Kompetance og faglig dygtighed garantere dig en god flytning i Humlebæk

Flyttefirmaet cover humlebækNedpakning til opbevaringVores flyttefirma ligger inde med den fornødne erfaring, kompetencerne og de fagligt dygtige flyttemænd der skal til for at varetage din flytning fra ende til anden. Vi er lokalkendte i Humlebæk og omegn som hed vi Flyttefirma Humlebæk. Langt størstedelen af vores flytninger i Humlebæk er afstedkommet, som følge af tilfredse kunder der har anbefalet os – eller vendt tilbage til vores flyttefirma efter tidligere at have benyttet os. Dette sætter vi stor pris på, samtidig med vi er utrolig stolte over tilbagevendende kunder, da dette viser at vores arbejde bliver værdsat.Hvis du står og mangler flyttemænd til at varetage din flytning i Humlebæk, så kan du uden videre besvær på få minutter få et uforpligtende tilbud, vi har lavet en tilbudsformular du udfylder, hvorefter vi vender tilbage inden for ganske kort tid med en pris. Man kan hos vores flyttefirma både vælge mellem fastpris eller timepris i forbindelse med flytningen, dette afhænger helt og aldeles af hvad du som kunde foretrækker.Ved at have flyttet i mange år i området omkring Humlebæk har vi opnået det store lokalkendskab vi besidder, ved hjælp af dette kan vi også give dig en service som var vi Flyttefirma Humlebæk. Det er vigtigt for os som virksomhed, at vores kunder oplever en konstant høj standard i forbindelse med deres flytning. Måden hvorpå vi har bygget vores virksomhed op, så den tilfredsstiller vores kunder, har været ved at sørge for alt vores udstyr er af ypperste klasse. Dette illustreres ved vores Mercedes flyttebiler, vores eldrevne enestående flyttelift og vigtigst af alt kommer det til udtryk ved vores flyttemænd. Vi har selvstændige, ansvarlige og innovative flyttemænd ansat, hos os er det ikke det man anser som en almindelig flyttemand man vil få besøg af.

Flyttemand bærer dør fra flyttelift

Flytning Humlebæk med mulighed for opbevaring

Flytning opmagasineret i containereVi har oplevet ofte i forbindelse med vores flytninger i Humlebæk, at vore kunder har efterspurgt opbevaring i forbindelse med deres flytning. Derfor har vi valgt at afstedkomme dette ønske, erhvervet vores eget lagerhotel og derved tilbyde jer hele pakken. Ved at tilbyde vores kunder opbevaring, så tager vi de bedste ting fra den lokale flytning man ville ønske sig ved et Flyttefirma Humlebæk, men samtidig så har vi udnyttet de muligheder vi har som en stor spiller på markedet. Ved at have en bred portefølje af muligheder for vore kunder, så skal de ikke tænke på at have flere leverandører af diverse ydelser indover deres flytning, vi klarer hele pakken hos vores flyttefirma – det ved vi vores kunder værdsætter betragteligt.

Flytning i Humlebæk med professionelt flyttefirma Humlebæk

En hel flytning pakket på lastbil sikkert og forsvarligt.Vi kan med garanti hjælpe dig med din flytning Humlebæk, på samme vis som vi har hjulpet utallige flytninger på vej tidligere. Hos Flyttefirma Sjælland er kunden og dennes behov i højsædet, derfor vil du også opleve at vi går hele vejen for at sikre du er tilfreds med den service vi tilbyder dig under din flytning. Du kan med fordel gå ind og udfylde vores tilbudsformular, hvorefter vi i løbet af et døgn vil vende tilbage, med en pris på din flytning Humlebæk. Så har du noget at gå ud fra, inden du træffer beslutningen om hvem der skal varetage din flytning. Vi ser hos Flyttefirma Sjælland en stor ære i at være førende indenfor kundeservicen i forbindelse med flytning Humlebæk, såvel som på resten af Sjælland. Du kan eksempelvis besøge facebook, hvor du har mulighed for at læse anmeldelser af vores service, fra tidligere kunder her i butikken. Grunden til at vi kan opnå væsentligt bedre kunde bedømmelser end vores konkurrenter, skal findes i at vi yder en ekstra indsats i forbindelse med hver flytning, det kan du opleve når vi eksempelvis hver Søndag kører Sjælland tyndt og leverer gratis flyttekasser til vores nye kunder – vi sikrer os at du ikke skal have nogle bekymringer i forbindelse med flytningen, men udelukkende skal fokusere på det der foregår indenfor dit hjems 4 vægge.

Kombiner din flytning Humlebæk med Lagerhotel

IMG_2854Når du flytter med os hos Flyttefirma Sjælland, så har vi ikke alene mulighed for at tilbyde dig en kvalitetsflytning, men vi er også begyndt at tilbyde opbevarings muligheder til vores kunder. Vi har igennem længere tid, oplevet at flere og flere kunder efterspørger lagerplads i forbindelse med flytningen – typisk på baggrund af at man flytter til en mindre bolig, køber nye møbler eller noget helt tredje. Tidligere har vi måtte henvise til andre lagerhoteller, for at kunne tilbyde vores kunder opbevaring, men i forbindelse med at efterspørgslen er steget, da har vi valgt at investere i vores eget lagerhotel, for at sikre os at vores kunder har mulighed for at få en samlet pakke når de handler med Flyttefirma Sjælland.

professionel opbevaring

Betal din flytning Humlebæk med Dankort

Den nyeste og samtidig også en meget kundeorienteret ændring vi har foretaget, er at vi nu modtager betalingen for flytningen med dankort. Dermed kan du være sikker på at vi både betaler skat og moms af din flytning Humlebæk, samtidig med at du selvfølgelig får en gyldig kvittering som bevis på at vi har foretaget din flytning.

Hvis du er interesseret i at høre nærmere om os, eller har nogle spørgsmål, så skal du bare kontakte os, hvorefter vi i fællesskab finder en løsning på det problem du måtte have.

Tryk her for at komme til vores oversigt over ydelser