Professionel flytning i Herfølge med Flyttefirma Sjælland

Vi er det helt rigtige firma til at varetage din flytning i Herfølge. Hvad enten der må være tale om en erhvervsflytning eller privatflytning, så har vi med garanti udstyr og mandskab til at klare din flytning bedre end du forestiller dig. Vi har tit og ofte flyttet i Herfølge, derigennem har vi også opnået et kendskab der gør vi er konkurrencedygtige med selv det mest lokalkendte flyttefirma Herfølge.Når du står med en flytteopgave der skal klares, så vil det være smart hvis du starter med at indhente tilbud. For at gøre den proces så nem og simpel for vores kunder som overhovedet muligt, har vi valgt at lave en online flytteformular du kan udfylde på 2 minutter. 

Flyttefirma Sjælland #1 inden for Flytning & Opbevaring i Danmark

Ved at benytte formularen vil du modtage et uforpligtende og gratis tilbud på din flytning, vi har flyttekonsulenter der hele tiden sidder og modtager anmodninger, derfor vil du også kunne forvente at modtage svar fra os indenfor 24 timer.

Endnu en vigtig faktor i forhold til valg af flyttefirma i Herfølge, vil være at se på afstand – sådan har det i hvert fald tidligere været. Dette har vi dog sat en stopper for i vores firma, vi har nemlig valgt at give vores kunder unik mulighed for at få overblik over hvad de betaler for. Det vi helt konkret har været inde og gøre, er at vi har bestemt vores kunder kun skal betale fra vi ankommer, til vi har tømt flyttebilen igen. Dermed er det ligegyldigt for dig, om vi kommer fra den modsatte ende af Sjælland, under alle omstændigheder betaler du kun for den tid vi bruger på din flytning.

Vores firma har investeret i et lagerhotel, vel og mærke et billigt lagerhotel, hvor du som kunde vil have mulighed for at få opbevaret dine ejendele. Vi har erfaret at vores kunder ikke altid har plads til alle deres ting når de flytter, derfor oplever vi ofte et behov  for lagerplads eller opmagasinering. Dette har vi valgt at finde en løsning på og har derfor købt vores nye lagerhotel.

Før vi ville tage imod vores kunders ejendele til opbevaring, så har det været utrolig vigtigt for os at vi har kunne garantere for sikkerheden. Dette har resulteret i vi har fået installeret overvågning i hele lageret, samtidig er der bevægelsessensorer og sammenlagt udgør de nærmest et uindtageligt fort, her vil dine genstande være i komplet sikkerhed.

Få hjælp til at sikre dig den mest stabile og pålidelige flytning Herfølge du kan få, ved at benytte os som din partner i flytteprocessen, så vil du få en glidende overgang hele vejen igennem, og derved være sikret den bedste start på livet i din nye bolig. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud, hvor du selvfølgelig intet skal betale hvis du alligevel ikke tager imod det, det gør du ved at benytte vores flytteformular, hvorefter vores flyttekonsulenter vil se nærmere på hvad vi kan tilbyde dig – og dernæst sende vores tilbud på din flytning Herfølge.

Vores stolthed her i firmaet er vores andel af tilfredse kunder, her har vi formået at skabe en så stor grad af tilfredshed at vi eksempelvis på vores facebook er det flyttefirma i Danmark med den højeste andel af tilfredse kunder. Hvis du skal have foretaget en flytning Herfølge, så vil du med fordel kunne læse vores tidligere kunders anmeldelser – så er vi sikre på at du vælger os som dit næste flyttefirma.

Vi har ikke alene på processen fra A-B her i firmaet, vi har nemlig valgt at vores kunder skal have muligheden for at få de bedste betingelser i forbindelse med deres flytning – derfor er der også et væld af ekstra services vi tilbyder. Ved at give dig mere for pengene end bare flytning, så sikrer vi også at du får den optimale behandling både før, under og efter din flytning Herfølge.

Blandt vores ekstra services, kan vi i flæng nævne, flyttekasse service, opmagasinering samt dankort betaling. Vores flyttekasse service, er relevant for de af vores kunder der ønsker at stå for nedpakningen selv. Ved at give jer mulighed for at bestille flyttekasser, og få dem leveret på jeres adresse, så slipper i for bøvlet med at skulle købe nye flyttekasser til jeres flytning Herfølge.

Vores opmagasinering er en investering vi har valgt at foretage sidste år, da vi mødte mange af vores kunder, der ønskede at få et godt råd om hvor de kunne opbevare de genstande de ikke måtte have plads til i den nye bolig. For at kunne imødekomme ønsket bedst muligt, da har vi valgt at have vores eget lagerhotel. Her er sikkerheden helt i top, samtidig med at vi har sikret os at priserne bliver holdt på et fornuftigt niveau, så du har råd til at få førsteklasses opbevaring af dine ejendele hos os.

Sidst men ikke mindst, da har vi fornyeligt valgt at indføre dankort betaling på alle vores flytninger. Ved at have dankort betaling, så er du sikret at vi betaler den moms og skat af vores indtægt som er lovpligtigt. Det gør endvidere også at du modtager en gyldig kvittering efter endt flytning Herfølge, hvilket der ellers i branchen har været visse problemer med at tilbyde kunderne.

Scroll to Top