Professionel flytning af Poolbord med kompentente flyttemænd fra Flyttefirma Sjælland

Hos Flyttefirma Sjælland foretager vi selvfølgelig poolbord flytning. Vi er hos Flyttefirma Sjælland godt klar over, hvor meget et poolbord kan betyde for en person, og varetager derfor altid denne slags opgaver med ekstra omhu. Små skader på poolbordet kan helt ødelægge det, og det er derfor meget vigtigt, at man vælger den rette leverandør til at flytte sit poolbord. Hos Flyttefirma Sjælland har vi stor erfaring med at flytte poolborde, og har faktisk gjort det med succes siden 1990.

Flyttet poolborde siden 1990 og har dermed opnået stor erfaringsgrundlag

Fremgangsmåden, som vi har bibeholdt siden vi i 1990 startede med at flytte poolborde, er simpelthen at skille bordet ad og pakke alle delene ind. På denne måde sikrer vi os, at der ikke sker nogen skade med bordet eller lignende, og derved opnår den mest sikre flytning. Det er naturligvis ikke i vores interesse, at dit poolbord skal lide nogen form for last, og det er også af denne grund, at vi oftest er 2-4 mand, om at løfte den store plade på poolbordet.

Når delene er blevet succesfuldt flyttet, samler vi bordet igen, så det står som det gjorde, da vi begyndte. Det er langt fra første gang, vi skiller et poolbord ad og samler det igen, så det er noget vi har meget stor erfaring med. Denne erfaring er det, der adskiller sig fra vores konkurrenter og det der gør, at vi er det mest sikre valg, hvis man vil have flyttet sit poolbord, uden det lider overlast. Derudover er det vigtigt at pointere, at vi selvfølgelig ikke forlader dig, før vi har tjekket, at bordet står i vatter.

Flyttemænd

Professionel flytning af Poolbord med kompentente flyttemænd fra Flyttefirma Sjælland

Vores procedurer og fremgang ved denne typer opgaver har ændret sig minimalt siden dengang, og det har sikret os en vedvarende succes på dette område. Det er muligt via vores hjemmeside, at gå ind og hente et uforpligtende tilbud på flytning af poolbord, under kategorien tilbud på tunge løft.

Flyttemænd

Poolbord flytning med Flyttefirma Sjælland er en god oplevelse

Vores flyttemænd sørger altid for at have højt humør og det er med til at gøre oplevelsen hos os meget bedre. Vi har i vores virksomhed en målsætning om, at kombinere god kundeappeal med højt humør. Med denne kombination opnår vi et produkt, som vore kunder altid er tilfredse med. Dette afspejler sig også i de anmeldelser vi har fået på såvel Facebook.

Vi tror hos Flyttefirma Sjælland, at tilfredse kunder vender tilbage, og vi har derfor en utrolig stor fokus på, ikke at gå før kunden er tilfreds. Hvis uheldet skulle være ude, og dit poolbord kommer til skade, har vi naturligvis sørget for at få det hele forsikret. Med denne professionelle tilgang til opgaven, sikrer vi vore kunder absolut tryghed, og det er med til at gøre os et betydeligt bedre valg end vore konkurrenter.

Scroll to Top