Professionel flytning af Billardbord med kompetente flyttefolk fra Flyttefirma Sjælland

Hos Flyttefirma Sjælland tilbyder vi professionel flytning af billardborde. Vi har meget stor erfaring på området, og er derfor et naturligt valg, hvis du har et billardbord, der skal flyttes. Igennem Flyttefirma Sjællands lange levetid, har vi flyttet et utal af billardborde, og dette har gjort os til eksperter på området. Dette er en af de ting, der i særdeleshed adskiller os fra vore konkurrenter, som ofte ikke har den samme erfaring, og tilmed også tager højere priser.

Flyttefirmaet cover flytning af Billardbord

Nemt at hente fordelagtige tilbud på flytning af billardbord fra Flyttefirma Sjælland

Alt hvad du som kunde skal gøre, for at sende en henvendelse, er blot at udfylde et lille skema, hvor vi så herefter vil vende tilbage samme dag. Dette er en ydelse, vi er meget stolte af at kunne præsenterer, og vi går derfor meget op i, at udvise en effektivitet allerede i de tidlige faser af flytningen. Det er meget vigtigt, at du i din henvendelse måler eventuelle trapper billardbordet skal op eller ned af, for på den måde at give os lidt bedre information før opgaven begynder. Det ville også være en rigtig god idé, at vedlægge et billede, da mere information som regel vil resulterer i lavere priser hos os.

Flyttemand igang med at se om billardbord er i vater efter flytning.

Professionel flytning af Billardbord med kompetente flyttefolk fra Flyttefirma Sjælland

Hvis du vil se vore priser på flytning af billardbord, er du mere end velkommen til at skrive en henvendelse i tilbud på tunge løft og få et uforpligtet tilbud på tunge løft. På denne måde kan vi lettere finde en pris, da der ikke altid er en fast pris på en ydelse. Det afhænger i lige så høj grad af opgaven, og det er derfor vigtigt for os, at vi kommunikerer meget med kunden, så der ikke opstår nogle misforståelser.

Lang eksistens giver stor erfaring med af flytte billardborde med special teknikker

Da Flyttefirma Sjælland efterhånden har eksisteret i lang tid, har vi igennem tidernes løb, lavet nogle faste procedurer som gør os i stand til, at udføre de mest komplicerede opgaver gnidningsfrit. Disse procedurer gør sig også gældende ved flytning af billardbord og handler primært om, at vi skiller bordet ad, flytter det også til sidst samler det igen. På denne måde, er vi sikre på, at bordets dele ikke kommer til nogen form for skade, og det er naturligvis det vigtigste. Billardbordets dele vil naturligvis blive pakket ind i flyttetæpper og der vil blive taget rigtig god hånd om bordet.

Nok har Flyttefirma Sjælland eksisteret længe, men vi har aldrig haft nogen skader på billardborde, hvilket vidner om, hvilken seriøsitet og professionalisme vores flyttemænd går ind til opgaven med. Det er også vigtigt at pointere, at vi aldrig har haft et billardbord, vi hverken har kunnet skille ad eller samle igen. Det er klart vores lange eksistens har givet os en del erfaring, og vi har derfor haft opgaver med mange forskellige slags billardborde, dette er noget vi kan bruge til hverdag. Derudover stiller vi selvfølgelig gerne bordet i 100 % vatter inden vi går.

Scroll to Top