Kvalitets flyttefirma i Ørestaden med billig opbevaring og et højt service niveau til din flytning

Ørestaden er en hip og moderne bydel, hvor du som tilflytter har masser af muligheder lige ved hånden. Hos Flyttefirma Sjælland har vi set en stor stigning i antallet af folk, der ønsker at flytte til Ørestaden indenfor de senere år – derfor kan vi naturligvis også hjælpe dig, såfremt du går og drømmer om, at flytte til én af Københavns absolut mest populære og moderne bydele.

Flyttefirmaet cover ørestaden

Kvalitets flyttefirma i Ørestaden med billig opbevaring og et højt service niveau til din flytning

I og med at Ørestaden er en meget ny bydel, så fremstår de fleste boliger og bygninger også moderne og flotte. Mange af lejlighederne i bydelen er oven i købet arkitektdesignede og helt unikke, hvorfor mange københavnere finder deres drømmebolig i netop denne bydel. Herudover spirer området med nye virksomheder og dets lignende, der giver grobund for en fortsat vækst i området fremover. At flytte til Ørestaden er med andre ord en god investering for fremtiden, da området helt sikkert blot vil blive mere og mere attraktivt.

Hvis du skal foretage en flytning til Ørestaden, så er vi hos Flyttefirma Sjælland det oplagte valg af flytteforretning. Vi tør således godt garantere dig en problemfri flytning – oven i købet til en skarp pris, der er mere end ’bare’ konkurrencedygtig. Vi har som sagt foretaget et stigende antal flytninger til Ørestaden de seneste år, hvilket betyder, at vi efterhånden har opbygget en god portion erfaring; dette kommer selvfølgelig dig til gode i forbindelse med din flytning.

At vi er et professionelt flyttefirma understreges af, at vi er medlem af DMF (Dansk Møbeltransport Forening), der er et vidnesbyrd om vores høje standarder. Således er DMF kun for de absolut bedste flyttefirmaer herhjemme, da man skal have styr på alt lige fra et sundt arbejdsmiljø for flyttemændene til udlandsforsikringer og dets lignende for overhovedet at komme i betragtning til at blive medlem.

Vores medlemskab af DMF er med andre ord din sikkerhed for en suveræn flytteoplevelse, hvor alt foregår efter bogen. Vi tolerer desuden ikke ’sort arbejde’, hvorfor al betaling foregår igennem vores Dankort-terminaler; på denne måde får du også altid en gyldig kvittering, når arbejdet er udført.

Hvis du stadig ikke er overbevist om, at vi skal stå for at håndtere din privatflytning, så skal du spidse ørerne nu – vi har nemlig mange flere esser i ærmet!a

Hos Flyttefirma Sjælland har vi mere end 25 års erfaring med såvel privat- som erhvervsflytninger på hele Sjælland. Qua denne erfaring kan vi udføre enhver flytning til UG, uanset størrelse og sværhedsgrad. Har du specielle behov, pressede deadlines eller noget helt tredje så opfylder vi naturligvis også disse efter bedste evne.

Ydermere står vores hold af professionelle flyttemænd klar til at hjælpe dig med både stort og småt i forbindelse med din flytning til Ørestaden. Vi er meget mere end ’bare’ et transportfirma; således kan vi blandt andet også hjælpe med nedpakning, opbevaring og udpakning.

Det er dog altid dig, der bestemmer, hvor meget vi skal være involveret i flytteforløbet. Ikke to flytteforløb er således ens; nogle har blot brug for at få transporteret deres møbler fra A til B, imens andre gerne vil have hjælp til andre ting også. I og med det er individuelt, hvilke behov man har som kunde, så opererer vi slet ikke med listepriser på vores flytteservice. I stedet skræddersyer vi altid et tilbud til dig, således du får den skarpeste pris på de services, som du har brug for.

Som vi har været kort inde på, så begrænser vi ikke os selv ved at tage betaling fra vi sætter os ind i flyttebilen. Du skal altså ikke betale de såkaldte ’kilometer-penge’, som mange andre flyttefirmaer ellers opererer med. Dette skyldes at vi ønsker, at være hele Sjællands flyttefirma. Vi har vores base i Hedehusene udenfor København, men kan som sagt hjælpe med privatflytninger på hele Sjælland. Ingen opgave er umulig – derfor kan du sagtens indhente et tilbud, selvom du bor langt væk, uden at frygte for at prisen løber løbsk. I vores uforpligtende tilbud vil alle priser stå sort på hvidt, hvilket er med til at underbygge vores gennemsigtige prisfilosofi, hvor du på forhånd ved, hvad du betaler for.

Ydermere så kan vi også være behjælpelige med en billig opbevaring af dine ejendele, hvis du for eksempel skal flytte ud af dit nuværende hus d. 1/1, men først kan overtage det nye d. 1/3. I denne periode kan vi til en helt utrolig lav pris opbevare dine ting, således du ikke skal fylde venner og forældres garager op med flyttekasser. Vi har Danmarks største opbevaringslager i Hedehusene, hvor vi kan opbevare alt lige fra enkelte flyttekasser til hele lastbiler med møbler. Ingen opbevaring er for lille eller for stor for os; vi sørger selvfølgelig for at det hele bliver opmærket, så du nemt kan finde det igen.

Ikke nok med at vores lager er Danmarks største, så tør vi også godt garantere, at dine ting står 110 % sikkert hos os. Vi opdaterer hele tiden lageret med det nyeste indenfor blandt andet overvågning, hvor vi har sørget for videoovervågning af hele lageret 24 timer i døgnet. Videoovervågningen varetages af vagtfirmaet Dansikring, der har sørget for at selv de mindste gange og depotrum er overvåget. Herudover er lageret opvarmet, hvorfor du sagtens kan have elektronik og skrøbelige møbler stående. Her skiller vi os lidt ud fra mange andre opmagasineringslagre, som ofte overser vigtigheden af opvarmning – såvel elektronik som møbler kan tage skade, hvis de bliver opbevaret i kølige rum over en længere periode. Derfor betaler vi gerne lidt ekstra for varmen, således du ikke behøves at bekymre dig om dit dyre elektronisk ve og vel.

Som sagt er priserne på lageret presset helt i bund, hvilket understreges af at vi har flere kunder, der tidligere har betalt op til 2000 kroner for at få opbevaret deres ting på et self-storage lager i København, men i dag har den samme mængde stående hos os til det halve. Vores 4000 m2 store lager ligger blot 15 minutters kørsel udenfor København ved motorvejsafkørsel 8 i Hedehusene.

Vil du gerne have et uforpligtende tilbud på opbevaring af netop din mængde indbo? Så kan du trykke på den røde knap herunder, hvorefter du bliver sendt direkte videre til vores online tilbudsformular. Her kan du bede om et uforpligtende og gratis tilbud, som du kan tage med dig på din videre færd – det koster dig ikke noget, så hvorfor ikke benytte dig af tilbuddet?

Står din nye bolig i Ørestaden ikke klar endnu, eller kan du af andre grunde ikke have alle dine ejendele med dig i første omgang? Så har du formentlig brug for en billig opbevaring af dine møbler og andet inventar. Det kan vi hos Flyttefirma Sjælland også være behjælpelige med, eftersom vi har Danmarks største opbevaringslager på hele 4000 m2.

Opbevaringslageret ligger i forlængelse af vores hovedkvarter i Hedehusene blot 15-20 minutters kørsel fra Storkøbenhavn. I og med at lageret ligger 800 meter fra motorvejsafkørsel 8, så er det desuden nemt at nå frem til i både bil med anhænger og en større lastbil.

I kraft af størrelsen på vores lager, så er ingen opbevaringsopgave for stor for os. Vi kan med andre ord håndtere alt lige fra et par enkelte flyttekasser til hele containere med møbler. Uanset om du har meget inventar eller ej, så er dine ejendele i trygge hænder hos os, da vi altid gør vores ypperste for at sikre lageret bedst muligt. Dette har blandt andet resulteret i, at vi har installeret videoovervågning, der fungerer 24 timer i døgnet året rundt, ligesom vi også opvarmer lageret 365 dage om året. Opvarmningen betyder, at du sagtens kan have elektronik og andre skrøbelige møbler stående hos os, uden at de tager skade.

Selvom vi har Danmarks største lager (og det bedst beskyttede i øvrigt), så er vores priser yderst konkurrencedygtige. Vi er faktisk i 9 ud af 10 tilfælde billigere end diverse self-storage lagre i og omkring København – tror du ikke på os? Så kan du indhente et gratis og uforpligtende tilbud på opbevaring online, hvorefter du ved selvsyn kan se, at vi pris- og kvalitetsmæssigt er det sikre valg!

Hos Flyttefirma Sjælland er vi kendt for vores alsidighed – vi sætter ikke begrænsninger op for os selv, men forsøger i stedet at udfordre normerne, hvilket blandt andet kommer til udtryk igennem vores modera

Foruden ovenstående så har vi hos Flyttefirma Sjælland markedets sikreste Mercedes lastbiler til at varetage transporten af dit indbo, ligesom vi har et helt hold af professionelle pakmestre, der kan hjælpe dig med både ned- og udpakningen af dine ting. Ydermere så tilbyder vi alle vores kunder gratis flyttekasser og flyttetæpper, således du også slipper for denne bekymring.

Lyder vi som en flytteforretning for dig? Så tøv endelig ikke med at udfylde vores online tilbudsformular, hvorefter du får tilsendt et helt gratis og uforpligtende tilbud på din flytning per e-mail. Her kan du ved selvsyn se, at vi på trods af vores formidable service og yderst professionelle tilgang til tingene ikke er dyrere end markedets mange alternativer.

Det tager ikke mere end 5-10 minutter at udfylde formularen, hvorefter vi vender tilbage med et tilbud – som regel har du allerede tilbuddet liggende i din mail-box efter et par timer. Qua vores erfaring som flyttemand i Ørestaden, så kan du roligt regne med den pris, der bliver oplyst i tilbuddet, eftersom den endelige pris blot vil variere 5-10 % fra denne.

ne og avancerede udstyr. Vi har blandt andet fornyligt investeret i en praktisk flyttelift samt flere ergonomiske sækkevogne, der gør de fleste flytninger markant nemmere. Særligt hvis du bor i en lejlighed eller et hus med flere etager, så er det en fordel med disse værktøjer, da det kan spare såvel vores flyttemænd som dig for en masse tunge løft.

Udover vores topmoderne udstyr så har vi også investeret i markedets sikreste lastbiler, der er særdeles velegnet til transport af møbler over såvel korte som længere distancer. Mercedes lastbilerne har alt det nyeste indenfor teknologiens verden; teknologisk finder vi blandt andet markedets mest avancerede GPS-system samt automatisk bremsesensor. Inde på selve ladet er bilerne udstyret med 6 spænderækker samt betrukket med filt, således alle dine ejendele står forsvarligt under transporten. Sidst, men absolut ikke mindst, så kører lastbilerne på flere af luftpuder. Her skiller Mercedes lastbilerne sig ud fra markedets andre alternativer, som typisk kører på traditionelle bladfjedre. Luftpuderne yder en mere aktiv støtte, hvorfor vi mener, at vi kan garantere dig markedets absolut sikreste og mest forsvarlige transport af indbo.

Som et ekstra plus underbygger lastbilerne vores grønne profil, eftersom de kører langt på literen og dermed forurener markant mindre end normen. Det er ingen hemmelighed, at vi som et professionelt flyttefirma kører væsentligt flere kilometer end den almindelige dansker – derfor har det været vigtigt for os at minimere CO2 udslippet mest muligt, således vi kan passe på vores allesammens dejlige miljø.

Når det kommer til privatflytninger, så kan vi være behjælpelige både inden- og udenfor Danmarks grænser. Vi har foretaget flytninger til stort set hele Europa, hvorfor vi med sikkerhed også kan hjælpe dig, hvis du står og skal flytte fra Danmark til det store udland. Ingen opgave er for stor eller lille for vores professionelle flyttemænd, der gør ind til enhver opgave med et smil på læben og en engageret indsats. Vi udfører som sagt altid vores arbejde til UG; derfor behøves du ikke frygte, at vi kører videre før du er 110 % tilfreds.

Vi har meget få skadessager, men hvis uheldet imod forventning skulle være ude, så løber vi naturligvis ikke fra vores ansvar. Vi har indgået et samarbejde med ét af Danmarks største møbelsnedkerier, der sørger for at udrede eventuelle skader på vores regning. Det er dog vigtigt at slå fast, at vi undgår langt de fleste skadessager ved at gå omhyggeligt og professionelt til værks – derfor skal du ikke være nervøs for dit inventars ve og vel, uagtet om vi skal fragte det 10 kilometer eller 1000 kilometer.

Scroll to Top