Flyttefirma Allerød #1 inden for Flytning & Opbevaring i Danmark

Hvis du forestiller dig et flyttefirma med lokalkendskab og et renommé som et stort flyttefirma. Så har du svaret på hvad vi hos Flyttefirma Sjælland sigter efter som virksomhed. Vi har et mål om at være lokalkendte som et Allerød Flyttefirma. Samtidig med vi benytter de fordele vi unægtelig har som en større virksomhed. Ved at bruge vores størrelse kan vi tilbyde dig høj kvalitet kombineret med konkurrencedygtige priser.

Hvis du er interesseret i at få tilsendt et tilbud på din flytning, så har vi gjort det hurtigt og nemt. Benyt vores online tilbudsformular, det tager ikke mange minutter for dig at kontakte os med de nødvendige informationer. Herefter vil vi kontakte dig hurtigst muligt. Vi har konstant flytte konsulenter til at sende tilbud ud, derfor garanterer vi også kort responstid efter du har kontaktet os.

Flyttefirma Allerød

Flyttefirma Allerød - Spar op til 70% på flytning i Allerød

Hvad enten du skal have hjælp til en lille eller større privatflytning, erhvervsflytning eller opmagasinering af båd/motorcykel/bil. Så er vi klar til at modtage din opgave med kyshånd. Vores  flyttemænd har en positiv tilgang til deres arbejde, derfor vil du også opleve et glad og smilende flyttehold på din adresse. Uanset hvilken type flytning der er er tale om. Hvis du som kunde mangler et Flyttefirma Allerød og tøver med at vælge større firmaer, så oplever vi ofte at dette er på baggrund af frygt for ekstra betaling. For at undgå at vores kunder skal have denne tvivl i forbindelse med valget af flyttefirma, så har vi valgt at vores kunder ikke skal betale for vores transporttid. Dermed betaler du udelukkende fra vi ankommer på adressen, til vi har tømt vores flyttebil. Læs mere om Allerød her.

Flyttemand hjælper kunde med klaver
Her ses 1 af vores glade flyttemænd under en flytteopgave
Fuldt pakket lille flyttebil
Flyttefirma Hillerød

Vi går ligeså meget op i miljøet – Som vi gør med lokalmiljøet

Vi har i vores flyttefirma valgt at være mere end almindeligt opmærksomme på miljøet. Vi opfylder derfor alle regler og lovgivninger, som er lavet såvel af den danske stat som EU. Dette er dog ikke nok for os. Derfor har vi valgt at opgradere vores miljøpolitik. Hvilket har resulteret i at vores flyttebiler indeholder miljø udstyr der først bliver lovpligtigt langt ude i fremtiden.

Vi er klar over at vores branche er en af de større syndere i forhold til miljøet. Vi har som følge heraf valgt en meget stærk profil på miljøområdet. Vi mener at branchen som helhed skal tage ansvar. Dette har ledt til vores store opgradering af miljøvenlighed. Hvorfor man som kunde ikke skal have tvivl om, at omkostningerne på ingen måde gør, at du betaler en højere pris for din flytning.

Flyttefirma Allerød – En professionel flyttepartner

Skal du have hjælp til at klare din flytning i Allerød? Flyttefirma Sjælland står klar til at leverer en gennemført flytning. Hvor vi har fokus på dine behov og ønsker hele vejen igennem flytteprocessen. Du kan derfor allerede i dag indhente et gratis og uforpligtende tilbud. Benyt flytteformularen på hjemmesiden. Hvorefter vi i løbet af 24 timer svarer på din henvendelse.

Vi flytter jævnligt over hele Sjælland, både for private, erhverv såvel som offentlige institutioner. Hvis du er i tvivl om hvad vi helt præcist kan gøre for dig, så er listen lang. Vi har adskillige servicer inkluderet i vores flytte ydelser, derfor har vi med garanti også det du søger i forbindelse med din flytning Allerød.

Handl trygt med os – Betal med Dankort

Det har været under megen fokus det seneste års tid, at flyttebranchen ikke har været dygtige nok til at sikre kunderne gyldige kvitteringer. Samt give SKAT et let overblik over indtægterne. Det skyldes at man fortsat benytter kontant betaling i forbindelse med flytning i Allerød såvel som resten af Danmark. Vi har valgt at sikre dig som kunde. Det gælder både omkring vores skatte håndtering af indtægten, som det gør med håndteringen af vores kunder. Derfor får du en gyldig kvittering når du får foretaget en flytning i Allerød med os.

Når du benytter os hos Flyttefirma Sjælland til at varetage din flytning, så har du et flyttefirma som spiller med åbne kort, vi har en let prisstruktur og er din sikkerhed for at alt er som det skal være i forbindelse med flytningen. En flytning Allerød der ikke betales med dankort, kan man ganske enkelt ikke være sikker på har gyldigheden intakt.

Flyttefirma Allerød – Vi opbevarer dine genstande

Det skal ikke alene være i forbindelse med flytning Allerød at vi kan hjælpe dig, vi har også besluttet at vi vil inkludere opbevaring i vores portefølje af ydelser til de flyttende danskere. Ved at have investeret i et lagerhotel, da har vi mulighed for at garantere sikkerhed og kvalitet overfor vores kunder, i forbindelse med opbevaringen de måtte have behov for når de skal flytte.
Der kan være forskellige scenarier, hvor man har behov for opbevaring eller lagerplads når man flytter. Hvis man flytter i en mindre bolig, eller på den nye bopæl ikke har plads til campingvognen, da vil det være oplagt at benytte os til at have dine ting til opbevaring – så slipper du for alt besværet, og får samtidig en billig opbevaring med høj sikkerhed.

Benyt kontaktformularen – Så får du et uforpligtende tilbud

Har du efterhånden fundet ud af, at vi er det helt rigtige flyttefirma til at varetage din privatflytning? Så kan du nemt og bekvemt komme videre i processen ved at indhente et helt gratis og uforpligtende tilbud på netop din flytning via vores online tilbudsformular. Vi har gjort det nemt for dig, da vi ikke ønsker, at du ’binder’ dig op på noget, inden du har set prisen sort på hvidt. Derfor kan du med fordel udfylde vores tilbudsformular, hvorefter vi sender dig et gratis og uforpligtende tilbud på e-mail. Tilbuddet kan du herefter læse igennem i ro og mag, hvorefter du kan vende tilbage, hvis det stemmer overens med dine forventninger.

Qua vores erfaring kan vi give et meget præcist tilbud, der blot vil variere 10-15 % fra den endelige slutpris. Det er som sagt helt uforpligtende – det eneste du skal gøre er at oplyse lidt forskellig information omkring flytningen, som vi kan skræddersy et tilbud ud fra.

Scroll to Top