Flyttefirma Sjælland er Storkøbenhavns fortrukne flyttefirma

Mangler du noget ala’ flyttefirma Storkøbenhavn til at foretage din flytning i Storkøbenhavn, så vil det være oplagt at benytte vores flyttefirma. Vi har stor erfaring med flytninger i indre København, dette gør også at vi har mulighed for at guide dig, både hvad angår størrelse af flyttebil, men samtidig også omkring hvorvidt en flyttelift kan være fordelagtig eksempelvis. Derudover så hjælper vi vores kunder med alt det praktiske inden flytning, lige fra gratis flyttekasser til bobleplast.

Flyttefirmaet cover storkøbenhavn
Møbelopbevaring

Flyttefirma Sjælland er Storkøbenhavns fortrukne flyttefirma

Vi har via vores erfaring styr på alle de praktiske foranstaltninger, dermed kan vi sagtens stå for processen med at indhente tilladelser og lignende. Samtidig så har du både som privatkunde og erhvervskunde en simpel måde at indhente tilbud på, ved at bruge vores online tilbudsformular får du hurtigt og nemt et tilbud på din flytning. Det er selvfølgelig både gratis og uforpligtende at indhente et tilbud på din flytning hos os. Du kan finde erhvervstilbud her, mens privattilbud kan findes ved at følge hrefet.

Vi har flytteliften i vores firma som ingen andre flyttefirmaer i Danmark har. Disse er specielt oplagte til flytninger med begrænset plads, blandt andet har vi Danmarks mindste flyttelift, som samtidig med at den kan løfte op til 250 kg. Er drevet på elektricitet, derved kan den også bruges indendørs. Ved at have udstyr som denne, har vi en særegent mulighed for at tilbyde ekstra værdi til vores kunder – og specielt i Storkøbenhavn hvor flytteliften ofte kan være påkrævede.

Flyttemand igang med nedpakning
Flyttefirma Hillerød

Vi har fornyeligt valgt at lave en investering i et lagerhotel, dette er beliggende i Ringsted og giver vores kunder mulighed for billig opbevaring. Grunden til vi har valgt at købe et lagerhotel, har været da mange af vores kunder har haft behov for opbevaring, som vi tidligere ikke har kunne klare. Dette har også været tilfældet når vi har været ude som et typisk flyttefirma Storkøbenhavn, hvor kunderne har manglet plads til alt indbo.

Vores lagerhotel er ikke alene godt og nyt indrettet, vi har samtidig sørget for at vi kan garantere for sikkerheden. Dette er gjort ved at vi har fået installeret overvågningssystemer, som først og fremmest dækker hele lageret, men samtidig er der opsat bevægelses sensorer som opfanger bevægelse på lageret. Når bevægelse bliver opdaget, så sender vores overvågning live billeder til en vagtcentral med bemanding 24 timer i døgnet, året rundt. Herfra bliver der taget stilling til om politi og vagter skal tilkaldes til lageret.

Vi hjælper gerne med at få din flytning Storkøbenhavn veloverstået hurtigt og problemfrit. Det at foretage flytninger centralt i København er ikke noget der ligger os fjernt, da vi foretager disse hver eneste uge året rundt. Ved at have den rette samling af flyttemænd, som er velmotiverede til hver eneste flytning, da kan vi tilbyde dig en problemfri flytning Storkøbenhavn, hvor fokus er at tilgodese dine behov, og løse opgaven lettest for alle parter. Hvis du vil have et tilbud på din flytning Storkøbenhavn, så kan du udfylde vores tilbudsformular, derefter vil du modtage et svar fra en af vores flyttekonsulenter indenfor 24 timer, det er selvfølgelig både gratis og uforpligtende.

Vi ved ud fra tidligere flytninger i Storkøbenhavn, at mange opgange i etageejendomme kan være utroligt snævre, samtidig med at der oftest er begrænset med adgangsmuligheder til baggårde og lignende, hvor det for det almindelige flyttefirma derfor ikke vil være muligt at komme ind med flyttelift. Vi er dog ikke et almindeligt flyttefirma, det giver sig eksempelvis til udtryk ved vores håndtering af denne type flytninger, hvor vi har mulighed for at komme ind hvor andre ikke kan – vi har nemlig Danmarks mindste flyttelift, som bliver brugt flittigt til flytning Storkøbenhavn af alle typer. Samtidig med at vores flyttelift kan komme ind hvor andre må give op, så har den også den fordel at den er eldreven og derfor ikke er til gene’ for dine omgivelser, som en flyttelift normalt ville være.

Hos Flyttefirma Sjælland, da har vi valgt at investere i eget lagerhotel, da du herved vil have mulighed for at få opbevaret dine ejendele i trygge rammer. Vi oplever ofte at hvis man flytter til Storkøbenhavn, så kan det være at ens nye bolig er mindre end hvad man ellers er vant til, derfor kan der også let være ting i overskud, hvor man har behov for opbevaring – dette har vi nu løsningen på.

Ved at placere vores lagerhotel i Ringsted, så har du dine ejendele tæt på, men alligevel i tilpas afstand fra København, til at det bliver væsentligt billigere end hvis man vælger at opbevare hos et af lagerhotellerne der er beliggende centralt i byen. Vi har samtidig sikret os et topklasse sikkerhedssystem, hvor vi har videoovervågning af hele bygningen, såvel som bevægelsescensorer, der sikrer at ubudne gæster ikke kan bevæge sig på vores lagerhotel. Dette giver selvsagt dig som kunde en væsentlig sikkerhed, da du ikke skal frygte for opbevaringen af dine ejendele.

Når vi tager en opbevarings opgave i sammenhæng med flytning Storkøbenhavn, da tilbyder vi også en solid nedpakning af dine ejendele, så de ved både længere og korterevarende ophold, er sikret mod alskens snavs og støv – dermed får du dem tilbage i samme stand, som da du indleverede dem.

Scroll to Top