Indendørs og opvarmet motorcykel opbevaring med overvågning

Flyttefirmaet cover motorcykel opbevaringMotorcykel-Opbevaring
Mange af vores kunder har efterspurgt muligheden for opbevaring af indbo, ejendele såvel som både og motorcykler. Derfor har vi valgt at investere i et stort lagerhotel beliggende i Hedehusene som er 10-20 minutters kørsel fra København. Lagerhotellet er endvidere beliggende sammen med vores Campingvogn opbevaring hos Flyttefirma Sjælland.

Motorcykel opbevaring kan vi sagtens klare på vores lagerhotel, på grund af beliggenheden har vi mulighed for at tilbyde billig opbevaring, hvilket også er tilfældet når vi tilbyder mc opbevaring. Hvis du står med et behov for at få opbevaret din motorcykel, så kan du med fordel benytte dig af vores online tilbudsformular, her får du gratis og uforpligtende et tilbud på hvad din opbevaring vil koste hos Flyttefirma Sjællands lagerhotel.

Vores lager er topmoderne og af høj kvalitet, vi har sørget for at sikkerheden er helt i top så vores kunders ejendele er i sikre hænder. Netop på baggrund af at vi føler det er vigtigt med tillid når man snakker opbevaring af indbo og ejendele, så har vi også sikret os en gennemgribende sikkerhedsservice i forbindelse med vores lagerhotel. Her har vi fået videoovervågning af hele lageret, der er opsat sensorer som opfanger bevægelse på lageret, hvorved der bliver sendt live billeder til en vagtcentral med bemanding 24 timer i døgnet, året rundt. Her har vagtfirmaet der udbyder servicen, mulighed for både at sende eget mandskab til vores lager, samt alarmere politiet hvis dette anses som nødvendigt.

Sikker MC opbevaring giver tryghed og god nattesøvn

Vi ved at det er dig meget på sinde at få MC opbevaring som sikrer din motorcykel bedst muligt, ved at opbevare din mc ved os så er den både placeret sikkert, men samtidig så vil det også minimere vedligeholdelse af maskinen efter vinteren.

Hos Flyttefirma Sjælland er vi meget opmærksomme på at sikre vores kunders tilfredshed, derfor har vi også sat en meget høj standard for vores opbevaring. Ved at have placeret vores lagerhotel i Ringsted, så har vi også sikret dig som kunde i forhold til prisen, hvis vi havde været placeret tættere på København havde prisen på MC opbevaring utvivlsomt været dyrere.

Vi føler det er vigtigt at understrege at vores lagerhotel ikke alene er opbevaring for vores flyttekunder, dette betyder at du har mulighed for at benytte dig af lagerhotellet alene eller i kombination med en flytning, dette betyder også at vi har mulighed for at afhente din motorcykel, men samtidig er det ikke et krav for at du kan benytte dig af vores lagerhotel.

Tryk her for at komme til vores oversigt over ydelser


Vis stort kort