Ekspertise i flytning i Farum med solidt flyttefirma

Farum er på mange måder unik, i hvert fald findes der her nogle unikke flyttesituationer. Derfor vil du som kunde oftest opnå den bedste skræddersyet flytning, af et flyttefirma med erfaring i Farum. Dette er noget vi gennem vores erfaring i Flyttefirma Sjælland har opnået. Når man skal flytte i Farum og omegn, anser vi det derfor selvsagt som et ”must” at man indhenter et tilbud fra os.  Vi giver dig muligheden for at vælge mellem fastpris eller timepris på din flytning.

Flyttefirma Farum

Ekspertise i flytning i Farum med solidt flyttefirma

Det er ligetil at få et hurtigt uforpligtende tilbud på din flytning i Farum. Dette foregår ganske enkelt ved at udfylde vores flytteformular, hvorefter en af vores konsulenter vil kontakte dig. Hos Flyttefirma Farum har vi tilegnet os ekspertviden vedrørende området. Vi har stor erfaring med flytninger i Paltholm Terrasserne. Derfor behøver du ikke fortælle os, at det ikke er muligt at komme ind med store flyttebiler, eller at man skal gå langt med tingene i området. Dette ved vi allerede godt hvorfor du kan regne med et seriøst tilbud når du henvender dig til os vedrørende din flytning.

Hos os behøver du ikke være bekymret for vores beliggenhed i Hedehusene, på trods af denne så bliver flytningen nemlig ikke dyrere for dig. Vi er hele Sjællands Flyttefirma. For at kunne leve op til dette, så ved vi også at det er vigtigt kunderne ikke skal betale ekstra for at benytte os frem for et lokalt Flyttefirma Farum. Vi tilbyder vores kunder, at man ikke betaler for transporttid frem og tilbage fra Farum. Det giver dig et let og bekvemt overblik over hvad du betaler for i forbindelse med din flytning.

Vi er nærmest dit lokale Flyttefirma Farum

Udover vores lokale ekspertise, så har vi også fordele ved at være et større flyttefirma end de lokale flyttefirmaer i Farum. Dette kommer i særdeleshed til udtryk når man ser på vores portefølje af produkter og servicer som vi kan tilbyde. Vi har flyttebiler og flyttelifter af højeste kvalitet. Vi har endda typer der ikke findes hos nogen anden flyttefirma i Danmark.

Derudover så har vi også fornyeligt valgt at investere i et lagerhotel. Ved at have et lagerhotel som en integreret del af vores flyttefirma, har vi en særegen mulighed for at tilbyde vores kunder opbevaring. Hvilket ofte er relevant i forbindelse med flytningen. Vores lagerhotel er beliggende i Ringsted, hvor priserne ikke er på samme niveau som i København. Dermed kan vi også tilbyde dig billigere opbevaring end ellers. Hvis du har behov for opbevaring har vi også en tilbudsformular du kan udfylde her på siden. Hvorefter vi vender tilbage hurtigst muligt.

3 glade flyttemænd
Flytning af hus
Flyttefirma Hillerød

Betal din flytning Farum med Dankort

Flyttefirma Sjælland har sikret sig at vores kunder har mulighed for at betale deres flytning i Farum med dankort. Det har igennem det sidste stykke tid, vist sig at mange af de danske flyttefirmaer og transportfirmaer har haft problemer med at give deres kunder denne mulighed. Derfor har det også været sværere for SKAT at finde frem til den præcise indtjening i virksomhederne.

Vi ser det som et tegn på at tingene går godt når vi betaler skat og moms. Derfor har vi heller ingen problemer med at lade SKAT få fuld indsigt i vores økonomi. Vi ved at den letteste måde, at sikre dig som kunde er at du får en gyldig kvittering. Så du kan være sikker på vi betaler både skat og moms ligesom alle andre.

Flytning Farum – få opmagasinering i samme ombæring

Det har gennem længere tid været et stigende ønske fra vores kunder, at man har mulighed for opmagasinering i forbindelse med sin flytning Farum. Der kan være flere grunde til at opmagasinering er blevet et så vigtigt punkt i forbindelse med flytningen, men en del af grundene vil nok opstå i form af manglende plads i den nye bolig. Da vi har undersøgt markedet grundigt, fandt vi frem til at den bedste løsning vil være, at vi har vores eget lagerhotel tilknyttet firmaet, så du kan få helt optimale opmagasinerings muligheder direkte hos os.

Scroll to Top