Flytning til Berlin

Har du fået nyt arbejde i Berlin eller overvejer du at flytte til den tyske hovedstad i uddannelsesøjemed? Uanset hvad der lægger til grund for din interesse i Tyskland og Berlin, så kan vi hos Flyttefirma Sjælland hjælpe dig med en problemfri flytning til Berlin, som af mange regnes som én af Europas absolut mest attraktive byer.

Hos Flyttefirma Sjælland er det dig og dine behov, der er i centrum. Dette ses igennem hele flytteforløbet, hvor vi står standby for dig nærmest døgnet rundt, ligesom vi kan hjælpe med både store og små opgaver. Allerede fra start af vil du blive guidet og vejledt, således du på intet tidspunkt føler dig overladt til dig selv. Det er vigtigt for os at yde en højere service end du forventer; dette kommer til udtryk i alle facetter af flytningen, hvor vi blandt andet tilbyder hjælp med ned- og udpakning samt transporterer dit indbo sikkert fra A til B.

Flyttefirmaet cover Flytning til Berlin

Flytning til Berlin

Mange danskere har i de senere år taget springet, og valgt at hive teltpælene op herhjemme for i stedet at starte et nyt liv i Berlin. Som én af de vigtigste byer rent kulturelt og politisk i Europa samt høje uddannelsesniveau, så er Berlin et oplagt sted for danskere, der har lyst til at prøve kræfter med et nyt land. Arbejdsmulighederne er således gode, ligesom man som studerende bliver præsenteret for nogle af de absolut bedste universiteter og forskningscentre i verden.

Kunne Berlin være et godt match med dig? Så skal du endelig ikke tøve med at tage kontakt til os. Ved at udfylde vores online tilbudsformular, så kan du indenfor ganske få timer se, hvad det vil koste at flytte til Berlin. Vi udregner således et uforpligtende og gratis tilbud til dig, som du i ro og mag kan nærstudere hjemme foran computeren. Dette giver dig mulighed for at tage en selvstændig beslutning, fremfor at blive presset ud i noget – vi forventer nemlig ikke svar samme dag eller dagen efter, men giver dig i stedet den tid, som du har brug for. Det er som sagt helt gratis og uforpligtende at indhente et tilbud; vi forsøger i øvrigt at besvare alle henvendelser samme dag, som vi modtager dem.

Transporten til Berlin foregår på nogenlunde samme måde, som hvis vi skulle fragte dit indbo indenfor landets grænser – eneste forskel er i princippet distancen. Når du har valgt os som dit flyttefirma, så kommer vi forbi din adresse med vores topmoderne Mercedes lastbiler, hvorpå vi spænder alle dine ting forsvarligt og sikkert fast.

Vores lastbiler gør os i stand til at fragte indbo sikkert over såvel korte som lange distancer, hvilket naturligvis er et stort plus. Fragtdelen er en væsentlig del af din flytning, hvorfor det er vigtigt, at du vælger et flyttefirma, der har styr på denne del.

Vi kan garantere for dine ejendeles sikkerhed, eftersom lastbilerne blandt andet er betrukket med filt på ladet samt udstyret med hele 6 spænderækker. På denne måde så står alting sikkert spændt fast, imens små rystelser aldrig udvikler sig til noget alvorligt grundet filten. Ydermere så kører lastbilerne på flere lag af luftpuder, der går ind og yder en aktiv støtte, når/hvis lastbilen kører over huller eller oplever andre ujævnheder ude på vejene. Her skiller vores Mercedes lastbiler sig markant ud fra andre flyttefirmaers lastbiler, som kører på traditionelle bladfjedre.

Foruden selve sikkerheden inde på ladet, så er lastbilerne også udstyret med det nyeste indenfor teknologiens verden, hvilket selvsagt også bidrager til den problemfrie transport til Berlin. Vi har for eksempel investeret i det nyeste GPS system samt automatisk bremsesensor, der gør os i stand til at sikre dit indbo under hele turen, selv hvis der skulle opstå uforudsete forhindringer undervejs.

Alt dette betyder, at vi kan garantere dig en smertefri transport af dit indbo til Berlin. Vores antal af skadessager er nærmest ikke eksisterende, hvilket udover ovenstående skyldes vores professionelle tilgang til tingene. Vi passer på dine ejendele, som var de vores egne, hvilket selvsagt gør os til et oplagt valg. Dette kan du ved selvsyn se her på hjemmesiden, hvor vi har mere end 5000 positive anmeldelser. Hvis uheldet imod forventning skulle være ude, så løber vi selvfølgelig ikke fra vores ansvar. Derfor har vi blandt andet indgået en samarbejdsaftale med ét af Danmarks største møbelsnedkerier, hvor vi reparerer skader på dine møbler kvit og frit.

Du får naturligvis tid og lov til at tjekke, at alt er som det skal være, inden du betaler og vi kører videre!

Ved at vælge os som dit flyttefirma, så bliver der ikke ’kun’ sørget for en sikker transport fra Danmark til Berlin. Vi ønsker, at give dig en totaloplevelse, hvor du bliver tilbudt hjælp til både ned- og udpakning af dine ting. I en tid hvor du formentlig har meget praktisk at tænke på, så kan dette være en kærkommen hjælp. Vi har ansat flere professionelle pakmestre, der qua mange års erfaring ved, hvordan man mest effektivt og forsvarligt pakker både små og store mængder ned.

Du går altså ikke på kompromis med sikkerheden, bare fordi vi tager os af nedpakningen, tværtimod. Vi benytter naturligvis specielle flyttekasser til glas og andre ejendele af høj værdi, ligesom elekronik, bordplader og andre overflade pakkes forsvarligt ind i flyttetæpper.

Selve sikkerheden er altså helt i top; det samme gør sig gældende for effektiviteten. Når vores pakmestre nedpakker dine ting, så bliver det som regel gjort op til 70 % mere effektivt – det betyder kort sagt, at dine ting fylder mindre, hvilket i sidste ende gør transporten billigere. Herudover er det også en fordel, hvis du skal have opbevaret noget af dit indbo, imens du bor i Berlin. De fleste opbevaringslagre, inklusiv vores eget, beregner således prisen ud fra mængden af indbo.

Vi har fornylig investeret i nyt og innovativt flytteudstyr, der gør hele denne del af flytningen nemmere og mere overskuelig. De fleste frygter nok at skulle løfte sengen, sofaen eller det tunge spisebord ned fra 1., 2. eller 3. sal – derfor har vi indkøbt en praktisk flyttelift, der nemt og hurtigt flytter møblerne fra høje etager og ned på jorden. Vores flyttelift er enormt fleksibel og kan komme ind i stort set alle baggårde – selv i indre København – derfor behøves du ikke frygte, om den nu også kan hjælpe med din flytning eller ej. Foruden flytteliften har vi også investeret i flere ergonomiske sækkevogne.

Som sagt står vores pakmestre samt innovative udstyr til din rådighed i forbindelse med nedpakningen af huset eller lejligheden herhjemme. Måske endnu mere nyttigt er dog, at vi også kan være behjælpelige med den samme service i Berlin, når det kommer til udpakningen på din nye adresse. Berlin er en storby, så hvis du skal flytte ind i bymidten, så kan det være særligt rart, at have et hold af professionelle flyttemænd med, der kan sørge for, at dine ting hurtigt kommer på plads i lejligheden eller huset. Vi medbringer naturligvis vores udstyr til Berlin, hvis omstændighederne omkring din flytning kræver det!

Ikke nok med at vi kan være behjælpelige med ovenstående, så får du også en skarp pris på vores opbevaringsløsning, hvor vi på Danmarks største opbevaringslager kan opbevare alt lige fra et par flyttekasser til hele containere med møbler og inventar. Ingen opgave er med andre ord for stor eller lille for os, tværtimod.

Som sagt har vi Danmarks største lager på hele 4000 m2, hvor der er rigeligt med plads til dit indbo. Lageret er beliggende ved motorvejsafkørsel 8 i Hedehusene blot 15-20 minutters kørsel fra København. Dermed er det nemt at nå rent logistisk, uagtet om du kommer i personbil, bil med trailer eller lastbil.

Som med alt andet vi foretager os, så er vores opbevaringsservice med dig og dine behov i førersædet. Derfor forsøger vi ikke kun at være bedst, men også at være billigst. Dette lyder ikke umiddelbart som en sandsynlig kombination, men faktisk er det lykkes for os langt hen ad vejen. Selvom vi har investeret i alverdens sikkerhedsudstyr og lagerstyringssystemer, så er vi nemlig stadig yderst konkurrencedygtige på prisen. Vi har for eksempel flere kunder, der tidligere har haft deres indbo opbevaret på et self-storage lager i København, men i dag har den samme mængde stående hos os til den halve pris.

Prisen kan du ved selvsyn se nærmere på, eftersom vi har gjort det nemt, gratis og uforpligtende at indhente et tilbud på din opbevaring direkte via vores hjemmeside. Du skal blot udfylde en online tilbudsformular, hvorefter vi vender tilbage på mail indenfor få timer.

Selvom prisen selvfølgelig spiller en stor rolle, så er ’kvaliteten’ også værd at berøre. Således nytter det ikke noget, at du konstant skal gå og være nervøs for dine tings sikkerhed, imens du bor i Berlin. Derfor har vi som sagt investeret i nyt sikkerhedsudstyr, der hele tiden følger tidens udvikling. Vi har blandt andet videoovervågning døgnet rundt af selv de mindste gange og depoter. Vores overvågning varetages af vagtfirmaet Dansikring, der har døgnbemanding ved skærmene året rundt. Herudover har vi sat en stor indhegning op omkring hele grunden, ligesom vi har opsat store spotlys og højlydte alarmer udendørs, der holder uvedkommende gæster for døren. Inde på selve lageret sørger vi for, at dine flyttekasser bliver filmet på paller og møbler samt elekronik placeret i møbelcontainere. Vores lager er som ét af de få opvarmet året rundt, hvorfor du sagtens kan have elektronik og dets lignende stående selv i længere perioder.

I samme øjeblik som vi får dine ejendele ind på vores lager, så bliver det naturligvis opmærket, registreret og sorteret, således vi altid kan finde det hurtigt frem igen.

Vi kan være behjælpelige med transport til Berlin, opmagasinering herhjemme samt ned- og udpakning af dine ejendele. At tage beslutningen om at drage på et udlandseventyr er du dog alene om at træffe. Hvis du ikke allerede har bestemt dig, så vil vi herunder kigge lidt nærmere på byen Berlin, således du ved, hvad du kan forvente dig af den populære hovedstad.

Alle der har været i Berlin én gang, vil højst sandsynlig vende tilbage til den sagnomspundne by igen og igen. Således fanger byen hver og en med dens kultur, mangfoldighed og ikke mindst interessante historie. Herudover er Berlin hovedstad i Tyskland, der som ét af verdens absolutte omdrejningspunkter rent økonomisk også er interessant i arbejdsøjemed. Læg hertil at byen er spækket med kompetente universiteter og forskningscentre – så har du lige pludselig en cocktail, der tiltaler alle.

Berlin er på mange måder en by for alle; immigranter har altid været velkomne i Berlin, hvilket også kan ses i gadebilledet den dag i dag, hvilket blandt andet understreges af at der bor op imod 200.000 tyrkere i bydelen Kreuzberg. I alt bor der godt og vel 3,5 millioner mennesker i selve byen, imens metropolregionen (inklusiv dele af Brandenburg) har omkring 4,5 millioner indbyggere.

Berlin består af mange forskellige bydele, der alle hver især har noget at byde på. Derfor er det en enorm spændende by at udforske, hvilket du formentlig selv vil bruge meget af din første tid i byen på.

Har du efterhånden fundet ud af, at vi er det helt rigtige flyttefirma til at varetage din privatflytning? Så kan du nemt og bekvemt komme videre i processen ved at indhente et helt gratis og uforpligtende tilbud på netop din flytning via vores online tilbudsformular. Vi har gjort det nemt for dig, da vi ikke ønsker, at du ’binder’ dig op på noget, inden du har set prisen sort på hvidt. Derfor kan du med fordel udfylde vores tilbudsformular, hvorefter vi sender dig et gratis og uforpligtende tilbud på e-mail. Tilbuddet kan du herefter læse igennem i ro og mag, hvorefter du kan vende tilbage, hvis det stemmer overens med dine forventninger.

Qua vores erfaring kan vi give et meget præcist tilbud, der blot vil variere 10-15 % fra den endelige slutpris. Det er som sagt helt uforpligtende – det eneste du skal gøre er at oplyse lidt forskellig information omkring flytningen, som vi kan skræddersy et tilbud ud fra.

Flytning til Berlin
Flyttevogn
Scroll to Top