Kvalitetsflytning i Køge Flyttefirma Sjælland er klar med et godt flyttetilbud

Flyttefirmaet cover køge4 rækker flyttekasserStår du og mangler Flyttefirma Køge til at varetage din flytning i området? Hvis det er tilfældet, så vil vi gladelig kunne meddele dig, at vi har mulighed for at gennemføre din flytning fra ende til anden til et 13’tal. Ikke nok med at du hos os har mulighed for at få en fast pris på din flytning, du har sågar også mulighed for at benytte dig af vores flyttebiler, flyttelifter såvel som lagerhotel i forbindelse med din flytning, det kalder vi gennemgående service, samtidig med at vi godt tør prale med at have Danmarks bedste flyttemænd her i firmaet. Hvis du nu gerne vil have en vurdering af hvad en pris på din flytning kunne være, så kan du heldigvis hurtigt og let benytte dig af vores tilbudsformular. Ved at indhente et tilbud online, så har vores flyttekonsulenter mulighed for at svare dig hurtigst muligt – ofte vil du allerede modtage et tilbud på din flytning den samme dag. Dette er endnu et af de områder vi satser meget på, hos os er det dig som kunde der er i centrum, hvad end din flytning er privat- eller erhvervsflytning.

Selvom vi nøgternt set ikke er et Flyttefirma Køge, så har vi i særdeleshed kompetencerne til at vi selv mener vi lige så godt kunne være det. Via vores mange tidligere erfaringer med flytninger i området, har vi tilegnet os så meget viden om hvad flytninger i Køge indebær, så vi på mange områder er på samme niveau som Flyttefirma Køge.

flyttebil igang med flytning

Flyttefirma Køge – med fordele og gode flyttetilbud

stærk flyttemandDer er dog enkelte områder hvor vi skiller os ud, dette kan blandt andet ses på omfanget af de services vi har mulighed for at tilbyde vores kunder. Når man får foretaget en flytning med os, så er det ikke en halv, trekvart eller 99 procents flytning, vi går hundrede procent ind til tingene og derfor trækker vi os heller ikke før jobbet er klaret til din tilfredsstillelse.

Nogle af de ekstra services vi har mulighed for at tilbyde vore kunder, er blandt andet helt unikke flyttelifter, vi kan prale af at være indehavere af Danmarks mindste flyttelift, som samtidig er drevet på el frem for benzin eller diesel. Dette gør at den kan benyttes steder hvor andre flyttefirmaer ikke kan komme ind. Samtidig så bliver vores flytninger foretaget i kvalitets flyttebiler af mærket Mercedes, derfor sker det heller ikke at vores udstyr ”strejker”, så vi må aflyse din flytning.

gigaspace lastbil parkeret

Flytning i Køge med Danmarks bedste flyttefirma

Flyttemand bærer dør fra flytteliftLad os hjælpe dig med at få den bedst mulige overgang fra en bolig til en anden, ved at tilbyde vores innovative og motiverede flyttemænd til at varetage din flytning i Køge. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi her hos Flyttefirma Køge altid ønsker at give kunden noget ekstra, i forhold til hvad han/hun måtte forvente i første omgang. Hvis du gerne vil have et tilbud på din flytning Køge, så du på forhånd ved præcist hvad du skal betale for flytningen, så kan du med fordel benytte vores flytteformular – det er ganske gratis og helt uforpligtende, faktisk kan det ikke betale sig ikke at benytte dette tilbud.

Vi har sikret os at vores kunder får den nødvendige hjælp i forbindelse med deres flytning Køge, derfor har vi også den fordel i forhold til andre flyttefirmaer, at vi er det mest vellidte Flyttefirma Køge, samt vi har den bedste kundevurdering. Hvis du vil læse hvad kunderne vi har arbejdet med tidligere har sagt om os og vores service.

Billede af flyttebil fra Flyttefirma Sjælland

Flyttefirma Køge med mulighed for Opmagasinering

Nedbæring fra 5 salDu kan nu få foretaget din flytning af Flyttefirma Køge og i samme pakke få opmagasinering af de ejendele du ikke måtte ønske at tage med videre til den nye bolig. Der kan være mange forskellige årsager, til at det kan være nødvendigt med opbevaring i forlængelse af flytningen, men de hyppigste grunde skal findes i mindre plads i den nye bolig – samt at mange vælger at købe nye møbler når de flytter.

Vi har investeret i et stort moderne lagerhotel, her kan vi tilbyde billige priser på opmagasinering på baggrund af vores placering i Hedehusene. Det at vi ikke er placeret centralt i København, gør selvfølgelig at vi har en lavere kvadratmeter pris, end hvad konkurrenterne kan diske op med – derfor kommer det også dig til gode som kunde hos os i Flyttefirma Køge. Det skal samtidig understreges at vores opbevaring ikke er afhængigt af at du får foretaget en flytning med os.

Professionel Opmagasinering

Betal din Flytning i Køge med Dankort

Ovenpå den seneste tids meget kritik af flyttebranchen, for ikke at udstede gyldige kvitteringer til kunder, såvel som mistanken om fusk med bogføringen af indtægter, da har vi valgt at indføre dankort betaling og derved sikre dig som kunde at vi har styr på papirerne her i virksomheden.

Vi betaler gladelig både skat og moms, da vi anser det for vores bedste redskab til at støtte velfærdssamfundet i Danmark som vi er meget stolte af, og ønsker fortsætter lang tid fremover – derfor er det vigtigt at vi fælles løfter i flok.

Tryk her for at komme til vores oversigt over ydelser