Vi matcher din flytning i Gilleleje så den passer med alle dine forventninger til et flyttefirma

Når man skal have foretaget flytning i Gilleleje, så er det oplagt at tage kontakt til vores firma, vi har en erfaring der er det mest erfarne Flyttefirma Gilleleje værdigt. Vi har trods Gillelejes begrænsede størrelse, haft en massiv mængde af flytninger i området, det har både været flytninger af helårsbolig samt sommerhus flytninger vi har stået for i området. Dette er med til at sikre dig, at vi har den fornødne erfaring til at komme med et præcist tilbud på hvad prisen for din flytning i området vil koste

Flyttefirmaet cover gilleleje

Vi matcher din flytning i Gilleleje så den passer med alle dine forventninger til et flyttefirma

Når du benytter dig af vores hjemmeside, til at bede om et skriftligt tilbud på din flytning, så tager det ikke mere end et par minutter for dig. Derefter vil vi vende tilbage med et tilbud, typisk vil vores konsulenter komme med tilbuddet samme dag som du efterspørger det, dette er en del af vores uovertrufne service, en kundeservice der blandt andet har resulteret i mange positive tilkendegivelser på Facebook såvel som vores kundeanmeldelser. På det plan er vi førende på markedet, samt adskiller os væsentligt fra de gængse Gilleleje flyttefirmaer.

Vi føler os så lokalkendte i Gilleleje, at vi vil vove og påstå vi kan levere en lige så lokalkendt og gennemført kvalitets flytning som hvis vi hed Flyttefirma Gilleleje. Dette er dog ikke alt, for vi har med vores størrelse formået hele tiden at være nytænkende, dette har sikret dig som kunde en lang række ekstra muligheder når du foretager en flytning med os.

I og med at vi oplever mange skal have flyttet fra/til sommerhus i området, så er specielt en af vores ekstra servicer meget oplagt at reklamere for i den forbindelse. Vi har hos Flyttefirma Sjælland lagerhotel, dette lagerhotel er placeret centralt på Sjælland. Her har vi topmoderne storage faciliteter til rådighed, noget vi oplever mange har behov for når de flytter fra sommerhuset.

Sikkerheden i vores lagerhotel er enestående, vi har monteret kameraer i hele bebyggelsen, samtidig med at bevægelses sensorer opfanger aktivitet og garanterer at live billeder blive sendt til vagtcentralen. Her er der 24 timer i døgnet, året rundt bemandet, samtidig med at man har mulighed for at tilkalde politiet, eller sende egne vagter ud til vores lagerhotel hvis der skulle være indbrud. Dette føler vi er en god service overfor vores  kunder, da man ikke skal have bekymringer forbundet med opbevaringen af sine genstande hos vores flyttefirma.

Skal du have foretaget flytning Gilleleje, da vil det være anbefalelsesværdigt at have en professionel flyttepartner med over processen. Vi kan hos Flyttefirma Sjælland være den partner du har ledt efter, vi sætter dig i førersædet så du hele vejen igennem processen er omdrejningspunkt samt hvad vi arbejder ud fra. Hvis du vil have et flyttefirma der varetager dine flytteopgaver i høj kvalitet, så skal du udfylde vores tilbudsformular på hjemmesiden, derefter vender vi tilbage indenfor 24 timer med et tilbud på din flytning Gilleleje, det er selvfølgelig helt gratis, såvel som ganske uforpligtende.

Flytning Gilleleje kan være besværligt at finde den rigtige flyttemand til at varetage, men vi er sikre på at vi kan løfte din flytteopgave til det niveau du efterspørger. Vi mener at en flytning Gilleleje bør indeholde mulighed for lagerhotel, dankort betaling og glade og tilfredse flyttemænd, som elsker deres arbejde.

Du kan hos os få et lagerhotel tilknyttet din flytning Gilleleje, hvis du har behov for dette. Det er almindeligt at vores kunder efterspørger lagerhotel i forbindelse med deres flytning, da der ofte er mangel på plads i den nye bolig ved flytninger der foretages i dag. Derudover så har vi følt os bedre stillet, hvis vi har kunne anbefale et lagerhotel, som vi ved hvilken standard overholder.

Vi har selvfølgelig sikret os at vores lagerhotel er topmoderne, der er ikke sparet på sikkerhed, men vi har samtidig sikret os at vi får pakket dine ejendele forsvarligt ned så de er i sikkerhed fra støv og snavs. Priserne på vores lagerhotel er samtidig også i den billigere ende, derved kan du både have dine ejendele i trygge rammer, og samtidig have en billig lagerpris.

Du kan når du flytter med Flyttefirma Sjælland betale med dankort, dermed er du sikret at alting er i overensstemmelse med dansk lovgivning omkring din flytning. Vi kan dermed garantere at du får en gyldig kvittering, samtidig med du får en sikring for at vi både betaler dansk skat og moms, det er dermed en hundrede procent lovlig og gyldig handel der finder sted.

Det har været meget debatteret hvordan dankort betalinger ikke har været kutyme i den danske flyttebranche, derfor har der også været problemer med indbetaling af skat og gyldige kvitteringer. Du sikres ved at handle med os, derfor er vi sikre på at du også vil være forbløffet over den service vi leverer på alle områder.

Hvis du mangler en til din flytning Gilleleje så kontakt os med det samme, vi ser frem til at høre fra dig.

Scroll til toppen