Flytning til Portugal med Flyttefirma Sjælland som professionel flyttepartner

Står du og familien foran en snarlig flytning til Portugal? Så bør du læse med her, hvor vi vil kigge nærmere på, hvorfor du skal vælge Flyttefirma Sjælland som din flyttepartner, når turen går til det varme land i Sydeuropa. Vi kan således klare din flytning til UG, hvilket i høj grad skyldes vores mange års erfaring med udlandsflytninger. I mere end 20 år har vi nemlig hjulpet danskere til det store udland, hvor vi blandt andet har foretaget flytninger til Spanien, Norge, Grækenland og altså også Portugal.

Vores erfaring kommer jer til gode, eftersom vi har stået ansigt til ansigt med alle tænkelige udfordringer førhen. Derfor er vi enormt godt rustet, uagtet om du ’bare’ skal have flyttet et par flyttekasser eller en hel lastbil med møbler. Det er nærmest kun din fantasi, der sætter grænser. Vores topprofessionelle flyttemænd tager således alle opgaver med et smil på læben og det samme engagement, som kendertegner hele vores flyttefirma.

Flyttefirmaet cover flytning til portugal
Flytning til Portugal

Flytning til Portugal med Flyttefirma Sjælland som professionel flyttepartner

At flytte til udlandet kan være en besværlig proces for dig, da du formentlig står med en masse formaliteter og praktiske overvejelser. Ubesvarede spørgsmål som hvor børnene skal gå i skole og hvor du skal arbejde hober sig hurtigt op. Derfor er det vigtigt, at have tilknyttet et flyttefirma, der har styr på stort og småt. Hos Flyttefirma Sjælland mener vi, at vi er det oplagte valg, eftersom vi ikke ’bare’ fragter dit indbo sikkert fra Danmark til Portugal, men også tilbyder vores hjælp i forbindelse med mange andre praktiske opgaver. Dette inkluderer blandt andet hjælp til nedpakning af dit bohave, hvor vores professionelle pakmestre står klar med en hjælpende hånd, hvis du har behov for det. Desuden har vi styr på alt det praktiske, hvorfor vi også kan være behjælpelige her.

Har du lyst til at høre mere om vores førsteklasses flytteservice? Så kan du nemt og bekvemt indhente et uforpligtende tilbud via vores online tilbudsformular. Det tager ikke mange minutter at udfylde formularen, hvorefter vi indenfor kort tid vender tilbage med et tilbud på mail. Dette tilbud kan du altid vende tilbage til, hvorfor du sagtens kan indhente tilbuddet i dag, selvom du først skal flytte om et halvt år. Vi klarer altid tilbudsdelen via e-mail, således der ikke opstår forvirring omkring aftalens vilkår senere i forløbet. Det er altså udelukkende for din egen sikkerheds skyld – hvis du har spørgsmål, så er du dog mere end velkommen til at ringe til os på 50 99 99 99.

Som en del af den samlede pakke, når du er kunde hos Flyttefirma Sjælland, så hjælper vi dig godt fra land, ved at tilbyde dig gratis flyttekasser til dit indbo. På denne måde kan du spare flere tusinde kroner, da vi giver dig kasserne kvit og frit – ingen depositum eller skjulte gebyrer. Flyttekasserne kan du få lov til at beholde efter flytningen, hvorfor du også har dem næste gang, du skal flytte.

Udover flyttekasser så får du også adgang til fri afbenyttelse af vores flyttetæpper, der forebygger skader og skavanker på møbler og lignende. En gennemsnitlig mængde bohave vil ofte inkludere brug af mere end 100 flyttetæpper, hvorfor du altså også på dette punkt kan spare mange penge samt forebygge irriterende ridser på dine møbler.

Som sagt tilbyder vi også at hjælpe med nedpakningen af dit indbo, hvis du føler, at du allerede har nok at se til. Selve nedpakningen behøves ikke tage lang tid, hvis du får hjælp af vores professionelle pakmestre, der i mange tilfælde kan pakke dit indbo op til 70 % mere effektivt ned. Der er flere fordele forbundet med dette; først og fremmest bliver det billigere at opmagasinere de ting, som du ikke nødvendigvis har i sinde at flytte med til Portugal. Herudover så sparer det også plads på lastbilen, hvilket i sidste ende munder ud i en billigere regning for dig.

Hvis du har behov for at få opbevaret dit indbo, enten dele af det eller det hele, så står vi naturligvis også klar med et godt tilbud på dette. Vi opmagasinere altid gratis for vores kunder i en kortere periode, hvis du for eksempel venter på en afgang til Portugal. Herudover så kan vi også opbevare det på en mere permanent aftale – det kan du også hente et helt uforpligtende tilbud på her på siden.

Vores lager er Danmarks største af sin slags på hele 4000 m2. Sikkerheden er helt i top, ligesom vi har investeret i det nyeste teknologi indenfor lagerstyring, som gør det nemt at have et konstant overblik. Med hensyn til sikkerheden så har vi blandt andet sørget for videoovervågning 24 timer i døgnet, tyverisikring samt opvarmning. Sidstnævnte betyder, at du sagtens kan opbevare elektronik og lignende hos os, da vi gerne betaler lidt ekstra på varmeregningen, for at dine ting står mere forsvarligt. Selvom vores lager er topsikret, moderne og ikke mindst centralt placeret på Sjælland, så er prisen ikke højere end hos self-storage depoter og andre opbevaringslagre. Faktisk har vi oplevet flere kunder, der tidligere har haft opbevaret deres indbo til 2000 kroner i måneden, men i dag har den samme mængde stående hos os til under 1000 kroner.

Du kan som sagt indhente et helt gratis og uforpligtende tilbud på opbevaring her på hjemmesiden, hvis du ønsker, at høre nærmere om dette.

Der er ingen tvivl om, at dig og dit indbo er i trygge hænder hos Flyttefirma Sjælland. Således er det vores førsteprioritet, at sørge for at dit bohave kommer sikkert frem til Portugal. Derfor har vi fornylig investeret i branchens bedste lastbiler af mærket Mercedes, hvor dit indbo står forsvarligt under hele turen.

Mercedes lastbilerne kører for eksempel på luftpuder, der aktivt afviser stød fra huller i vejen. Herudover er de udstyret med den nyeste teknologi, som blandt andet betyder, at de bremser automatisk, hvis en forankørende laver en pludselig opbremsning. Inde på selve ladet er lastbilerne udstyret med 6 spænderækker samt betrukket med filt, således dine ting står godt spændt fast.

Der er mange kilometer til Portugal; derfor er det selvfølgelig også bare endnu et plus at lastbilerne kører langt på literen, hvis vi sammenligner med konkurrenterne. Dette er med til at underbygge vores grønne profil – vi fragter ikke bare dit indbo sikkert frem, men gør det også med miljøet for øje. Der er ingen grund til at forurene mere end højst nødvendigt, hvorfor det er meget vigtigt for os, at bilerne ikke udleder unødvendigt meget CO2.

Med os som din flyttepartner, så er du garanteret en god flytteoplevelse. Vi har som sagt masser af erfaring med flytninger til Portugal, hvorfor vi med sikkerhed kan hjælpe dig til rette i dit nye hjem. Vores professionelle flyttemænd er branchens bedst-betalte, da vi mener, at tilfredse flyttemænd resultere i en bedre totaloplevelse for dig som kunde. Igennem hele forløbet står vi til rådighed med hjælp og svar på dine spørgsmål, således du på intet tidspunkt føler dig overladt til dig selv.

Ikke nok med at vi tager imod alle opgaver med et smil, så sørger vi også for det samme engagement, uanset om der er tale om en privatflytning eller en stor erhvervsflytning. Når vi hjælper med nedpakningen af dine ting, så medbringer vi naturligvis vores topmoderne udstyr, hvis omstændighederne kræver det. Vi har blandt andet investeret i en flyttelift samt flere ergonomiske sækkevogne, der gør det nemt og mere overskueligt at flytte møbler ned fra etagebyggerier. Vi sparer dermed os selv og dig for en masse løft og besvær; at vi bruger mindre tid betyder oven i købet, at din samlede regning bliver lavere i sidste ende. Mange bliver overrasket, når vi klarer nedpakningen af en hel lejlighed på bare 2-3 timer, hvor folk på forhånd har sat en hel dag af til det.

Som medlem af DMF, Dansk Møbeltransport Forening, så kan du være sikker på, at alt foregår efter bogen, når du har tilknyttet os som din samarbejdspartner. Hos os tolerer vi på ingen måde ’sort arbejde’, men klarer derimod selve betalingen via vores dankort-terminal, som altid medbringes. Hvis der er problemer med forbindelsen, så godtager vi også en direkte bankoverførsel. Selve betalingsdelen tager vi hånd om, når du har tjekket at møbler og inventar er intakt efter transporten.

Hvis uheldet imod forventning skulle være ude, så har vi indgået et samarbejde med ét af Danmarks største møbelsnedkerier, hvor vi sørger for at dine ting bliver repareret kvit og frit. Heldigvis forebygges langt de fleste skader og skavanker, eftersom vi altid pakker dit bohave forsvarligt ned samt spænder det godt fast på lastbilen. Hvis uheldet skulle være ude, så løber vi dog ikke fra vores ansvar, men sørger derimod for at du får dine ting repareret på vores regning.

Som dansk statsborger kan du frit rejse til Portugal og tage arbejde i landet. Dette skyldes at landet er medlem af EU, hvor arbejdskraften har fri bevægelighed – så længe du er i besiddelse af et gyldigt dansk pas, så går det hele som en leg. De første 3 måneder kan du opholde dig i landet uden at foretage dig yderligere praktisk.

Hvis du skal bo og arbejde i Portugal i en længere periode, så skal du dog ansøge om opholdstilladelse hos det portugisiske fremmedpoliti. Det er vigtigt, at du ansøger inden de 3 måneder er gået. Når du ansøger om opholdstilladelse, skal der desuden vedlægges en begrundelse for opholdet, hvilket kan være i form af en arbejdskontrakt eller et bevis for tilmeldelse på studie.

Hvorfor flytter danskere til Portugal?
Mange danskere flytter til Portugal på grund af det behagelige klima samt de milde beskatninger. Skattesystemet i Portugal er progressivt præcis som herhjemme – det vil sige, at jo mere du tjener, jo mere skal du betale i skat. Satsen for den laveste indkomst er helt nede på 14,5 %, imens skattesatsen er på 48 %, hvis du tjener mere end 80.000 euro om året. De fleste danskere vil blive beskattet med omkring 35 %, hvis man tager udgangspunkt i en almindelig dansk løn.

Selskabsskatten er som hovedregel 25 %. Efter den økonomiske krise er landets skattesatser steget, men der er stadig store besparelser på madvarer og lignende kontra herhjemme, hvorfor dit rådighedsbeløb er markant mere gunstigt i Portugal. Herudover er klimaet noget, der tiltrækker mange danskere, som er trætte af blæst, frostgrader og sne.

Lad os hjælpe med det praktiske
Når man flytter til udlandet, hvad enten det er med Portugal eller et andet land som destination, så er det vigtigt, at man har styr på alt det praktiske. Der er således specielle toldregler og forsikringer fra land til land, hvorfor man bør tilknytte en partner, som man stoler på. Hos Flyttefirma Sjælland har vi som sagt håndteret mange flytninger til Lissabon, Porto og andre byer i Portugal, hvorfor vi med sikkerhed kan hjælpe dig godt på plads.

Vi har naturligvis altid styr på told, forsikringer og lignende.

Portugal har godt og vel 11 millioner indbyggere fordelt på landets 92,391 km2. Landet er beliggende på den Iberiske Halvø, hvor man har grænse til Spanien i nord og øst, imens den vestlige og sydlige del er omgivet af Atlanterhavet. Beliggenheden gør det et oplagt feriemål for folk fra hele verdenen, der nyder godt af solen og landets åbenhed overfor andre landes statsborgere.

Portugal har altid været notorisk kendt for deres avancerede økonomi og høje levestandard, som dog har lidt et knæk efter den økonomiske krise. Ikke desto mindre er det stadig ét af de mest attraktive lande i Europa.

De fleste af landets borgere bor i de store byer ved kysterne. Af store byer kan nævnes hovestaden Lissabon samt Porto, Braga og Setubal. Uanset om du skal flytte til én af disse byer eller en hel femte, så kan vi hos Flyttefirma Sjælland hjælpe dig godt til rette. Vi fragter indbo til hele Portugal, såvel nord som syd, hvorfor du roligt kan kontakte os, hvis du har brug for en hjælpende hånd.

Økonomien i Portugal er bygget op omkring turisme, minedrift og industri. Meget af eksporten omfatter tekstiler, beklædning, fodtøj og kork – desuden er landet kendt for deres fremragende vinproduktion.

Indhent et uforpligtende tilbud på din flytning til Portugal i dag ved hjælp af vores online tilbudsformular. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig og dine ting sikkert frem – derfor bør du vælge os som din flyttepartner.

At indhente et uforpligtende tilbud tager ikke lang tid, da du blot skal udfylde lidt information omkring dig selv, din afhentningsadresse, din mængde af indbo samt leveringsadressen. Hvis du endnu ikke ved, hvor i Portugal du skal bo, så kan du nøjes med at udfylde en cirka destination (hvilket for eksempel kan være den nærmeste by, fx Porto eller Lissabon). Ud fra dette kan vi strikke et skræddersyet tilbud sammen til dig, som blot vil varierer 15-20 % fra den endelige slutpris. Slutprisen kan som sagt varierer lidt, både op og ned fra det tilbud du får sendt på mail, da der også skal tages højde for aktuelle forhold, der kan skifte lidt fra flytning til flytning (og dag til dag for den sags skyld).

Scroll to Top