
Flytning til Grækenland

Når du flytter i samarbejde med Flyttefirma Sjælland, så er transporten naturligvis en væsentlig del af flytningen – særligt når du skal flytte til London eller et andet sted udenfor landets grænser, da dette ofte er en noget længere tur, der selvsagt gør dit indbo mere udsat. Derfor er det vigtigt, at du vælger et flyttefirma, som du stoler på. Hos Flyttefirma Sjælland har vi meget få skadessager, hvilket blandt andet skyldes, at vi altid går professionelt og omhyggeligt til værks. Desuden dobbelttjekker vi altid, at alt er som det skal være inden afgang.

Selve transporten foregår langt hen ad vejen med vores topmoderne Mercedes lastbiler, der på mange måder er ’one of a kind’ indenfor branchen. Således er lastbilerne udstyret med det nyeste sikkerhedsudstyr samt teknologi, der gør dem til den med afstand mest sikre måde at fragte indbo på. Særligt over længere distancer, hvor netop sikkerheden er meget afgørende, så er dette alfa og omega.

Inde på selve ladet, hvor vi har såvel dine flyttekasser som andre møbler stående, er det hele betrukket med filt samt spændt forsvarligt fast på 6 spænderækker. Under ladet kører lastbilerne på flere lag af luftpuder, der går ind og yder en aktiv støtte, hvis der er huller eller lignende i vejen. Her skiller vores lastbiler sig ud fra mængden, da de fleste lastbiler beregnet til transport af inventar kører på traditionelle bladfjedre. Luftpuderne yder en mere aktiv support, der for alvor kommer til udtryk, når lastbilen udsættes for ujævnheder som for eksempel ved huller i vejen eller andre forhold, der er umulige at tage højde for.

Rent teknologisk så er lastbilerne udstyret med det nyeste GPS-system samt automatisk bremsesensor; på denne måde kan vi altid overholde deadlines, ligesom lastbilerne bremser automatisk, hvis en forankørende laver en pludselig opbremsning på motorvejen eller den manuelle bremse på den ene eller anden måde er ude af funktion.

Som sagt foregår det meste af turen til London på vores Mercedes lastbil; det er dog umuligt at fragte det på denne måde hele vejen. Danmark og England er nemlig adskilt af vand, hvorfor vi enten skal have læsset indboet over på et fragtskib eller igennem den 35 kilometer lange Eurotunnel. Du har selvfølgelig indflydelse på dette valg; dog siger vores erfaring, at 9 ud af 10 vælger at få deres indbo fragtet igennem Eurotunnelen – derfor anbefaler vi også dette i langt de fleste tilfælde, da det er både hurtigere og billigere for dig.

Uanset hvilken løsning vi finder til dig, så er vi naturligvis behjælpelige. Dette gælder også ved booking af plads på fragtskib og lignende, hvor vi står klar med en hjælpende hånd, da det kan være ret uoverskueligt for enkeltpersoner at klare denne del.

Vores medarbejder pakker altid alting i flyttekasser og sørger for glas kommer i speciel designet glas holdere i flyttekasserne.[/caption]At flytte med Flyttefirma Sjælland er ikke ’kun’ ensbetydende med sikker transport fra A til B. Vi er således meget mere end et transportfirma – derfor tilbyder vi for eksempel også dig hjælp med såvel ned- som udpakning af dine ejendele.

Til dette formål har vi ansat flere professionelle pakmestre, der kan komme og hjælpe dig med nedpakningen på din adresse. Når du skal flytte til London, så har du formentlig allerede mange praktiske ting at tænke på; derfor kan dette være en kærkommen hjælp i en stresset tid. Ved at få hjælp af vores pakmestre, så sparer du både tid og besvær, ligesom vi pakker enormt effektivt og forsvarligt – derfor vinder du altså mange gange på den lange bane, når du får hjælp til nedpakningen herhjemme i Danmark af vores professionelle pakmestre.

Ikke nok med at vores mandskab går professionelt og omhyggeligt til værks, så har vi også investeret i alskens udstyr, der gør det hele nemmere og mere forsvarligt. Her er der blandt andet tale om en praktisk flyttelift, som er en særlig stor hjælp, hvis du bor i en lejlighed i et etagebyggeri, hvor trappeopgangen ellers gør det næsten umuligt at flytte store møbler og lignende ned. Her går vores flyttelift ind og hjælper til; i kraft af sin fleksibilitet, så kan liften endda bane sig vej ind i alle baggårde – selv i indre København! Herudover har vi også flere ergonomiske sækkevogne til rådighed.

Vores udstyr kan naturligvis også medbringes til London, hvis du ønsker hjælp med udpakningen igen. London kan være lidt besværlig at flytte til rent praktisk, da byen er kendt for sine smalle gader og stræder. Derfor vælger de fleste at få hjælp til udpakningen, da det trods alt gør, at du falder væsentligt hurtigere på plads i de nye omgivelser. Vi kan sagtens tage os af de større møbler, imens du pakker flyttekasser og lignende ud i dit eget tempo.

En flytning til London, eller en hvilken som helst anden storby i Europa, bliver kort sagt markant nemmere, hvis du får hjælp til ned- og udpakning. Vi sparer dig både tid og besvær, ligesom vores effektive nedpakning også sparer os plads på lastbilen, hvilket i sidste ende gør din flytning billigere.

Hos Flyttefirma Sjælland har vi Danmarks største opbevaringslager på hele 4000 m2 placeret blot 15-20 minutters kørsel fra København i Hedehusene. Hvis du flytter til London, så er det formentlig ikke nødvendigt at slæbe alle dine ting med. Vores erfaring siger, at langt de fleste vælger, at lade dele af deres indbo stå herhjemme, imens de bor i udlandet i en kortere eller længere periode. Her kan vi selvsagt være behjælpelige, da vores lager er gearet til alt lige fra enkelte flyttekasser til hele lastbiler med møbler og elektronik – ingen opbevaringsopgave er for stor eller lille for os!

Ikke nok med at vi har Danmarks største lager, så er det også ét af de med afstand mest sikre. Vi har således udstyret hele lageret med videoovervågning, der varetages af vagtfirmaet Dansikring. Dette betyder i praksis at alle rum, depoter og gange er overvåget 24 timer i døgnet året rundt. Ydermere så er bygningerne udvendigt indhegnet samt udstyret med store spotlys og højlydte alarmer, der vækker halvdelen af den omkringliggende by, hvis uvedkommende skulle forsøge at tvinge sig adgang.

Inde på selve lageret er der desuden opvarmet alle årets dage, hvorfor du sagtens kan have elektronik og andre skrøbelige møbler stående, imens du bor i London.

Selvom vores opbevaring er helt suveræn rent kvalitetsmæssigt, så er vi ikke dyrere end et self-storage lager i København. Dette kan du ved selvsyn se, hvis du indhenter et uforpligtende tilbud på din opbevaring via vores tilbudsformular. I tilbuddet kan du se alle priserne sort på hvidt, hvorefter du kan sammenligne med andre lignende løsninger. Prisen på din opmagasinering beregnes ud fra mængden af indbo; det vil sige, at desto bedre dit indbo er pakket ned, desto billigere bliver det at få opbevaret. Vi filmer alle flyttekasser på paller, imens større møbler og elektronik opbevares i møbelcontainere – dette er den mest pladsbesparende måde at opbevare på, hvorfor du får den absolut skarpeste pris, uagtet mængden af indbo.

Den første løbende måned er desuden altid gratis, ligesom vi også opbevarer dine ting gratis i en periode, hvis du skal vente på en afgang til London.

London er på mange måder en helt fantastisk by, som man sjældent nøjes med at besøge én gang. Byen er en af verdens førende indenfor finans og kultur, hvor man ikke finder et lignende hovedsæde i Europa. Derfor er jobmulighederne nærmest uanede, uanset om man drømmer om at blive forretningsmand, bartender eller kok. Faktisk er byen én af de byer i verden med størst økonomisk vækst, hvilket selvsagt også er én af grundene til at byen er Europas mest populære turistmål.

Netop muligheden for at arbejde i et nyt land er grunden til at mange vælger England og i særdeleshed London som ny hjemby. Som vi kort var inde på øverst, så minder Storbritannien nemlig om Danmark – der er med andre ord ikke de store sproglige eller kulturelle barriere, som man finder længere sydpå. Derfor er det en ideel by at drage på eventyr i, hvis man er blevet træt af livet herhjemme og gerne vil opleve noget nyt og interessant.

Der bor lidt over 8,5 millioner mennesker i Londons byområde, der dog har en metropolregion på yderligere 4-5 millioner mennesker. Det er altså en noget større by, end noget vi kender fra herhjemme. Befolkningsmæssigt findes der mange folkeslag og kulturer i byen, ligesom der tales over 300 sprog indenfor byens grænser.

Foruden ovenstående så er London i høj grad også kendt for deres lufthavne, som gør byen til det største luftfartscentrum i hele verden. Det er særligt Heathrow, der tæller op i statistikken her, eftersom denne lufthavn har flere passagerer end nogen anden.

Hvis du ønsker, at flytte til London for at søge arbejde, så skal du ikke have styr på nogle specielle papirer eller lignende. England er selvsagt medlem af EU, hvorfor det er nemt at tage til landet og søge arbejde for danske statsborgere. Det er desuden kun, hvis du er udeboende i mere end 6 måneder, at du skal melde din flytning herhjemme.

Facts om London:

  • Indbyggertal: 8,5 millioner
  • Metroregion: 12-14 millioner
  • Areal: 2,6 km2

En flytning til London står højt på manges ønskeliste – har du fået mod på at starte dit nye liv i London efter at have læst med her? Så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi står altid klar med et uforpligtende tilbud på din flytning til England. Det eneste vi skal bruge er din nuværende adresse, fremtidig adresse samt den mængde af indbo du skal have flyttet – herefter kan vi qua vores erfaring udregne et meget præcist tilbud, der ikke vil variere meget fra den endelige pris. Tilbuddet bliver sendt direkte til din mailboks, hvor du i ro og mag kan se sort på hvidt, hvad du betaler for.

Har du efterhånden fundet ud af, at vi er det helt rigtige flyttefirma til at varetage din privatflytning? Så kan du nemt og bekvemt komme videre i processen ved at indhente et helt gratis og uforpligtende tilbud på netop din flytning via vores online tilbudsformular. Vi har gjort det nemt for dig, da vi ikke ønsker, at du ’binder’ dig op på noget, inden du har set prisen sort på hvidt. Derfor kan du med fordel udfylde vores tilbudsformular, hvorefter vi sender dig et gratis og uforpligtende tilbud på e-mail. Tilbuddet kan du herefter læse igennem i ro og mag, hvorefter du kan vende tilbage, hvis det stemmer overens med dine forventninger.

Qua vores erfaring kan vi give et meget præcist tilbud, der blot vil variere 10-15 % fra den endelige slutpris. Det er som sagt helt uforpligtende – det eneste du skal gøre er at oplyse lidt forskellig information omkring flytningen, som vi kan skræddersy et tilbud ud fra.

Scroll to Top