Kvalitets flyttefirma i Ørestaden med billig opbevaring og et højt service niveau til din flytning

Flyttefirmaet cover ørestadenFlyttelift opsat til 6sal på ØrestadenØrestaden er en hip og moderne bydel, hvor du som tilflytter har masser af muligheder lige ved hånden. Hos Flyttefirma Sjælland har vi set en stor stigning i antallet af folk, der ønsker at flytte til Ørestaden indenfor de senere år – derfor kan vi naturligvis også hjælpe dig, såfremt du går og drømmer om, at flytte til én af Københavns absolut mest populære og moderne bydele.

I og med at Ørestaden er en meget ny bydel, så fremstår de fleste boliger og bygninger også moderne og flotte. Mange af lejlighederne i bydelen er oven i købet arkitektdesignede og helt unikke, hvorfor mange københavnere finder deres drømmebolig i netop denne bydel. Herudover spirer området med nye virksomheder og dets lignende, der giver grobund for en fortsat vækst i området fremover. At flytte til Ørestaden er med andre ord en god investering for fremtiden, da området helt sikkert blot vil blive mere og mere attraktivt.

Hvis du skal foretage en flytning til Ørestaden, så er vi hos Flyttefirma Sjælland det oplagte valg af flytteforretning. Vi tør således godt garantere dig en problemfri flytning – oven i købet til en skarp pris, der er mere end ’bare’ konkurrencedygtig. Vi har som sagt foretaget et stigende antal flytninger til Ørestaden de seneste år, hvilket betyder, at vi efterhånden har opbygget en god portion erfaring; dette kommer selvfølgelig dig til gode i forbindelse med din flytning.

Vi er medlem af Dansk Møbeltransport Forening

Kvalitets flytning med professionelle flyttekasser i ØrestadenAt vi er et professionelt flyttefirma understreges af, at vi er medlem af DMF (Dansk Møbeltransport Forening), der er et vidnesbyrd om vores høje standarder. Således er DMF kun for de absolut bedste flyttefirmaer herhjemme, da man skal have styr på alt lige fra et sundt arbejdsmiljø for flyttemændene til udlandsforsikringer og dets lignende for overhovedet at komme i betragtning til at blive medlem.

Vores medlemskab af DMF er med andre ord din sikkerhed for en suveræn flytteoplevelse, hvor alt foregår efter bogen. Vi tolerer desuden ikke ’sort arbejde’, hvorfor al betaling foregår igennem vores Dankort-terminaler; på denne måde får du også altid en gyldig kvittering, når arbejdet er udført.

Flytteforretning i Ørestaden – derfor skal du vælge os

Flyttemand igang med pakning af flyttebilHos Flyttefirma Sjælland har vi mere end 25 års erfaring med såvel privat- som erhvervsflytninger på hele Sjælland. Qua denne erfaring kan vi udføre enhver flytning til UG, uanset størrelse og sværhedsgrad. Har du specielle behov, pressede deadlines eller noget helt tredje så opfylder vi naturligvis også disse efter bedste evne.

Ydermere står vores hold af professionelle flyttemænd klar til at hjælpe dig med både stort og småt i forbindelse med din flytning til Ørestaden. Vi er meget mere end ’bare’ et transportfirma; således kan vi blandt andet også hjælpe med nedpakning, opbevaring og udpakning.

Det er dog altid dig, der bestemmer, hvor meget vi skal være involveret i flytteforløbet. Ikke to flytteforløb er således ens; nogle har blot brug for at få transporteret deres møbler fra A til B, imens andre gerne vil have hjælp til andre ting også. I og med det er individuelt, hvilke behov man har som kunde, så opererer vi slet ikke med listepriser på vores flytteservice. I stedet skræddersyer vi altid et tilbud til dig, således du får den skarpeste pris på de services, som du har brug for.

Har du brug for en billig opbevaring?

flyttefirma sjælland nedpakningStår din nye bolig i Ørestaden ikke klar endnu, eller kan du af andre grunde ikke have alle dine ejendele med dig i første omgang? Så har du formentlig brug for en billig opbevaring af dine møbler og andet inventar. Det kan vi hos Flyttefirma Sjælland også være behjælpelige med, eftersom vi har Danmarks største opbevaringslager på hele 4000 m2.

Opbevaringslageret ligger i forlængelse af vores hovedkvarter i Hedehusene blot 15-20 minutters kørsel fra Storkøbenhavn. I og med at lageret ligger 800 meter fra motorvejsafkørsel 8, så er det desuden nemt at nå frem til i både bil med anhænger og en større lastbil.

I kraft af størrelsen på vores lager, så er ingen opbevaringsopgave for stor for os. Vi kan med andre ord håndtere alt lige fra et par enkelte flyttekasser til hele containere med møbler. Uanset om du har meget inventar eller ej, så er dine ejendele i trygge hænder hos os, da vi altid gør vores ypperste for at sikre lageret bedst muligt. Dette har blandt andet resulteret i, at vi har installeret videoovervågning, der fungerer 24 timer i døgnet året rundt, ligesom vi også opvarmer lageret 365 dage om året. Opvarmningen betyder, at du sagtens kan have elektronik og andre skrøbelige møbler stående hos os, uden at de tager skade.

Selvom vi har Danmarks største lager (og det bedst beskyttede i øvrigt), så er vores priser yderst konkurrencedygtige. Vi er faktisk i 9 ud af 10 tilfælde billigere end diverse self-storage lagre i og omkring København – tror du ikke på os? Så kan du indhente et gratis og uforpligtende tilbud på opbevaring online, hvorefter du ved selvsyn kan se, at vi pris- og kvalitetsmæssigt er det sikre valg!

Flytning opmagasineret i containere

Skal vi være din samarbejdspartner?

Flyttebil igang med flytningForuden ovenstående så har vi hos Flyttefirma Sjælland markedets sikreste Mercedes lastbiler til at varetage transporten af dit indbo, ligesom vi har et helt hold af professionelle pakmestre, der kan hjælpe dig med både ned- og udpakningen af dine ting. Ydermere så tilbyder vi alle vores kunder gratis flyttekasser og flyttetæpper, således du også slipper for denne bekymring.

Lyder vi som en flytteforretning for dig? Så tøv endelig ikke med at udfylde vores online tilbudsformular, hvorefter du får tilsendt et helt gratis og uforpligtende tilbud på din flytning per e-mail. Her kan du ved selvsyn se, at vi på trods af vores formidable service og yderst professionelle tilgang til tingene ikke er dyrere end markedets mange alternativer.

Det tager ikke mere end 5-10 minutter at udfylde formularen, hvorefter vi vender tilbage med et tilbud – som regel har du allerede tilbuddet liggende i din mail-box efter et par timer. Qua vores erfaring som flyttemand i Ørestaden, så kan du roligt regne med den pris, der bliver oplyst i tilbuddet, eftersom den endelige pris blot vil variere 5-10 % fra denne.