Flyttefirma Kastrup

Leder du efter en professionel flyttemand i Kastrup, så kan vi hos Flyttefirma Sjælland være behjælpelige. I mere end 25 år har vi således foretaget såvel privat- som erhvervsflytninger på Sjælland. Dette har resulteret i kompetencer og erfaring, som gør os i stand til at klare en hvilken som helst flytteopgave i Kastrup. Måske derfor vi også går under navnet “Flyttefirma Kastrup”.

Ved at vælge os som din flytteforretning i Kastrup, så er ddine ejendele i gode hænder igennem hele forløbet. Vi passer på dine ting, som var de vores egne. Dette sikrer dig et tilfredsstillende flytteforløb, hvor du får den assistance og hjælp netop du har behov for.

Flyttefirma Kastrup

Flytning i Kastrup med Flyttefirma Sjælland

Hvordan man opfatter et flyttefirma og dets arbejdsopgaver, er vidt forskelligt fra person til person. Det samme gælder dine behov i forbindelse med en flytning til Kastrup også adskiller sig fra andres. Derfor opererer vi hos Flyttefirma Sjælland ikke med listepriser. I stedet skræddersyer vi altid et tilbud til den enkelte. På denne måde er vi sikre på, at flyttetilbuddet er perfekt til dig. I sidste ende betyder det, at du betaler den absolut skarpeste pris. Hos os betaler du ikke for de services, som du ikke har brug for – i stedet inkluderer vi kun det, som du har behov for! Læs mere om bydelen Kastrup her.

Kundeservice
Flyttekasser på palle

Sådan hjælper vi dig med din flytning til Kastrup

Det kan være svært at vælge en flyttemand i Kastrup, da der findes mange valgmuligheder. Herunder har vi samlet fem gode grunde til at vælge os:

  • Vi er medlem af Dansk Møbeltransport Forening
  • Vi klarer altid din flytning indenfor din deadline
  • Vi har Danmarks største opbevaringslager på 4000 m2
  • Vi har markedets sikreste Mercedes lastbiler til transport af indbo
  • Alle vores flyttemænd er veluddannede og på danske overenskomster

Vi sørger altid for, at vores flyttemænd arbejder i et godt arbejdsmiljø, da vi mener, at flyttemænd der trives er mere tilbøjelige til at yde en ekstra service for dig som kunde. Vores flyttemænd er derfor blandt andet branchens bedst-lønnede, ligesom vi stiller det bedste og mest innovative udstyr til deres rådighed. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi stiller høje krav til alle vores medarbejder, da det kort sagt udmønter sig i en bedre flytteoplevelse for dig.

Kvalitets flytning med professionelle flyttekasser
Professionel opbevaring

Har du brug for en billig opmagasinering på Sjælland?

Ikke nok med at du hos os er sikret en problemfri flytning, så kan vi også være behjælpelige med opbevaringen af dine ting, hvis du for eksempel skal vente 1-2 måneder på at flytte ind i dit nye hjem. Før i tiden var det meget normalt, at man havde to huse/lejligheder på samme tid; i dag er situationen dog lidt en anden, da de fleste gerne vil have deres hus/lejlighed solgt, før de investerer i en ny. Derfor kan der opstå en kortere periode, hvor du har brug for at få dine ting opbevaret – det kan vi hjælpe med hos Flyttefirma Sjælland.

Vi har Danmarks største opbevaringslager på hele 4000 m2 placeret centralt på Sjælland i Hedehusene. Vores lager er ikke ’bare’ det største, men også det mest sikre og forsvarlige. Vi har blandt andet overvågning 24 timer i døgnet samt opvarmning året rundt, hvilket kort sagt betyder, at dine ejendele står sikkert hos os. Selv elektronik og andre skrøbelige ejendele, som man ellers normalt er lidt betænkelig ved at opbevare udenfor hjemmet, står sikkert og varmt på vores lager.

Billig opbevaring

Trods kvaliteten af vores opbevaring er vi ikke dyrere end mange self-storage lagre i og omkring København. Du kan ved selvsyn se vores lave priser, hvis du indhenter et gratis og uforpligtende tilbud på din opbevaring via hjemmesiden.

Flyttefirma Kastrup – Lad os hjælpe dig på plads

Hos Flyttefirma Sjælland forsøger vi altid at give dig en totaloplevelse, hvor vi hjælper med din flytning fra start til slut. Det betyder, at vi allerede fra start af står klar med en hjælpende hånd. Vi har blandt andet ansat flere professionelle pakmestre, der kan hjælpe med nedpakningen af dit nuværende hjem, hvis dette ønskes af dig. Vi pakker selvfølgelig dine ting forsvarligt og sikkert ned, såfremt du ønsker hjælp.

Uanset om du vil have hjælp af vores pakmestre eller ej, så forsyner vi dig med gratis flyttekasser, som du kan bruge under hele forløbet. På denne måde er du garanteret en god start på din flytning til Kastrup.

Moderne flyttebiler

Når dine ting er pakket ned i flyttekasser og pakket ind i flyttetæpper, så står vores topmoderne Mercedes lastbiler klar til at fragte dine ejendele fra A til B. Her bliver der aldrig gået på kompromis, eftersom vores lastbiler er markedets med afstand mest sikre transportmiddel; lastbilerne kører blandt andet på flere lag af luftpuder, der sikrer optimal affjedring.

Når indboet er fragtet frem til din nye adresse, så står vi naturligvis også klar til at hjælpe her. Vores pakmestre kan således også hjælpe med udpakningen, hvis du er interesseret i dette. Skal du for eksempel flytte ind i en lejlighed, så kan dette være en stor hjælp, da vi har masser af udstyr til rådighed, som kan gøre situationen mere overskuelig for dig.

Lyder vi som et flyttefirma for dig? Kunne du godt tænke dig, at se lidt nærmere på vores priser samt hvad vi helt konkret kan tilbyde dig. Så har vi heldigvis gjort det nemt for dig. Her på hjemmesiden har vi oprettet en gratis tilbudsformular. Her kan du på få minutter anmode om et helt gratis og uforpligtende tilbud på netop din flytning.

Vi har som sagt mange års erfaring med at foretage flytninger til Kastrup. Derfor kan vi give et utrolig præcist tilbud, som ikke vil variere meget fra den endelige slutpris. På denne måde kan du altså få en idé om vores prisniveau, uden at være bundet af at skulle sige ja eller nej nu og her. Vores priser er desuden helt gennemsigtige, hvilket vil sige, at du bliver oplyst om alle omkostningerne.  Således vi undgår ubehagelige overraskelser senere i forløbet.

For at komme til tilbudsformularen skal du blot klikke på den røde knap herunder.

Scroll to Top