Indendørs og opvarmet campingvogn opbevaring med overvågning

Flyttefirmaet cover campingvogn opbevaringCampingvogn-Opbevaring
Har du brug for opbevaring af én eller flere campingvogne, er du landet det rigtige sted. Vi varetager hos Flyttefirma Sjælland gerne opgaven med opbevaring af din campingvogn til rigtig billige priser, som det ses ved vores andre ekstra servicer. Vi har meget store udendørs arealer uden for vores lager, hvilket gør os i stand til at tilbyde denne ydelse utrolig billigt og med høj sikkerhed. Der er naturligvis hegn og pigtråd rundt om området, hvilket gør, at din campingvogn står sikkert. Vi har varetaget opbevaring af campingvogne i lang tid efterhånden og vi ved, at det vigtigste er, at campingvognen kan stå i sikkerhed.

Derudover spiller prisen naturligvis også en væsentlig rolle i denne sammenhæng og vi har derfor fokuseret på at blive den bedste leverandør – på begge parametre. Denne fokus har båret frugt, og vi tilbyder derfor campingvogn opbevaring til en fornuftig pris pr. måned og ofte en del under vore umiddelbare konkurrenter. Vi kan selvfølgelig ikke forsikre dig, at der er ledige pladser, og det vil derfor være en god idé at tage kontakt til vores kundeservice på telefon 50 99 99 99 og derved høre nærmere. Vi gør selvfølgelig vores bedste for at skabe plads til din campingvogn, men det er desværre ikke geografisk muligt at udvide arealet rundt om vores lager.

Klik her for at læse vores priser på opbevaring af campingvogn

Let adgang og centralt placeret på Sjælland

Hos Flyttefirma Sjælland er vi godt klar over, at det kan være utrolig problematisk at opbevare sin campingvogn væk fra sit hjem, da man er nødsaget til at hente campingvognen før brug. Dette problem har vi hos Flyttefirma Sjælland formået at mindske, da vores lager ligger i centrum af Sjælland, nemlig Hedehusene. På denne måde ligger vi så centralt, at afhentning af campingvognen ikke skulle være noget problem. Derudover sørger vi for, at du som kunde får en nøgle til porten og derfor kan komme ind og hente din campingvogn når det passer dig. Med dette tiltag sørger vi for at skabe let adgang for kunderne, hvilket naturligvis skaber en kæmpe kundeværdi.

Det faktum, at vi ligger så centralt placeret er selvfølgelig også med til, at gøre os hos Flyttefirma Sjælland lidt mere attraktive end vore konkurrenter. Betalingen per måned behøver du heller ikke bekymrer dig om. Vi sørger for at sende giro kort ud hver måned for at lette opbevaringen af din campingvogn for dig. Ved at gøre det på denne måde er du altså fri for at huske på at betale et fast beløb kontant hver måned. Vi ser hos Flyttefirma Sjælland utrolig meget frem til at høre om din campingvogn opbevaring.

Læs mere om opbevaring med Flyttefirma Sjælland her.


Vis stort kort